szafirka Posted February 12, 2015 Posted February 12, 2015 Prowadzenie hoteliku upewniło mnie w przekonaniu, że chcę zajmować się nie tylko swoimi pupilami. Przyjmę psiaczki mniejsze i większe do przyjemnego domu ze sporym ogrodem i lasem niedaleko. W pokoju każdy pies znajdzie miejsce dla siebie, może też wędrować po innych pomieszczeniach, uczestniczyć w naszym życiu, co pomoże mu w socjalizacji. Mam doświadczenie w opiece po - weterynaryjnej (np. po zabiegach). Jestem otwarta na potrzeby zwierząt i propozycje fundacji, czy osób decyzyjnych. Nowa Sól k/Zielonej Góry, tel. 660 169 929. Quote
Anula Posted February 22, 2015 Posted February 22, 2015 A możesz coś napisać więcej o swoich warunkach? Szukam DT dla jamniczka.musi przebywać w domu,nie w kojcu ani w budzie. Quote
szafirka Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 witaj, posiadam duży dom z ogrodem, niedaleko jest las. W domu mam pokój dla takich psiaków jak Twój jamniczek, gdzie mogą odpoczywać czując, że są po prostu w domu. Takie psy moga brać czynny udział w naszym codziennym życiu. Nie jest mi obca opieka po-weterynaryjna, mam również warunki do wykąpania pieska lub kotka. Quote
szafirka Posted March 9, 2015 Author Posted March 9, 2015 Zawitał do nas Maksiu :) Maksik jest starszym panem w typie jamnika, który uwielbia spacery i obwąchiwanie ogrodu. Stali rezydenci przywitali go z "otwartymi ramionami". Jamniś czeka na nowego właściciela. Quote
rozi Posted April 1, 2015 Posted April 1, 2015 witaj, posiadam duży dom z ogrodem, niedaleko jest las. W domu mam pokój dla takich psiaków jak Twój jamniczek, gdzie mogą odpoczywać czując, że są po prostu w domu. Takie psy moga brać czynny udział w naszym codziennym życiu. Nie jest mi obca opieka po-weterynaryjna, mam również warunki do wykąpania pieska lub kotka. Post edytowany, wcześniej było napisane, że masz kojce oraz ten pokój. Ile piesków mieszka w tym pokoju teraz? Quote
asiuniab Posted June 21, 2015 Posted June 21, 2015 Witam, chciałabym dowiedzieć się o miejsce i ew. koszt miesięczny dla psiaka tak myślą ok 20-25kg? Quote
Recommended Posts