Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 203
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dokładnie ważne że nie będzie siedział w schronisku, będzie miał cieplutki kąt, opiekę, pełną miseczkę i głasków pewnie tez mu nie zabraknie, a towarzystwo psów też mu się przyda !!:)

Posted

Aguniu przez tego żółwiowatego dogo:evil_lol: nie miałam szansy wchodzic na forum.Poza tym w weekend miałam az 8 psiaków i 2 koty.Nie dałam rady czasowo.
Bardzo sie ciesze ,ze Julcio ma szanse i moze byc szczesliwy.
Masz dobra reke do adopcji.
Całuje Julcia i Ciebie.

Posted

Beatko - to nie moja zasługa ze Julek pojedzie ;)

Ale wiedziałam, że będzie dobrze, w niedzielę na spacerze z psem znalazłam przez przypadek czterolistną koniczynę. Mam ją cały czas :razz:

A Julek wygląda na to, że odzyskuje siły. Ma teraz w boksie drugiego psa, bo niestety dzis straz miejska przywiozła az 4 nowe :placz: no i miejsca nie ma. Ale teraz przynajmniej Julek pilnuje swojej kołdry :evil_lol:

Posted

kochani az nie wiem co powiedziec :-( sie wzruszyłam tak gdy zajrzałam na swoje konto.

BARDZO DZIEKUJE ZA WPłATY (trzeba bedzie je przeznaczyc na innego psiaka bo Julek az tyle nie potrzebuje)

Nie wiem czy mam podawać kwoty, ale chce sie z tych pieniedzy rozliczyc, wiec chyba podam :roll:

Więc mam tak:
z poprzedniego bazarku - > rennatta 15 zł i Kori 8zł
z obecnego bazarku -> dariaopole 15 zł
wpłaty inne -> jola_od_jadzi 30 zł oraz Irma 150 zł
razem : 218 zł

Dziekuje Wam wszystkim. Narazie wydałam na Julka tylko 30 zł (drugi laser był gratis, odrobaczenie i szczepienie w schronisku, karma gratis od weta).
Jutro idziemy na laser znów, wiec tym razem pewnie zapłace i moze kupię mu ze 2 puszki tego royala - jak myslicie ?

Posted

modliszka ja za kartkę przeleję pieniązki dzisiaj jak tylko mój mąż wróci do domu bo tylko on ma dostep do konta :evil_lol: tzn ja tez bym miała gdybym to się znała lepiej na tym całym internecie :oops:
pieniążki przekaż na kogo chcesz tzn. jeśli inne cioteczki tez wyraża zgodę , a karme mysle że warto kupić !!

np. dziewczyny z tego wątku zbieraja kasę na wykup suni od pijaczki :

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=76234

Alter też znów potrzebuje kaski bo jest po operacji i jest dużo więcej bidulek które potrzebują pieniędzy.

Posted

byłam dzis znów z Julkiem w lecznicy. Dzis mu sie batrdzo podobało, bo nie zamierzał jej opuścić :p uwalił sie na płytkach na boku, wyciągnął łapy i koniec "ja tu zostaję" :evil_lol:
Nie wiem czy to sprawa tego lasera, czy ogólnej kondycji Julka, ale on niezle zasuwa na tych łapkach swoich - oczywiscie tylko bez smyczy bo na smyczy przywiera do ziemii i sie nie rusza :roll: Dzis koo juz było na szczescie poza samochodem :cool1: I koo własciwie wzorcowe.

Jedno mnie martwi - w boksie teraz z Julkiem sa 3 pieski, stoja 3 pełne miski z suchym jedzeniem Julkowym no i niestety Julek nie za bardzo chce jesć... Dostaje tez 2 razy dziennie rozmoczone chrupki i tez troche dziabnie i koniec. Moze on sie przejadl juz? Z drugiej strony znowu takie upały, to i zdrowe, sprawne psy jedza mniej...
Nadal żebra mozna policzyc mu bez problemu...

Jeszcze tylko jutro w schronie, a w piatek z samego rana jedzie do domu.
Takze pod wieczór powinien byc juz na miejscu - u siebie.

Posted

no Juleczek jak zwykle, króluje w swoim boksie ;)

A ja głupia zapomniałam sie z nim dzisiaj pożegnać :placz: A on jutro o 7 rano jedzie, to nie zdąże :shake:
Mam nadzieje, że za kilka dni przyjdą jakies wieści od niego :roll:

Posted

No,Julek!
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :)
Mam nadzieje,ze nie za wczesnie te zyczenia i ze Julus za pol godzinki pojedzie do swojego domku.

Posted

yyy wydawało mi sie ze pisałam tutaj :cool1: chyba musze odpocząć :p

no pewnie ze wiadomo - wszystkie psiaki, które miały jechac POJECHAŁY!
Moriaaa i Jola_od_jadzi rano przywiozły rottka z Łodzi i nawet Julka widziały ;) Siedzi w transporterku obok rottka :loveu:

Mozna zdejmowac bannerki :razz:

Wieczorem zrobie rozliczenie, postanowiłam zeby było sprawiedliwie, ze od każdego z wpłacających na Julka wezmę równą częśc - a pozostałe pieniadze przeznaczymy zgodnie z intencją wpłacającego.