Jump to content
Dogomania

LODY dla psow w Austrii..dogissimo w trzech smakach!...a u nas?

Recommended Posts

Posted

Slyszeliscie? jesli nie to posluchajcie, jesli tak to dodajcie, co wiecie wiecej...

a wiec pewna pani cukierniczka/ lodziarka w Austrii widzac jak ludzie kuopujacy lody dzielili sie nimi ze swoimi pupilami wyprodukowala lody dla psow !

i to az w trzech smakach sojowym, waniliowym trzeciego nie pamietam

juz widze ocZami duszy jak moje psy jeden po drugim wachajac miseczki wybieraja...
I kazdy popycha nosem te WANILIOWE:Dog_run: :bigcool: :bigcool: :bigcool:a ja SAMA zjem swoja kulke i nikt juz nie bedzie mi gleboko spogladal w oczy blgalnym wzrokiem

no i w ten sposob i wilk syty i owca cala

TYM BARDZIEJ ZE wyprodukowane LODY SA POZBAWIONE SKLADNIKOW "LUDZKICH A SZKODLIWYCH DLA PSOW
i sa to LODY a la sorbet, CZYLI NA WODZIE z dodatkami smakowymi

W watku Wienia napisalam dzis nawet, ze moglyby byc np sojowe ze zdjeciem Wienia a waniliowe ze zdjeciem Rumpy i choc w tym krotkim czasie, letnim, o ile Austriaczka nie opatentowala swiecie swego wynalazku, moze jakis grosz z tych lodow, moglby isc od kazdego sprzedanego loda np na potrzebujace psy

O ILE ZNJADZIE SIE KTOS KTO TAKIE LODY WYPRODUKUJE

wiem wiem... kroje skore na niedziwiedziu,

ale co Wy na to?

Moze macie znajomego cukiernika/lodziarza dogomaniaka, ktory moglby taka recepture opracowac i wyprodukowac
a moze jakas fabryka lodow? hmmm

jesli nie w te wakacje to w nastepne

LODY! LODY DLA OCHLODY!

CO WY NA TO?

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
ale tanie........ hahahaha :D

no tak zwlaszcza ze sorbetowe z pewnoscia, czyli woda, smak...czyzby to tej Austriaczki?no to cena niezbyt zachecajaca nawet jak na tamte strony

Posted

Chefrenek napisał(a):
I darmowa wizyta u weta :roll:

Jaka darmowa? :shake:
Mnie sie pomysl zbytnio niepodoba. Skoro dotychczas psy obchodzily sie bez lodow, to i teraz dadza sobie rade.

Posted

arkana napisał(a):
Jaka darmowa? :shake:
Mnie sie pomysl zbytnio niepodoba. Skoro dotychczas psy obchodzily sie bez lodow, to i teraz dadza sobie rade.

Darmowa w pakiecie z lodami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Kasia_82 napisał(a):
Wystarczy, ze damy psu kostke lodu ktora stanowi dla niego forme ochlody w polaczeniu z zabawa :evil_lol:

No a zabawę to pies ma świetną z kostką lodu. Połowa się roztopi zanim zje :lol:

Posted

Ja uważam że to bardzo ciekawe :) A tak nawiasem są też cukiernie dla psów ;) Przepisy są w MP ... w kilku gazetach ... ja piekłam mojej suce ... i powiem szczerze że wcinała :D :D :D Nawet bardzo smakowały ... bo jak dałam jedno jej jedno Tashy to ona zjadła szybko i później zabierała Tashy ... a jak zjadły już to szukały gdzie więcej :) :) :)