albiemu Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Baton trzymaj sie, ciotki chcą pomóc !!! Quote
Guest monia3a Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 A powiedzcie mi czy piesek jest wykastrowany?? Jak dogaduje się z innymi psami a przedewszystkim kotami ?? Quote
albiemu Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 Baton nie jest kastrowany, w stosunku do innych psów spokojny, koty ignoruje. Pamiętam, że robiłam mu test na kotka. Jak będę w schronie wezmę go na spacer, zobaczę poza boksem. Stosunke do ludzi obojętny, kiedys się cieszył i reagował teraz wszystko mu jedno. Quote
albiemu Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 trzeba go wykapać i wyszczotkować bo linieje - to już jest piekny pies a po zabiegach :loveu: Ze względu na jego kalectwo, dom z ogrodem byłby najlepszy i jak najmniej schodów aby nie przesilał tylniej łapy. Jest silny, zdrowy i mocny ale trzeba jego łapę szanować, jest mocniej obciążona. Kiedyś zastanawiałam się nad protezą dla niego ale przypuszczam jest to koszmarnie wysoki koszt i nawet nie wiem gdzie takie protezki sie robi. Quote
Guest monia3a Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 On jest prześliczny, bardzo ładnie mu w tych kolorach :loveu: Quote
albiemu Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 to prawda, jest wyjątkowo piękny i majestatyczny :loveu: :grins: Quote
Guest monia3a Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Myślę, że proteaz to zbędny wydatek Psy bez jednej łapy doskonale sobie radzą Cóż, piesek z pewnością nie nadaje się do agility ale na stróża napewno Quote
albiemu Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 napewno będziemy robic wszystko aby znalazł dobry dom, to młody, pies, szkoda aby spędził zycie w schronisku, wiele lat jest przed nim Quote
Guest monia3a Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Poprosiłam black_sheep o banerki więc może w niedługim czasie coś nam zrobi :loveu: Quote
albiemu Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 monia3a wielkie dzięki za wsparcie :multi: Quote
Guest monia3a Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Baaaaardzo ON mi się podoba :loveu: Jutro zapytam znajomej czy nie wzięłaby go do siebie, ponieważ ostatnio odszedł jej pies i potrzebuje psa do pilnowania posesji i raczej nie szuka szczeniaka. A tak właściwie to gdzie on przebywa?? Quote
albiemu Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 w Orzechowcach pod Przemyślem, ale na głowie stane by trafił do kogoś kto go pokocha - zapytaj proszę i rozumiem, że wiesz coś o tym domu. Ja nie chcę aby Baton trafił np na łańcuch Quote
albiemu Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 co ważne wygląda groźnie bo duży ale to kraina łagodności więc idealny :) Quote
Guest monia3a Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 albiemu napisał(a):w Orzechowcach pod Przemyślem, ale na głowie stane by trafił do kogoś kto go pokocha - zapytaj proszę i rozumiem, że wiesz coś o tym domu. Ja nie chcę aby Baton trafił np na łańcuch Nie napewno nie na łańcuch Poprzednio mieli bernardyna ale ze starości biedaczek odszedł do TM Ich piesio miał swój kojec, dość spory nie znam wymiarów w każdym razie kojec był zawsze otwarty( poza momentami jak przyjeżdzali do nich znajomi z psami, ponieważ on nie tolerował innych psów i były bitwy ), w nim buda dość duża z przedsionkiem. Napewno pies nie byłby zamykany w nim tylko mógłby chodzić po całej działce około 1 h Będę wiedziała wszystko jutro i napewno dam znać co i jak Quote
Guest monia3a Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 black_sheep napisał(a):Bannerki:) Dziękuję Ci Jesteś koffana :loveu: Quote
black sheep Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Proszę:) Mam nadzieję, że zechcą kalekę:( Jest taki śliczny! Quote
albiemu Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 ja również dziękuje za banerki :loveu: , są zrobione naprawdę rewelacyjnie - muszę się tylko dowiedziec jak je dołączyć. Nie wiem, jak dla Was ale dla mnie dogomania jest miejsce totalnie nieintuicyjnym - może podpowiecie gdzie mam szukać?? Batoniku jutro decydują się Twoje losy - trzymaj psie kciuki ja trzymam swoje :) Quote
albiemu Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 wspólczuje im, że sracili psa, wiem jak to jest trudne i przykre ... mam nadzieję są gotowi dać szansę innemu, czasem potrzeba na taką decyzję czasu Quote
black sheep Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Instrukcja wklejania bannerka: Zaznacz wybrany bannerek myszką, klikniej kopiuj ( jednocześnie ctrl+c). Przejdź do 'pannelu użytkownika' (u góry, po lewej stronie). Następnie kliknij 'edytuj podpis', w wolnym białym polu kliknij 'wklej' (ctrl+v). No i na konieć daj 'zapisz podpis' Quote
Guest monia3a Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Trzeba czasu to fakt choć niekiedy po stracie ukochanego czworonoga warto wziąć innego dla zabicia smutku Batonik jest prawie identycznie ubarwiony jak ich sunia Rita tyle tylko, że w miejscach czarnego było rude Quote
albiemu Posted July 29, 2007 Author Posted July 29, 2007 to prawda, ja po smierci mojego psa czekałam ponad rok i to chyba nie był dobry pomysł ... Dzięki za podpowiedź, mam swój pierwszy banerek i to Batona - oby szczęsliwy ;) Quote
Recommended Posts