malagos Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 nie, kot jest chory - ma za wysoki poziom leukocytów i mocznika. Potrzebuje dobrej leczniczej karmy i opieki weta, a tego mu nie mogę zapewnić. Jest już wykastrowany, podgolony na brzuszku, oczyszczone ma zęby z kamienia i uszy. tyle mogłam zrobić i finansowo, i czasowo, i siłowo. Jest cgudy i smutny. Ledwie sie porusza, dużo leży. Ale jutro trafi do Gusi, do Warszawy. Quote
BIANKA1 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Ja jeszcze swojej nie robiłam wyników , bo jest cały czas na antybiotykach i lekach przeciwzapalnych . Jest kochana i bardzo przymilna . Niestety zbyt wczesnie ja sterylizowano i ledwie to przezyła :shake:Mam nadzieje , że co złe , to już za nia . Bardzo wybrzydza przy jedzeniu . Dogadzamy jej na wszelkie sposoby . Nawet gerberka kurczaka TZ jej kupił . Lubi tuńczyka w sosie własnym :lol: . Musze puszki jej podgrzewac , bo wtedy lepiej je -ma chore dziasła :-( Troche kosztuje :cool3: I jeszcze szczeniorki i ta cała reszta :shake:Ale co zrobić :roll: Jakos sobie radze . Jutro wracam do domu , to może jakies bazarki wystawię :lol: A Ty Malagos nie robisz sama zastrzyków ? Bo ja sama robie . Tak to bym poszła z torbami . Ludziom domięśniowo tez zrobie i nawet siniaków nie ma . Quote
malagos Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Kochani, dzieki za wspólny czas. Poznalam tyle wspaniałych ludzi a jeszcze ilu nie udało się poznać osobiście! (Zmysł, jesteś ponoć niezwykle ciepłym i serdecznym człowiekem, EVA o Tobie mówiła z ogromnym wzruszeniem...). Nesca jedzie teraz do swego domu, kot tez - wiezie je EVA, która bez komentarzy i pytań wsiadła w samochód i przyjechała do mnie na wieś. Neigh poruszyła niebo i ziemie i w pół godziny znalazła inny dom dla tego persa. Dziekuję wszystkim. Quote
tomcug Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Małgosiu, nawet nie wiesz, jak bardzo będzie Cię brakować na dogo. :-( Nic więcej nie napiszę, bo nie wiem, co mogę powiedzieć. Quote
BIANKA1 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Małgoś , ale zaglądaj do nas . Nie zniknij tak jak Alpina :roll:. Wspieraj nas choć słowem :lol: Quote
tomcug Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='BIANKA1']Małgoś , ale zaglądaj do nas . Nie zniknij tak jak Alpina :roll:. Wspieraj nas choć słowem :lol:[/quote] Byłoby świetnie. :lol: Quote
Zmysł Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 [quote name='BIANKA1']Małgoś , ale zaglądaj do nas . Nie zniknij tak jak Alpina :roll:. Wspieraj nas choć słowem :lol:[/quote] właśnie, prosimy Quote
Erazm Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Malagos czekamy z niecierpliwością na wieści od Ciebie Quote
tomcug Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Małagoś, daj tylko znak życia. Mam nadzieję, że wszystko się poukłada. Quote
tomcug Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [CENTER][IMG]http://images24.fotosik.pl/290/c6cb6ef840c7a831.gif[/IMG] [/CENTER] Quote
Erazm Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Malgos wróc do nas, brakuje nam Twojego ciepła i wrażliwości Quote
Kara. Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Przecież jest na forum:crazyeye: Tylko tutaj nie zagląda:roll: Quote
malagos Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Erazm']Malgos wróc do nas, brakuje nam Twojego ciepła i wrażliwości[/quote] jestem, dziękuję za ciepłe słowa.... Kolejny piestek shih-tzu już bezpieczny, ale zajrzyjcie na jego wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pikus-shih-tsu-ofiara-ludzkiego-okrucienstwa-potrzebne-wsparcie-finans-na-leczeni-123862/[/URL] Erazm, śledzę Twój wątek małego Wieszaka :evil_lol: Quote
Zmysł Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='malagos']jestem, dziękuję za ciepłe słowa.... Kolejny piestek shih-tzu już bezpieczny, ale zajrzyjcie na jego wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/pikus-shih-tsu-ofiara-ludzkiego-okrucienstwa-potrzebne-wsparcie-finans-na-leczeni-123862/[/URL] Erazm, śledzę Twój wątek małego Wieszaka :evil_lol:[/quote] tak, znamy wątek Pikusia:angryy: Quote
oktawia6 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Malagos dla Twojej babci:-( [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/53eaef58ae887776.html"][IMG]http://images4.fotosik.pl/253/53eaef58ae887776.jpg[/IMG][/URL] Quote
Erazm Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Czyli Malagoś mnie w jajo zrobiła:roll::evil_lol: Quote
malagos Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Chyba ze nieswiadomie :oops: Nie mogłam za długo być bez dogomanii, bo nie mam z kim pogadać o psiakach :roll: Quote
Osa Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 [IMG]http://images49.fotosik.pl/26/5c9b0925acb0f28f.jpg[/IMG]l [B]Żegnaj malutka....[/B] Quote
Erazm Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Malagos, tak temat psiaków to temat rzeka i mozna popłynąć;) Quote
malagos Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Ten rok dla mnie był bolesy: odeszła biała papuga nimfa, kot syjamski Czesiek, po 5 mies. Maciuś, odeszła Majeczka... Ale też było dużo dobrych rzeczy, adopcji, uratowane życia :roll: Quote
jola od jadzi Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 I tego się musimy trzymać Małgosiu, wierzyć, że kolejny rok będzie lepszy... Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Majeczkę pamiętamy i cały czas myślę o Alpince, która już się nie udziela. Mam nadzieję, że wszystko u niej w porządku. A Tobie Małgosiu samych dobrych dni w nowym roku. :p Quote
malagos Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Taki śnieg na chodniczku zawsze bedzie przypomoinać Majeczkę, jak ją wynosiłam i ta chwilę podreptała i wracałyśmy do domku - otrzepywałam jej łapki z śniegowych kuleczek.... Mam psiaki z krótką sierścią i nie muszę otrzepywać im łapek :cool1: Quote
Erazm Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Smutno sie robi kiedy wracaja wspomnienia..... Quote
Recommended Posts