Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani, rozmawiałam z Zofija. Pytała o miejsce dla Rafta, ale jak zobaczyłam Czereta, to zaproponowałam przyjęcie ich obu. Czeret jest jak klon Krecika, którego po 3 latach pożegnaliśmy w wakacje :(
No i teraz wszystko rozbija się o fundusze. Normalna stawka u mnie to 10zł/doba + wet, wyżywienie. Dla Czereta dam zniżkę, 7zł, czyli za oba wyjdzie ok 500zł miesięcznie. Fundacja nie będzie w stanie wyciągnąć ich, jeśli nie będą zabezpieczenie finansowo.

jak jest możliwość ratowania obu psiaków, to obaj mają ode mnie po 10 zł miesięcznie - ale tylko do końca roku (czyli licząc od lutego to 11 wpłat, nie lubię deklarować funduszy na czas nieokreślony, nigdy nie wiadomo co się w życiu wydarzy...)

jak dojdzie co do czego to poproszę nr konta..a potem o ewentualne przypominanie, jakbym zapomniała wpłacać ;)

Trzymam kciuki by zebrał się komplet deklaracji!

Posted

Martika, to nie są wydarzenia tylko albumy. Raft ma wydarzenie: https://www.facebook.com/events/756565051094268/?fref=ts

Czaret chyba nie ma.

Posted

Wydarzenia czy nie, ale widac doskonale jak te psy strasznie zmizerniały w schronisku. Jeszcze chwila a całkiem znikną i nie będzie kogo ratować :(

Posted

Już piszę: oba są przesympatyczne. Zero agresji. Bardzo wychudzone. Rafcio całuśny. Czaret nie ma już większości zębów.I jest dużo starszy niż jest podane w opisie. Oba trzeba zabrać. Jedna Pani napisałą mi prywatnie na maila, ze deklaruje 50zł dla Rafta. Emilia ma miejsce dla obu. I dla czareta powiedziała, ze zejdzie o 100 zł z ceny.

Posted

Za oba psiaki 510 zł bez jedzenia. Za Czareta 7zł za dobę, a za Rafta 10 zł. Do tego koszt karmy. Trzeba wyciągnać oba. Ja mogę zadeklarować 5zł dla każdego. Póki mogę:).

Posted

Koszt miesięczny w hoteliku u Emiś to ok. 510zł miesiecznie + karma.

DEKLARACJE STAŁE:

Zachary - 10zł

Istar19-20zł do końca roku

Zofija-20zł

Olena 84 -20zł

Razem= 60zł

Brakuje 450 zł stałych deklaracji

DEKLARACJA JEDNORAZOWE:

Yolanovi - 50zł