dariaopole Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 czyli ruda to staffiko-amstafko-azjatka ;) ja kiedyś chorowałam na staffiki, azjaty lub dogo canario a skończyłam z trzema bullowatymi mixiorkami Quote
eria Posted October 6, 2007 Author Posted October 6, 2007 [quote name='ruda76'] Własnie 2 dni temu ją pogryzł i musiała miec szytą rękę:mad:[/quote] typowy ON :roll: Quote
ruda76 Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 eria napisał(a):typowy ON :roll: serio a ja myslałam ,ze owczarkom niemieckim trudno cokolwiek zarzucic:p Quote
eria Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 poznałam te psy od najgorszej strony, znam tylko jedną normalną ONkę ,która nie jest niezrównoważona , rozhisteryzowana i agresywna:roll: cóż...... Quote
ruda76 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Dzisiaj było nowe wydarzenie w życiu Chupiego. Po raz pierwszy poszedł na spacer do lasu z Killerem.:multi: Kisio na poczatku był w kagancu ale skoro nie zaczepiał Chupiego to pusciłam wolno chłopakow.:cool3: Byłam z nich dumna bo ani jeden ani drugi nie miał ochoty na awantury a wrecz przeciwnie Chupi pokazywał Killerowi ,że go nawet lubi. Lizał go po uszach i zaczepiał do zabawy.:evil_lol: Chupi ma bardzo fajny charakter muszę tylko pilnowac aby jakis awanturnik nie dawał mu złego przykładu;) Quote
eria Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 :loveu::loveu::loveu:ah ten Chupi:loveu: Quote
ruda76 Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 Gonitwa napisał(a):Super! Mały to mądry chłopak;) no bardzo jestem z niego dumna. Jest koffany:loveu::loveu: i oczywiscie Killer tez bo nie wszczynał awantury;) Quote
dariaopole Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 i Chupi i Kisio to dwa słodziaki, świetnie ,że się nie awanturowały. Mądre te Twoje psiska :loveu: Quote
ruda76 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Zaraz idziemy na spacer i zabieramy babcię Suzi ( awanturnicę) a potem jak Tz ruszy tyłek złozka to na pierwszy wspolny spacer idzie Pirat i Lolka Quote
dariaopole Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 ruda76 napisał(a):Zaraz idziemy na spacer i zabieramy babcię Suzi ( awanturnicę) a potem jak Tz ruszy tyłek złozka to na pierwszy wspolny spacer idzie Pirat i Lolka no to trzymam kciuki za psiapsiulki coby odbyło się wszystko spokojnie i bezkrwawo ;) Quote
ruda76 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 A Chupi zrobił się dobrym psem strożującym. Oprocz tego ,że strasznie przejmuje sie swoja rolą i jak na Cao przystało nie ma mowy aby ktokolwiek wszedł na podworko to nawet idąc do lasu jak spotkamy przypadkowego człowieka ( pomijam ,ze na naszym terenie) Chupi terz chce go zjesc:evil_lol: Quote
dariaopole Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 ruda76 napisał(a):A Chupi zrobił się dobrym psem strożującym. Oprocz tego ,że strasznie przejmuje sie swoja rolą i jak na Cao przystało nie ma mowy aby ktokolwiek wszedł na podworko to nawet idąc do lasu jak spotkamy przypadkowego człowieka ( pomijam ,ze na naszym terenie) Chupi terz chce go zjesc:evil_lol: no prosze jaki bohaterski chłopak :diabloti: Quote
ruda76 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 I juz po spacerze. Byli na nim Chupi , Killer ,Zuzia i Suzi wszyscy razem ,zgodnie bez sporów i awantur . Wszystko było fajnie do momentu kiedy Chupi wpadł na pomysł odwiedzenia krów( robi to bardzo czesto) A jak krowy to i koopy:razz: Chupi zrobił przewrot i juz jest cały zieloniutki a jaki happy. Mnie nie było juz do śmiechu:shake: i tak zakonczylismy spacver. Teraz 2 godzinki dla mnie bez psow bo wsiadam na konisia i galopem do lasu. A po powrocie znow praca :tym razem Pirat i Lolka:evil_lol: Quote
Gonitwa Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Zazdroszczę! Ja też chcę galopem do lasu- ale chyba na Oriencie...:) Quote
ruda76 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Chupi chyba dorasta:mad:wczoraj po raz pierwszy to on zaatakował Lolitę:mad:Tz miał pełne rece roboty bo był sam z nimi na podworku a rozdzielic takie byki to sztuka. Nie byłam nawet na niego zła :shake:( chociaz dostał w dupę od Tz) bo to zawsze on był tym atakowanym ( bez powodu) dzieckiem zaraz po przyjexdzie do nas przez Lolkę. Teraz jak nabrał wagi i rozumu to sie odgrywa:cool3: Mam nadzieje ,ze nie bedzie tego robił przy kazdej nadarzajacej sie okazji bo to nie jest takie zabawne docieranie:mad: Poza tym idzie zima a on nie uznaje wchodzenia do budy:placz:Ja nie wiem ale on mi chyba zimą zamarznie:roll: Normalnie on boi się wchodzic nawet do domu. W weekend wciagnelismy go siła :evil_lol:bo nie było innej zachety. Po paru minutach go wypuscilismy ale nadal nie ma ochoty na goscinę w domu , w stajni , w kojcu z dachem . Czy to mozliwe aby miał klaustrofobie? P.S. chupi kocha Killera i zuzię:loveu: Quote
dariaopole Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 ojjj niedobry Chupek :mad: nie ładnie tak inwalidkę atakować !!!! dziwne ,że on się tak boi zamkniętych pomieszczeń :cool1: Quote
eria Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 może rzeczywiście jakaś psia klaustrofobia:roll: Quote
ruda76 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 eria napisał(a):może rzeczywiście jakaś psia klaustrofobia:roll: tylko co w zimie bedzie:placz: Quote
ruda76 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Taka malutka a powaliła taakiego misia Quote
olgaj Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 :loveu:Moja Zuzolda jest jak zwykle the best, a czupek to poprostu gentelmen Quote
ruda76 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 olgaj napisał(a)::loveu:Moja Zuzolda jest jak zwykle the best, a czupek to poprostu gentelmen Ty zobacz wogole, kto wstawił te zdjęcia:multi: Quote
eria Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 fajne fotki śniegiem już trochę sypnęło -jak się trzyma Chupi ????????? Quote
Recommended Posts