albiemu Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Tak!! Mam tylko trzy łapy ale potrafię kochać setką serc! DEPRESJA!!! Baton ma około siedmiu lat. Stracił tylnią łapę jako kilku miesięczny psiak. Od tamtej pory jest w schronie i TYLKO z tego powodu nikt go nie chce!!! Pewnie gdyby był sprawniejszy bili by sie o niego, a tak kolejny rok siedzi w schronisku. Załamuje mnie ludzka obojętność w stosunku do kalekich zwierząt. PIES MA WYGLĄDAĆ! TAKI BEZ ŁAPY???? Wiedziałam, że walka o niego to będzie trudna sprawa, ale proszę pomóżcie! Baton jest dużym psem, o bardzo mądrych oczach, ręcze to wyjątkowy pies. Jest zrezygnowany i widac gaśnie w schronisku. Wczesniej podchodził do siatki teraz jest mu wszystko jedno. Nie chcę mieć tak fantastycznego psa na sumieniu, ale sama nie dam rady go wydrzeć z tego obozu i jest nas wciąż za mało na wątku. Quote
albiemu Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 Baton nikt się nie interesuje Tobą? na pierwszą wskakuj piękny ! Quote
Becia66 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Baton trafił do schroniska po wypadku jako młody psiak i niestety trzeba było amputowac łapę :-( . Psiak jest naprawdę piękny i mądry i często zwracał uwagę chętnych do adopcji. Niestety do momentu,dopoki sie nie podniósł...:shake: Quote
Edi100 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Biedny:( Ciotki może choć allegro? Ja dopiero załozyłam konto i czekam na kody:( Quote
albiemu Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 to naprawdę piękny i wyjątkowy pies, warto o niego powalczyć Quote
Becia66 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 To bardzo spokojny, zrównoważony pies :roll: . Swietnie sobie radzi bez tej łapy. Wspaniały psiak do ogrodu.:roll: Quote
albiemu Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 poprosiłam halbinę o wyciskacz łez dla Batona, zaraz potem na allegro trafi Quote
albiemu Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Batoniku mój słodki na pierwszą wskakuj Quote
Becia66 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 A może banerek dla Batona ? Kto pomoże ??? :roll: :roll: Quote
troglodytes Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Przepiękny pies gdyby nie to, że haszczaki by mu zapewne dokuczały ( bo nie biega tak jak one ) już bym się zastanawiał ale chyba nie miał by u mnie dobrze. My też prosimy o banerek Quote
Becia66 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Biedny psiaku, wszyscy widzą te twoje 3 łapy :roll: , a nikt nie widzi jaki jesteś cudowny i mądry...:roll: Quote
albiemu Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 troglodytes to naprawdę cudowny pies, tak jak pisała Becia każdy się nim zachwyca dopóki nie wstanie, wtedy on stoi pełen nadzieji przy siatce a chętny odchodzi - boję się żeby w tym psie nadzieja nie zgasła. To wyjątkowy i bardzo łaknący człowieka pies ale widać, że coraz bardziej obojętny. To naprawdę przykre patrzeć jak te psiaki tam bez człowieka gasną, przykład Bacuni naszej. Tak dobitego psa nie widziałam a teraz? Odzyskuje nadzieje. Kaja która wzięła Bacę napisała, że Baton ją niesamowicie poruszył i gdyby nie to, że już są psy pewnie by go wzięła. Brakuje takich ludzi jak Ty i Kaja dla takich psów jak Baton. Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto go pokocha za to jaki jest. Quote
troglodytes Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 Naprawdę, przepiękny pies, a jaki smutny :placz: Quote
albiemu Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 to prawda ... Widać nawet na tym zdjęciu, że pies jest bardzo mądry - te oczy ... Quote
troglodytes Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Batonik ustawia się na początku :diabloti: Quote
Becia66 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 czekaj piesku cierpliwie, szukamy domku do skutku...:roll: Quote
albiemu Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 wiem, że damy radę go wyciągnąć, podesłałam jego zdjęcia troglodytesowi, zależy mi i Wam - to w końcu da skutek :) Quote
Recommended Posts