pixie Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Slyszeliscie? jesli nie to posluchajcie, jesli tak to dodajcie, co wiecie wiecej... a wiec pewna pani cukierniczka/ lodziarka w Austrii widzac jak ludzie kuopujacy lody dzielili sie nimi ze swoimi pupilami wyprodukowala lody dla psow ! i to az w trzech smakach sojowym, waniliowym trzeciego nie pamietam juz widze ocZami duszy jak moje psy jeden po drugim wachajac miseczki wybieraja... I kazdy popycha nosem te WANILIOWE:Dog_run: :bigcool: :bigcool: :bigcool:a ja SAMA zjem swoja kulke i nikt juz nie bedzie mi gleboko spogladal w oczy blgalnym wzrokiem no i w ten sposob i wilk syty i owca cala TYM BARDZIEJ ZE wyprodukowane LODY SA POZBAWIONE SKLADNIKOW "LUDZKICH A SZKODLIWYCH DLA PSOW i sa to LODY a la sorbet, CZYLI NA WODZIE z dodatkami smakowymi W watku Wienia napisalam dzis nawet, ze moglyby byc np sojowe ze zdjeciem Wienia a waniliowe ze zdjeciem Rumpy i choc w tym krotkim czasie, letnim, o ile Austriaczka nie opatentowala swiecie swego wynalazku, moze jakis grosz z tych lodow, moglby isc od kazdego sprzedanego loda np na potrzebujace psy O ILE ZNJADZIE SIE KTOS KTO TAKIE LODY WYPRODUKUJE wiem wiem... kroje skore na niedziwiedziu, ale co Wy na to? Moze macie znajomego cukiernika/lodziarza dogomaniaka, ktory moglby taka recepture opracowac i wyprodukowac a moze jakas fabryka lodow? hmmm jesli nie w te wakacje to w nastepne LODY! LODY DLA OCHLODY! CO WY NA TO? Quote
BlackSheWolf Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 no super takie lody :D :D ale kto to u nas w Polsce wyprodukuje... marzenia... Quote
Mada&Teodor Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 za jedyne 4,99 euro można TU kupić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
pixie Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 BlackSheWolf napisał(a):ale tanie........ hahahaha :D no tak zwlaszcza ze sorbetowe z pewnoscia, czyli woda, smak...czyzby to tej Austriaczki?no to cena niezbyt zachecajaca nawet jak na tamte strony Quote
kaskaSz Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Za 6 5 lat jak skończe technikum gastronomiczne, a potem studia to może cuś wymyślę:evil_lol: Quote
moon_light Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 i angina dla psa dodawana gratis do lodów:roll: Quote
Mi. Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 moon_light napisał(a):i angina dla psa dodawana gratis do lodów:roll: no wlasnie.. tez to chcialam dodac:shake: Quote
kaskaSz Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 To może ciepłe lody, jak dla ludzi :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 moon_light napisał(a):i angina dla psa dodawana gratis do lodów:roll: I darmowa wizyta u weta :roll: Quote
goldenka245 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Chefrenek napisał(a):I darmowa wizyta u weta :roll: I leczenie dodawane gratis:shake: Quote
arkana Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Chefrenek napisał(a):I darmowa wizyta u weta :roll: Jaka darmowa? :shake: Mnie sie pomysl zbytnio niepodoba. Skoro dotychczas psy obchodzily sie bez lodow, to i teraz dadza sobie rade. Quote
Chefrenek Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 arkana napisał(a):Jaka darmowa? :shake: Mnie sie pomysl zbytnio niepodoba. Skoro dotychczas psy obchodzily sie bez lodow, to i teraz dadza sobie rade. Darmowa w pakiecie z lodami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kasia_82 Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Wystarczy, ze damy psu kostke lodu ktora stanowi dla niego forme ochlody w polaczeniu z zabawa :evil_lol: Quote
Jess Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Kasia_82 napisał(a):Wystarczy, ze damy psu kostke lodu ktora stanowi dla niego forme ochlody w polaczeniu z zabawa :evil_lol: No a zabawę to pies ma świetną z kostką lodu. Połowa się roztopi zanim zje :lol: Quote
kaskaSz Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Da smaku można zamrozić sok lub herbatę i też jak lody, a ile zabawy :evil_lol: Quote
eduso Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 lody dla psow - .... nie wiedza co wymyslac... :roll: Quote
BooBC Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Ja uważam że to bardzo ciekawe :) A tak nawiasem są też cukiernie dla psów ;) Przepisy są w MP ... w kilku gazetach ... ja piekłam mojej suce ... i powiem szczerze że wcinała :D :D :D Nawet bardzo smakowały ... bo jak dałam jedno jej jedno Tashy to ona zjadła szybko i później zabierała Tashy ... a jak zjadły już to szukały gdzie więcej :) :) :) Quote
Helga&Ares Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 ja chciałam spróbować z tymi przepisami z MP ale nie wiedziałam czy będą smakowały psu. Teraz to chyba spróbuję Quote
BooBC Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Naprawdę warto ... ile my z Olką się śmiałyśmy z nich ... to była walka wręcz o kawałek ciastka :lol: :evil_lol: :lol: Quote
Helga&Ares Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 warto spróbować, a które robiłaś? tzn. piekłaś? Quote
BooBC Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Te z mąki, płatków i miodu ... ale całkiem inną konsystencje miałam niż w opisie :evil_lol: :lol: :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 ale się nie martw skoro Boogie smakowało to znaczy że dobre wyszło:p Quote
Recommended Posts