Tigraa Posted June 18, 2015 Author Posted June 18, 2015 Nasza kochana dziewczynka jest szczęśliwa. Pani Magdalena zarejesrtowała się na dogomanii, ale nie bardzo umie się po niej jeszcze poruszać. Podesłałam Jej wątek, mam nadzieję, że wkrótce sama tu napisze :-) Quote
Negraa Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Witam. Tu nowy i chyba pierwszy prawdziwy dom Negruni. Dwa zdjęcia są z początkowych dni pobytu w domu,a następne już z czerwca, róznica jest ogromna. Ja sama nie mogę poznać, że to ten sam pies. Początki były bardzo trudne, do domu wnosiliśmy ją na rękach, nie potrafiła chodzić po schodach, ani po nich schodzić, płytki podłogowe wywoływały u niej paniczny strach, na panelach rozjeżdzały jej sie łapy. Nikt w domu nie mógł podnieść ręki, ani choćby podrapać się po nosie bo Negrunia wpadała w panikę. Na szczęście to juz przeszłość, po ciężkiej chorobie i koszmarnym wychudzeniu nie ma juz śladu. Negrunia już zapomniała co to głód i bezdomność, teraz raczy jeść i to tylko na leżąco. Jest wspaniała, wrażliwa i najukochańsza na świecie, a my ją wręcz ubóstwiamy. Pozdrawiam Quote
Tigraa Posted June 21, 2015 Author Posted June 21, 2015 Witam serdecznie nową dogomaniaczkePani Magdaleno tu wszyscy zwracamy się do siebie po imieniu. Zatem witaj kochana w gronie tych, którzy kochają psiakiMagda,chciałabym żeby wszystkie psiaki miały tyle szczęścia co Negrusia Quote
Negraa Posted June 22, 2015 Posted June 22, 2015 Witam i dziękuje za miłe słowa. Aniu czy możesz przenieść wątek Negruni do działu "Już w nowym domu"? Pozdrawiam Quote
Negraa Posted February 2, 2016 Posted February 2, 2016 Witam. To już rok minął jak Negrunia jest z nami. Wklejam kilka zdjęć z jej domku, pozdrawiam serdecznie całą Dogomanie. Quote
Ewa Marta Posted February 3, 2016 Posted February 3, 2016 Ale ten czas leci! Bardzo dziękujemy za zdjęcia:) Cudownie jest widzieć szczęśliwą Negrę! Pozdrawiam całą Rodzinkę:) Quote
Recommended Posts