Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boguś....
nawet nie umiem tego ubrac w słowa, żeby przekazać,,,wyraz jego pysia...z tej wiaty...

jest tam chyba okropnie sterorryzowany...skulony w rogu budy, ...dwa psiaki akurat z jego wiaty się gryzły ..dlatego podbiegliśmy do wybiegu...a on...Boże ...te jego oczy...

on tak wiele w życiu przezył...taki zastraszony i jeszcze teraz trafił do innych psów...

wydaje mi się, że on nawet by się nie bronił gdyby został zaatakowany...

...jeszcze jeden psiak z tego wybiegu też jest mocno wystraszony

Posted

Boguś,trzymaj się psiaku..Ile te biedne psiaki musza przezyc...Życie zyciu nierówne....
Ostatnio naszły mnie refleksje,po wizycie u weta ze swinkiem morskim..W poczekalni,jak to w poczekalni, nawiązała sie gadka...Jeden na oko ok 30-latek miał ze soba pieska - doga błękitnego za 3000zł (o czym nie omieszkał poinformowac czekających)....
Tak sobie pomyslałm..ile za 3000 zł moznaby zrobic na dogo...Wszystkie szczeniaki z miotu doga błekitnego tez zostały wykupione...
A tymczasem Bogus i inne psiaki które jakos miały mniej szczęścia w życiu...w pewien sposób walcza o zycie w schronisku..
Wredny ten nasz swiat...

Posted

Aga bagam Ci ja nie wiele moge ale prosze ja juz raz go widzialam jak siedzial tak w kaciku pryztulony..tylko to bylo wtedy w budynku... i ten jego wzrok... ale zaufal mi i podszedl do mnie...a teraz ...nie mozemy pozwolic na to zeby on popadl w depresje lub zdziczal....Aga ja Cie blagam...albo kazdego blagam kto moze zmienic los Bogusia... Aga musimy wywalczyc zmiane lokum dla Bogusia ... MUSIMY

Posted

Byłam dziś u bogusia... bardzo się ucieszyl zacząl skakac i wariowac..i wtedy wyszedł ten agresor co tam wszystkimi rządzi. i zacząl warczec na bogusia..to odeszlamzeby sie nie stac powodem bijatyki. biedny Boguś...wytrzymaj tydzień jeszcze

Posted

neverend napisał(a):
A jak wygląda ten GROŹNY??...nie widziałam go chyba...

a taki ja wiem moze ciutke większy od Bogusia.. taki troszkę szarawy, wilczkowaty...