Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

A powiedzcie mi czy piesek jest wykastrowany??
Jak dogaduje się z innymi psami a przedewszystkim kotami ??

Posted

Baton nie jest kastrowany, w stosunku do innych psów spokojny, koty ignoruje. Pamiętam, że robiłam mu test na kotka. Jak będę w schronie wezmę go na spacer, zobaczę poza boksem. Stosunke do ludzi obojętny, kiedys się cieszył i reagował teraz wszystko mu jedno.

Posted

trzeba go wykapać i wyszczotkować bo linieje - to już jest piekny pies a po zabiegach :loveu:

Ze względu na jego kalectwo, dom z ogrodem byłby najlepszy i jak najmniej schodów aby nie przesilał tylniej łapy. Jest silny, zdrowy i mocny ale trzeba jego łapę szanować, jest mocniej obciążona. Kiedyś zastanawiałam się nad protezą dla niego ale przypuszczam jest to koszmarnie wysoki koszt i nawet nie wiem gdzie takie protezki sie robi.

Guest monia3a
Posted

On jest prześliczny, bardzo ładnie mu w tych kolorach :loveu:

Guest monia3a
Posted

Myślę, że proteaz to zbędny wydatek
Psy bez jednej łapy doskonale sobie radzą
Cóż, piesek z pewnością nie nadaje się do agility ale na stróża napewno

Guest monia3a
Posted

Baaaaardzo ON mi się podoba :loveu:
Jutro zapytam znajomej czy nie wzięłaby go do siebie, ponieważ ostatnio odszedł jej pies i potrzebuje psa do pilnowania posesji i raczej nie szuka szczeniaka.
A tak właściwie to gdzie on przebywa??

Posted

w Orzechowcach pod Przemyślem, ale na głowie stane by trafił do kogoś kto go pokocha - zapytaj proszę i rozumiem, że wiesz coś o tym domu. Ja nie chcę aby Baton trafił np na łańcuch

Guest monia3a
Posted

albiemu napisał(a):
w Orzechowcach pod Przemyślem, ale na głowie stane by trafił do kogoś kto go pokocha - zapytaj proszę i rozumiem, że wiesz coś o tym domu. Ja nie chcę aby Baton trafił np na łańcuch

Nie napewno nie na łańcuch
Poprzednio mieli bernardyna ale ze starości biedaczek odszedł do TM
Ich piesio miał swój kojec, dość spory nie znam wymiarów w każdym razie kojec był zawsze otwarty( poza momentami jak przyjeżdzali do nich znajomi z psami, ponieważ on nie tolerował innych psów i były bitwy ), w nim buda dość duża z przedsionkiem. Napewno pies nie byłby zamykany w nim tylko mógłby chodzić po całej działce około 1 h
Będę wiedziała wszystko jutro i napewno dam znać co i jak

Guest monia3a
Posted

black_sheep napisał(a):
Bannerki:)

Dziękuję Ci
Jesteś koffana :loveu:

Posted

ja również dziękuje za banerki :loveu: , są zrobione naprawdę rewelacyjnie - muszę się tylko dowiedziec jak je dołączyć. Nie wiem, jak dla Was ale dla mnie dogomania jest miejsce totalnie nieintuicyjnym - może podpowiecie gdzie mam szukać??

Batoniku jutro decydują się Twoje losy - trzymaj psie kciuki ja trzymam swoje :)

Posted

wspólczuje im, że sracili psa, wiem jak to jest trudne i przykre ... mam nadzieję są gotowi dać szansę innemu, czasem potrzeba na taką decyzję czasu

Posted

Instrukcja wklejania bannerka:
Zaznacz wybrany bannerek myszką, klikniej kopiuj ( jednocześnie ctrl+c). Przejdź do 'pannelu użytkownika' (u góry, po lewej stronie). Następnie kliknij 'edytuj podpis', w wolnym białym polu kliknij 'wklej' (ctrl+v). No i na konieć daj 'zapisz podpis'

Guest monia3a
Posted

Trzeba czasu to fakt choć niekiedy po stracie ukochanego czworonoga warto wziąć innego dla zabicia smutku
Batonik jest prawie identycznie ubarwiony jak ich sunia Rita tyle tylko, że w miejscach czarnego było rude

Posted

to prawda, ja po smierci mojego psa czekałam ponad rok i to chyba nie był dobry pomysł ...

Dzięki za podpowiedź, mam swój pierwszy banerek i to Batona - oby szczęsliwy ;)