Matusz Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Boguś i do Ciebie kiedyś los się uśmiechnie! tylko kiedy???? Quote
mowie-nie-arce Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Miały być spacerki z bogusiem.. skoro jest w tej wiacie ..to... mowiono ze bogus bedzie wyprowadzany przez nas i przez pracowników... Quote
neverend Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Boguś jest w drewnianej wiacie i raczej nici ze spacerów... Quote
Aga_Mazury Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Boguś.... nawet nie umiem tego ubrac w słowa, żeby przekazać,,,wyraz jego pysia...z tej wiaty... jest tam chyba okropnie sterorryzowany...skulony w rogu budy, ...dwa psiaki akurat z jego wiaty się gryzły ..dlatego podbiegliśmy do wybiegu...a on...Boże ...te jego oczy... on tak wiele w życiu przezył...taki zastraszony i jeszcze teraz trafił do innych psów... wydaje mi się, że on nawet by się nie bronił gdyby został zaatakowany... ...jeszcze jeden psiak z tego wybiegu też jest mocno wystraszony Quote
Evelin Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Boguś,trzymaj się psiaku..Ile te biedne psiaki musza przezyc...Życie zyciu nierówne.... Ostatnio naszły mnie refleksje,po wizycie u weta ze swinkiem morskim..W poczekalni,jak to w poczekalni, nawiązała sie gadka...Jeden na oko ok 30-latek miał ze soba pieska - doga błękitnego za 3000zł (o czym nie omieszkał poinformowac czekających).... Tak sobie pomyslałm..ile za 3000 zł moznaby zrobic na dogo...Wszystkie szczeniaki z miotu doga błekitnego tez zostały wykupione... A tymczasem Bogus i inne psiaki które jakos miały mniej szczęścia w życiu...w pewien sposób walcza o zycie w schronisku.. Wredny ten nasz swiat... Quote
neverend Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 niesprawiedliwy...masz rację... ale,jak to się mówi - jeden musi mieć w życiu gorzej,żeby drugi miał lepiej... Tylko u psów wygrywa rodowód...a u ludzi wykształcenie... Quote
mowie-nie-arce Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Aga bagam Ci ja nie wiele moge ale prosze ja juz raz go widzialam jak siedzial tak w kaciku pryztulony..tylko to bylo wtedy w budynku... i ten jego wzrok... ale zaufal mi i podszedl do mnie...a teraz ...nie mozemy pozwolic na to zeby on popadl w depresje lub zdziczal....Aga ja Cie blagam...albo kazdego blagam kto moze zmienic los Bogusia... Aga musimy wywalczyc zmiane lokum dla Bogusia ... MUSIMY Quote
neverend Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 To nie błagaj Agi, tylko kogoś innego... Quote
Aga_Mazury Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Jak się uda to Boguś w sobotę opuści schronisko i pojedzie do pajuni na ranczo....za co jej bardzo dziękujemy :Rose: i wtedy odetchnę..... Quote
Evelin Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 I Boguś też? To trzymam kciuki,żeby sie udało. Quote
neverend Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 ojejku...Aga, to wspaniała wiadomość!!! Oby się udało...:multi::multi: Quote
sisia0 Posted September 12, 2007 Author Posted September 12, 2007 Śliczna Bella Flora i teraz Boguś .... jak ja będę tęsknić !! Boguś będziesz miał teraz lepiej obiecuję !!! :* Quote
neverend Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 sisia0 napisał(a):Śliczna Bella Flora i teraz Boguś .... jak ja będę tęsknić !! Boguś będziesz miał teraz lepiej obiecuję !!! :* sisia0 jest dużo psiaków w schronisku... Quote
sisia0 Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 Byłam dziś u bogusia... bardzo się ucieszyl zacząl skakac i wariowac..i wtedy wyszedł ten agresor co tam wszystkimi rządzi. i zacząl warczec na bogusia..to odeszlamzeby sie nie stac powodem bijatyki. biedny Boguś...wytrzymaj tydzień jeszcze Quote
neverend Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 A jak wygląda ten GROŹNY??...nie widziałam go chyba... Quote
sisia0 Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 neverend napisał(a):A jak wygląda ten GROŹNY??...nie widziałam go chyba... a taki ja wiem moze ciutke większy od Bogusia.. taki troszkę szarawy, wilczkowaty... Quote
neverend Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Trzeba w sobotę się przyjrzeć panu dominantowi... może tylko przy psach taki hardy.. Quote
sisia0 Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 pojechał Bogus dzisiaj do Pajuni ? Quote
neverend Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='sisia0']pojechał Bogus dzisiaj do Pajuni ? ????? mam nadzieję... Quote
Aga_Mazury Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 sisia0 napisał(a):Aga Boguś pojechał czy nie? pojechał...pojechał Quote
gwiazda0 Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 to suuuuuuuuuuuuuuuuuuper :multi::multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts