sisia0 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Ten przesympatyczny psiak został wyrzucony z samochodu :angryy: :angryy: :angryy: i znaleziony przez wolontariuszkę. Na następny dzień został przyprowadzony do schroniska. Teraz obecnie jest na kwarantannie i dzieli pomieszczenie razem ze Śliczną. Ten bidulek potrzebuje domku z którego już nikt go nigdy nie wyrzuci. Jest młody. Według mnie ma jeden może dwa lata. Bardzo lgnie do ludzi. Skacze z radości gdy jakiegoś widzi. To przemilusi psiak, który kocha całym sobą :loveu: Znajdźmy mu domek. Oto nasze cudeńko : Niedługo wkleję lepsze zdjęcia bo póki co to cięzko mu zrobic. Gdy się wchodzi do jego pomieszczenia szaleje z radości i nie da mu się zrobić porządnego zdjęcia. Quote
Aga_Mazury Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Jest słodki, ale widać, że w życiu lekko nie miał.....bo przykuca i się lekko kuli przy głośniejszym mówieniu i ruchach rak Quote
dariaopole Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 cioteczki tylko dział wątków nie ten :shake: Quote
Evelin Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Boguś na bazarek trafił...przez przypadek..tak samo przez pomyłkę trafił do schronu...Ktoś na Niego czeka... Quote
sisia0 Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Evelin napisał(a):Boguś na bazarek trafił...przez przypadek..tak samo przez pomyłkę trafił do schronu...Ktoś na Niego czeka... :roll: kuńdźde...no pomyliłam się bo ciągle kombinuję z tym bazarkiem dla milorda.... da coś sie teraz zrobić zeby przeniesc ? Quote
Aga_Mazury Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kto kupi Bogusia? no Ciotki....:evil_lol: :evil_lol: ale dobre posunięcie marketingowe...bo odrazu dwie Ciotki weszły i kliknęły kilka słów ;) Quote
sisia0 Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 no przepraszam ...mówilam Agnieszko (jeju jak dziwnie bez p.) że dziś nie jest mój dzień ..idę po lody Quote
Aga_Mazury Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 oj nie ma się co przejmować.....;) napisz priw do Maupa4 lub Czarodziejka to są moderatorki ..one przeniosą wątek do Psów w potrzebie ;) Quote
Evelin Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Sisia nie jestem pewna...ale żeby Bogusia z bazarku przenieść trzeba napisać do moderatora...Oni moga przenosić watki... Boguś a póki co pokaż się na bazarku... Cena: bezcenny... Quote
sisia0 Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 napisałam do czarodziejki. .... jeju to nie mój dzień . BOGUŚ - szukaj pana ! Quote
Evelin Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Boguś a ty dalej na bazarku? Bezcenny Boguś poszukuje człowieka.. Quote
sisia0 Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 no napisalam do czarodziejki ale nic.... nie wiem co sie dzieje.... no trdno mamy chwyt na Bogusia :P Quote
sisia0 Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Boguś Co Ty Jeszcze Robisz Na Bazarku ? Czarodziejko Ile Razy Mam Do Ciebie Pisać ? Quote
Aga_Mazury Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Jak to jeszcze nie przeniesiony...... Boguś mi dzisiaj dał buziaka....odważył się....i pewnie mnie pokochał za kiełbachę.... widać, że był bity...przylega do podłogi....ale już jest tak szczęśliwy jak nas widzi....Kochany nasz....chudzinka nasza....bardzo jest wychudzony napisałam do żaba14 (moda) może ona nas przeniesie :) Boguś uwielbiam Cię łobuzie :iloveyou: Quote
sisia0 Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 no on jest bardzo zlękniony..... jak sie go wyprowadza to taki niepewny i jak dzisiaj zauwazylam jakis szybkie tupnięcie noga i od razu do ziemi... pewnie byl i kopany... :( Quote
Evelin Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Boguś...nadal wędrujesz po bazarku.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: miejmy nadzeiję,że ta droga do domku Cie zaprowadzi... Quote
Evelin Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Ha ha, a piękny Boguś nadal na bazarku....Śliczny ten onek... Quote
Aga_Mazury Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Nie wiem czemu....wątek jeszcze jest na bazarku..... :hmmmm: Boguś tak czy siak....ja się w Tobie zakochałam po uszy... jesteś cudaśnym....psiakiem....który mnie tak przegonił, że aż kolki dostałam ;) Quote
Matusz Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 ja już pisałem chyba ze 3 razy z prośba o przeniesienie...:roll: Quote
Recommended Posts