Nadziejka Posted October 9, 2015 Author Posted October 9, 2015 Sciskamy Ptysienku Krabeuszku sciskam z pozdrowieniami ogromnymi Quote
dorcia2 Posted October 10, 2015 Posted October 10, 2015 odwiedzam naszego kochanego przystojniaczka 1 Quote
Figunia Posted October 14, 2015 Posted October 14, 2015 Zaglądam do Moloska :) Pewnie już zapomniał o niedawnych przykrościach... Głasków moc przesyłam wraz z życzeniami wspaniałego domku i to jeszcze przed zimą!!! 1 Quote
Nadziejka Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 Zagladamy sciskamy pozdrawiamy no i ja mam znow wszystko usuniete ..... banerkow brak wsyckiego brak ....wiec na nowo i na nowo znow wyczyniam kopiuje rozmawialalm z hoteliczkiem Krabinio wygojony ladnie mosci sie w kojcu spaceruje wyleguje serce kokane nikt nie dzwonil ....w spr adopcji ..ech ... Quote
Mysza2 Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 To dobrze, że u Krabisia wszystko ok. Ja wierzę, że jakiś dobry ludź go wypatrzy:):) Nie wiem kiedy, ale wypatrzy Quote
Nadziejka Posted October 15, 2015 Author Posted October 15, 2015 Dziekuje serduszka dziekuje dziekuje hoteliczku miejmy nadzieje wiare ktora sie spelni ze Krabeuszek trafi do domku cudnego tylko swojego kochajacego dziekuje za wplate ciocia Lida 50 zl deklaracje stala dziekuje sercem Quote
yucca Posted October 15, 2015 Posted October 15, 2015 A moja stała nie dotarła? Wpłaciłam dobry tydzień temu, sprawdź kochana bo możliwe, że ja coś poplątałam :/ Quote
Nadziejka Posted October 16, 2015 Author Posted October 16, 2015 Stala deklaracja od cioci ewu juz przyleciala na pazdziernik 20 zl dziekuje cudnie dziekuje yucuniu sa pieniazki sa 10 zl za pazdziernik wpisalalm oczywiscie serduszko dziekuje dziekuje Wam pieknie Quote
Nadziejka Posted October 17, 2015 Author Posted October 17, 2015 Myszkowa za padziernik doleciala 5 zl dziekuje slicznie ciociu dziekuje i juz wpisuje :) Quote
Xibalba Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Odwiedzam Krabika w niedzielny poranek. Ewuniu, taki jest teraz jakiś czas ciężki z tymi adopcjami.. :( Ale wierzę, że Krabika ktoś wypatrzy w końcu i będzie to ktoś o wielkim sercu. Trzymam kciuki :) Quote
Nadziejka Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 Pozdrawiam ogromnie wszystkie dobre duszki Krabeuszkowe On cudny przecudny Lorusiowy taki Ptysuiowy przekochany taki aby wkoncu ktos pokochal na zawsze aby mial swoich ludeczkow kochajacych ogromnie tak Kasiu modlimy i nadzieje mamy na wszystko Quote
papryka Posted October 18, 2015 Posted October 18, 2015 Pozdrawiamy dostojnie, przystojnie:) Trudno Krabeuszowi zrobic inne zdjęcie:) On uwielbia tą pozycję:) Zawsze się tak wyleguje. U Krabika wszystko ok, wczoraj pojechała do swojego domku jego ulubiona kolezanka Nikita, mamy nadzieje ze Krabikowi też szczęście dopisze i w końcu ktoś wypatrzy chłopaka. 3 Quote
Nadziejka Posted October 18, 2015 Author Posted October 18, 2015 Cudne Krabisiatko cudne ech zeby tak domunio sie objawil przedobruski jakis Quote
Nadziejka Posted October 22, 2015 Author Posted October 22, 2015 Krabeuszku coraz zimniej na dworku kcukam serduszko z calunich sil aby sie domus zjawil aby wszystko dobruskie bylo z bazareczku mam juz 32 zl 50 gr http://www.dogomania.com/forum/topic/333497-jeszcze-rozliczamchmielewskaperfumyksiazki-plyta-dla-krabeuszka-i-felusia-zapraszam-serduchem-do-10-pazdziernika-g2200/ Quote
Bogusik Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 Zaglądam do ślicznego i dostojnego Ptysia z kciukami,za najlepszy domek! :) 1 Quote
Recommended Posts