Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
pojechał...pojechał

Mój kochaniutki niech Ci się wiedzie nigdy o tobie nie zapomnę !! I już tęsknię !! SZczęścia w nowym domku ! :loveu:

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sisia jest szczesliwa...i tez ( chyba) teskni.....sisia martwi sie oi sliczna,bo sisia nie wie,gdzie pojechała sliczna...a o bogusia jest spokojna.

ekhmmm .... Gwiazda..no sorry ale czy ty ciągle musisz pisać o mnie ? ...sisia to sisia tamto ..przeciez jak ja do ciebie przychodze i cos mowie to ty zaraz to piszesz. zajmuj sie pieskami a nie Ja jestem ciagle jedynym twoim tematem. OCzywiśćie ze tęsknię za BOgusiem :)
Posted

gwiazda0 napisał(a):
dobra...nie gniewaj sie :eviltong::eviltong::eviltong: z zreszta ja nie pisze wszystkiego :eviltong:

nie chodzi o to ze piszesz wszystko ale o to ze ciagle sisia to sisia tamto. jestem twoim tematem. ja tez mam kompoter i klawiaturę wiec moge pisac za SIEBIe

Posted

Boże zaraz się poryczę ze szczęscia .. DZIĘKUJE naprawde warto było czekać dla takich chwil... Boziu Boguś kocham cię tak mocno i widze jaki jestes radosny... DZiękuję PAJUNIA :*:*

Posted

Jakaż atmosfera wzruszenia ogólnego!!!
A ja jeszcze pamiętam,jak go Edzia przy drodze obdartego i chudego znalazła...Jak się bał wejść do autobusu...jaki upał był i pił wodę z butelki
a przed schroniskiem położył się na drodze...
Jeszcze to pamiętam...
I pomyślcie,że ktoś takiego psa na ulicy ruchliwej zostawił, a on przez prawie 2 dni się błąkał przy niej...Jakież to niemożliwe...

Posted

pajunia napisał(a):
Sisia, to nie jest domek, to jest DT. Bogus u mnie na ranchu mieszka, w pomieszczeniu razem z Puszkiem z Ostrowca Swietokrzyskiego.

a tak już w ryk....z radości...
ale to faktu nie zmienia,że wyładniał...:cool3:

Posted

no dobra domek nie domek..ważne jet to zę jest szczęśliwy a jemu to i tak wisi jak my -ludzie to nazywamy.... On jest taki szczęśliwy ..DZIĘKUJĘ -DZIĘ-KU -JĘ !!

Posted

widzialam widzialam.... to juz pewne ...? na 1000% ? (wrrr )ARka nigdy jej tego nie wybacze.. A już Bogusia to szczególnie . niech omija ostrode szerokim lukiem bo ja poszczuję Kaukazem