Aga_Mazury Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 ,,,,zaczynam się zastanawiać nad przyczyną ignorowania naszych próśb przez modów..... wydawać by się mogło, że chyba do nich takie sprawy sie zgłasza.... :hmmm: Boguś najcudowniejszy z cudownych owczarkowatych młodzieńców......w górę Quote
sylrwia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Mam nadzieje, że Bogus zostanie przeniesiony na psiaki w potrzebie. Są wakacje modzi także odpoczywają. Napisałam do Pianki o przeniesienie. Jutro zaglądne czy Boguś sie przeprowadził do nowego działu jeśli nie będę dalej monitować w jego sprawie. Quote
sylrwia Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Bogus w odpowiednim dziale. Pianka dziekuje :lol: Quote
Evelin Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Boguś, co za bezmózg mógł Ciebie z samochodu wyrzucić? Jak mozna pojechać dalej?Nigdy tego nie zrozumiem... A Ty dalej patrzysz ufnie na człowieka... Quote
Aga_Mazury Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 ...i jak przystało na ostródzkiego psiaka uwielbia kiełbachę Ciotkową ;) Quote
sisia0 Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 a kto nie lubi kielbachy... najlepiej smakuje od ciotki Agi - co nie boguś ??? Quote
Evelin Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Boguś chyba poeta..Kochanowski pod lipą siedział a Boguś pod sosną... Boguś duma sobie co to jest za świat...Może komus uda się prekonać Bogusia,że świat czasem jest piękny.. Quote
neverend Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Znalazłam parę otek Bogusia, jak został znaleziony przy drodze.... A tu już w schronisku kilka tygodni później: Quote
sisia0 Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 osz ..... Biedny BOGUŚ - kto zechce BOgusia !??!!? Quote
Evelin Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Boguś znaleziony...Jak On musiał się bać...Oj człowieku który Go porzuciłeś...mam nadzieję,że zło do ciebie wróci...spotęgowane... I teraz.... :) Tak sobie popatrzyłam i myślę,że to bardzo dobrze świadczy o ostródzkim schronisku...Mimo wszystko, Bogusiowi najlepiej będzie we własnym domku... Quote
Aga_Mazury Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Kochany nasz...przypomnij o sobie Swiatu...niech Świat się nie odwraca...i Ty musisz być szczęsliwy...jesteś wspaniałym facecikiem :calus: Quote
sisia0 Posted August 22, 2007 Author Posted August 22, 2007 racja... Boguś ty biedoto ... taki przystojny a taki samotny ... oj :( Quote
sisia0 Posted August 31, 2007 Author Posted August 31, 2007 Boguś zaginiony w akcji ...szukaj pana ! Quote
Evelin Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Boguś,włóczyłes się po bazarku.. Teraz jestes na PWP...Jestem spokojnym człowiekiem,ale jak sobie pomyślę o tym,że ktos wyrzucił Cie z samochodu to wstepują we mnie gorsze instynkty...Może i dobrze,że nie dorwe tego drania... Bogus pokaz się... Quote
neverend Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Boguś odnalazł się w drewnianej wiacie... tam,gdzie mało kto zagląda...:-( Quote
Recommended Posts