sisia0 Posted September 24, 2007 Author Posted September 24, 2007 Aga_Mazury napisał(a):pojechał...pojechał Mój kochaniutki niech Ci się wiedzie nigdy o tobie nie zapomnę !! I już tęsknię !! SZczęścia w nowym domku ! :loveu: Quote
neverend Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 sisia0 napisał(a):zmiana tytułu sisia już tęskni... Quote
iwop Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 o ile dobrze sie orientuję to Bogus jest razem z "moim" Puszkiem i podobno się zgadzają :p Quote
Aga_Mazury Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 iwop napisał(a):o ile dobrze sie orientuję to Bogus jest razem z "moim" Puszkiem i podobno się zgadzają :p Bo to fajne chłopaki są...;)... Quote
gwiazda0 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 sisia jest szczesliwa...i tez ( chyba) teskni.....sisia martwi sie oi sliczna,bo sisia nie wie,gdzie pojechała sliczna...a o bogusia jest spokojna. Quote
sisia0 Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 sisia jest szczesliwa...i tez ( chyba) teskni.....sisia martwi sie oi sliczna,bo sisia nie wie,gdzie pojechała sliczna...a o bogusia jest spokojna. __________________ ekhmmm .... Gwiazda..no sorry ale czy ty ciągle musisz pisać o mnie ? ...sisia to sisia tamto ..przeciez jak ja do ciebie przychodze i cos mowie to ty zaraz to piszesz. zajmuj sie pieskami a nie Ja jestem ciagle jedynym twoim tematem. OCzywiśćie ze tęsknię za BOgusiem :) Quote
gwiazda0 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 dobra...nie gniewaj sie :eviltong::eviltong::eviltong: z zreszta ja nie pisze wszystkiego :eviltong: Quote
sisia0 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 gwiazda0 napisał(a):dobra...nie gniewaj sie :eviltong::eviltong::eviltong: z zreszta ja nie pisze wszystkiego :eviltong: nie chodzi o to ze piszesz wszystko ale o to ze ciagle sisia to sisia tamto. jestem twoim tematem. ja tez mam kompoter i klawiaturę wiec moge pisac za SIEBIe Quote
sisia0 Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 gwiazda0 napisał(a):dobra ok...koniec tematu no wlasnie to watek Bogusia ... ciekawe co u niego :) Quote
Matusz Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Czy to ten sam pies??:diabloti: chyba nam go podmienili :mad::loveu::mad: Quote
iwop Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 to jz wiem jak wyglada kolega "mojego" Puszka...:p Quote
Evelin Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Teraz to nie żaden Boguś tylko z całym szacunkiem pan Bogumił.... I Milord podmieniony i Tinka...Oby tak dalej... Quote
sisia0 Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Boże zaraz się poryczę ze szczęscia .. DZIĘKUJE naprawde warto było czekać dla takich chwil... Boziu Boguś kocham cię tak mocno i widze jaki jestes radosny... DZiękuję PAJUNIA :*:* Quote
neverend Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Jakaż atmosfera wzruszenia ogólnego!!! A ja jeszcze pamiętam,jak go Edzia przy drodze obdartego i chudego znalazła...Jak się bał wejść do autobusu...jaki upał był i pił wodę z butelki a przed schroniskiem położył się na drodze... Jeszcze to pamiętam... I pomyślcie,że ktoś takiego psa na ulicy ruchliwej zostawił, a on przez prawie 2 dni się błąkał przy niej...Jakież to niemożliwe... Quote
lidka_park Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Evelin napisał(a):Teraz to nie żaden Boguś tylko z całym szacunkiem pan Bogumił.... pan Bogumił... jak to dumnie brzmi ;) Quote
sisia0 Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Boguś tęsknię... DOBRZE ze masz taki dobry domek Quote
pajunia Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Sisia, to nie jest domek, to jest DT. Bogus u mnie na ranchu mieszka, w pomieszczeniu razem z Puszkiem z Ostrowca Swietokrzyskiego. Quote
neverend Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 pajunia napisał(a):Sisia, to nie jest domek, to jest DT. Bogus u mnie na ranchu mieszka, w pomieszczeniu razem z Puszkiem z Ostrowca Swietokrzyskiego. a tak już w ryk....z radości... ale to faktu nie zmienia,że wyładniał...:cool3: Quote
sisia0 Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 no dobra domek nie domek..ważne jet to zę jest szczęśliwy a jemu to i tak wisi jak my -ludzie to nazywamy.... On jest taki szczęśliwy ..DZIĘKUJĘ -DZIĘ-KU -JĘ !! Quote
neverend Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='sisia0']no dobra domek nie domek..ważne jet to zę jest szczęśliwy a jemu to i tak wisi jak my -ludzie to nazywamy.... On jest taki szczęśliwy ..DZIĘKUJĘ -DZIĘ-KU -JĘ !! i może nie być szzcęśliwy, bo wróci do schronu... poczytajcie... http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=86406 Quote
sisia0 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 widzialam widzialam.... to juz pewne ...? na 1000% ? (wrrr )ARka nigdy jej tego nie wybacze.. A już Bogusia to szczególnie . niech omija ostrode szerokim lukiem bo ja poszczuję Kaukazem Quote
sisia0 Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=75727&page=20 BŁagam o pomoc ! Quote
Recommended Posts