Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak!! Mam tylko trzy łapy ale potrafię kochać setką serc!

DEPRESJA!!!

Baton ma około siedmiu lat. Stracił tylnią łapę jako kilku miesięczny psiak. Od tamtej pory jest w schronie i TYLKO z tego powodu nikt go nie chce!!! Pewnie gdyby był sprawniejszy bili by sie o niego, a tak kolejny rok siedzi w schronisku. Załamuje mnie ludzka obojętność w stosunku do kalekich zwierząt. PIES MA WYGLĄDAĆ! TAKI BEZ ŁAPY????

Wiedziałam, że walka o niego to będzie trudna sprawa, ale proszę pomóżcie!

Baton jest dużym psem, o bardzo mądrych oczach, ręcze to wyjątkowy pies.

Jest zrezygnowany i widac gaśnie w schronisku. Wczesniej podchodził do siatki teraz jest mu wszystko jedno. Nie chcę mieć tak fantastycznego psa na sumieniu, ale sama nie dam rady go wydrzeć z tego obozu i jest nas wciąż za mało na wątku.

• Replies 701
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Baton trafił do schroniska po wypadku jako młody psiak i niestety trzeba było amputowac łapę :-( . Psiak jest naprawdę piękny i mądry i często zwracał uwagę chętnych do adopcji. Niestety do momentu,dopoki sie nie podniósł...:shake:

Posted

Przepiękny pies gdyby nie to, że haszczaki by mu zapewne dokuczały ( bo nie biega tak jak one ) już bym się zastanawiał ale chyba nie miał by u mnie dobrze.
My też prosimy o banerek

Posted

troglodytes to naprawdę cudowny pies, tak jak pisała Becia każdy się nim zachwyca dopóki nie wstanie, wtedy on stoi pełen nadzieji przy siatce a chętny odchodzi - boję się żeby w tym psie nadzieja nie zgasła. To wyjątkowy i bardzo łaknący człowieka pies ale widać, że coraz bardziej obojętny. To naprawdę przykre patrzeć jak te psiaki tam bez człowieka gasną, przykład Bacuni naszej. Tak dobitego psa nie widziałam a teraz? Odzyskuje nadzieje.
Kaja która wzięła Bacę napisała, że Baton ją niesamowicie poruszył i gdyby nie to, że już są psy pewnie by go wzięła. Brakuje takich ludzi jak Ty i Kaja dla takich psów jak Baton. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto go pokocha za to jaki jest.