Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 460
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

poznałam te psy od najgorszej strony, znam tylko jedną normalną ONkę ,która nie jest niezrównoważona , rozhisteryzowana i agresywna:roll: cóż......

Posted

Dzisiaj było nowe wydarzenie w życiu Chupiego. Po raz pierwszy poszedł na spacer do lasu z Killerem.:multi:
Kisio na poczatku był w kagancu ale skoro nie zaczepiał Chupiego to pusciłam wolno chłopakow.:cool3:
Byłam z nich dumna bo ani jeden ani drugi nie miał ochoty na awantury a wrecz przeciwnie Chupi pokazywał Killerowi ,że go nawet lubi.
Lizał go po uszach i zaczepiał do zabawy.:evil_lol:
Chupi ma bardzo fajny charakter muszę tylko pilnowac aby jakis awanturnik nie dawał mu złego przykładu;)

Posted

Gonitwa napisał(a):
Super! Mały to mądry chłopak;)

no bardzo jestem z niego dumna.
Jest koffany:loveu::loveu: i oczywiscie Killer tez bo nie wszczynał awantury;)

Posted

ruda76 napisał(a):
Zaraz idziemy na spacer i zabieramy babcię Suzi ( awanturnicę) a potem jak Tz ruszy tyłek złozka to na pierwszy wspolny spacer idzie Pirat i Lolka

no to trzymam kciuki za psiapsiulki coby odbyło się wszystko spokojnie i bezkrwawo ;)

Posted

A Chupi zrobił się dobrym psem strożującym. Oprocz tego ,że strasznie przejmuje sie swoja rolą i jak na Cao przystało nie ma mowy aby ktokolwiek wszedł na podworko to nawet idąc do lasu jak spotkamy przypadkowego człowieka ( pomijam ,ze na naszym terenie) Chupi terz chce go zjesc:evil_lol:

Posted

ruda76 napisał(a):
A Chupi zrobił się dobrym psem strożującym. Oprocz tego ,że strasznie przejmuje sie swoja rolą i jak na Cao przystało nie ma mowy aby ktokolwiek wszedł na podworko to nawet idąc do lasu jak spotkamy przypadkowego człowieka ( pomijam ,ze na naszym terenie) Chupi terz chce go zjesc:evil_lol:

no prosze jaki bohaterski chłopak :diabloti:

Posted

I juz po spacerze.
Byli na nim Chupi , Killer ,Zuzia i Suzi wszyscy razem ,zgodnie bez sporów i awantur .
Wszystko było fajnie do momentu kiedy Chupi wpadł na pomysł odwiedzenia krów( robi to bardzo czesto)
A jak krowy to i koopy:razz:
Chupi zrobił przewrot i juz jest cały zieloniutki a jaki happy.
Mnie nie było juz do śmiechu:shake: i tak zakonczylismy spacver.

Teraz 2 godzinki dla mnie bez psow bo wsiadam na konisia i galopem do lasu.
A po powrocie znow praca :tym razem Pirat i Lolka:evil_lol:

• 4 weeks later...
Posted

Chupi chyba dorasta:mad:wczoraj po raz pierwszy to on zaatakował Lolitę:mad:Tz miał pełne rece roboty bo był sam z nimi na podworku a rozdzielic takie byki to sztuka.
Nie byłam nawet na niego zła :shake:( chociaz dostał w dupę od Tz) bo to zawsze on był tym atakowanym ( bez powodu) dzieckiem zaraz po przyjexdzie do nas przez Lolkę. Teraz jak nabrał wagi i rozumu to sie odgrywa:cool3: Mam nadzieje ,ze nie bedzie tego robił przy kazdej nadarzajacej sie okazji bo to nie jest takie zabawne docieranie:mad:
Poza tym idzie zima a on nie uznaje wchodzenia do budy:placz:Ja nie wiem ale on mi chyba zimą zamarznie:roll: Normalnie on boi się wchodzic nawet do domu. W weekend wciagnelismy go siła :evil_lol:bo nie było innej zachety.
Po paru minutach go wypuscilismy ale nadal nie ma ochoty na goscinę w domu , w stajni , w kojcu z dachem . Czy to mozliwe aby miał klaustrofobie?

P.S.
chupi kocha Killera i zuzię:loveu:

• 3 weeks later...