Gabi79 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Dzisiaj płakała bardzo króciutko, wiec myśle, ze nie będzie zle ;) oby :) Paulinka mówi, żeby sie nie martwić, wszystko jest ok ;) Zuch dziewczynka z Lunki!!! Quote
Gabi79 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Tekścik troszkę zmodyfikowałam, chyba, że ma być całkiem nowy? Lunka to śliczna, spokojna, wpatrzona w człowieka sunia. Ma około 6u lat, waży 11,5 kg. Trafiła do schroniska, gdyż ktoś kto był jej całym światem, kogo kochała i mu ufała wyrzucił ją na ulicę tuż przed Świętami Bożego Narodzenia. Czym zawiniła? Znudziła się? A może jej miejsce zajął śliczny szczeniaczek? Co czuła wie tylko ona.Lunka w schronisku była bardzo smutna. Pewnie nie mogła zrozumieć, dlaczego z ciepłego domu trafiła do zimnego boksu. Czy to kara? Za co? Za to, że była wierna, oddana, wpatrzona w człowieka. Od kilku dni Luna przebywa w domu tymczasowym. Zachwyca wszystkich swoją urodą i cudownym charakterem. Chodzi za opiekunami krok w krok, cały czas się cieszy. Ze smutasa zmieniła się w wesołka. W domu zachowuje czystość, niczego nie niszczy. Pozostawiona sama początkowo piszczy, ale szybko się uspokaja.Jest przyjazna w stosunku do ludzi i piesków, lubi dzieci. Za miłość, opiekę, zainteresowanie odwdzięczy się, pokocha z całych sił swoim małym, zranionym serduszkiem. Marzymy o tym, by sunia znalazła wspaniały dom, ludzi dla których będzie ukochanym pupilem, by już nigdy nie spotkało jej nic złego, by poznała jak to jest być psem szczęśliwym i beztroskim. Quote
Mysza2 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Super Gabunia, bardzo dziękujemy:):) W weekend zrobimy nowe ogłoszenia:) Bardzo cieszą wieści od Pauliy Quote
Gabi79 Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Super Gabunia, bardzo dziękujemy:) :) W weekend zrobimy nowe ogłoszenia:) Bardzo cieszą wieści od Pauliy Bardzo proszę!!! Mnie też wieści z DT bardzo cieszą!!! Quote
AgusiaP Posted January 8, 2015 Author Posted January 8, 2015 Gabrysiu bardzo Ci dziękujemy :) tekst jak zwykle piękny :) Quote
AgusiaP Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 Zastanawiam się tylko odnośnie tego tekstu, czy pisać o tym, że piszczy jak zostaje sama w domu... Nic zobaczymy, na razie wstrzymujemy się jeszcze z nowymi ogłoszeniami, żeby wiedzieć coś więcej na ten temat ;) Quote
halszka Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 ciocie ogłoszenia na jakie miasto? i do kogo kontakt? :) ups już doczytałam,że wstrzymujemy ogłaszanie ;) Quote
AgusiaP Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 ciocie ogłoszenia na jakie miasto? i do kogo kontakt? :) ups już doczytałam,że wstrzymujemy ogłaszanie ;) Tak kochana, poczekajmy jeszcze troszkę ;) W sumie dopiero tydzień jest u Paulinki :) Quote
AgusiaP Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 Melduję, że właśnie przyszła paczuszka od milagros :) Pięknie dziękujemy :) :) :) Quote
Mysza2 Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Melduję, że właśnie przyszła paczuszka od milagros :) Pięknie dziękujemy :) :) :) Bardzo pięknie:):) Quote
Marycha35 Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Kciukam za sunieczkę i ściskam ekipkę czuwającą nad Lunką:) Quote
Gabi79 Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Kciukam za sunieczkę i ściskam ekipkę czuwającą nad Lunką :) Dziękujemy Marysiu!!! Na konto Lunki wpłynęło 15,- od kiyoshi - dziękujemy bardzo serdecznie!!! Quote
AgusiaP Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 Dziękujemy Marysiu!!! Na konto Lunki wpłynęło 15,- od kiyoshi - dziękujemy bardzo serdecznie!!! Izunia wielkie dzięki :) Quote
b-b Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Dzisiaj płakała bardzo króciutko, wiec myśle, ze nie będzie zle ;) oby :) Paulinka mówi, żeby sie nie martwić, wszystko jest ok ;) Mądra sunia :) Quote
paula_t Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Zapraszamy na cegiełkowy bazarek dla Dulci żeby mogła pojechać do domku :) http://www.dogomania...12015-do-20-00/ Quote
AgusiaP Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Tak Lunka wyparuje przez okno Paulinki męża ;) jak go słyszy na dworze :) taka jestem szczęśliwa :) Tu odpoczywam :) a tu przed domkiem niucham sobie :) Quote
Yoana Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Nie zmieniam zdania :D Przecudnej urody Dziewczynka :D Quote
Mysza2 Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Cudna jest:):) po prostu cudna Kurcze przydałyby się zdjęcia z lepszego aparatu do ogłoszeń. Quote
AgusiaP Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Jak będą rozmawiała z Paulinką to ją poproszę ;) Quote
b-b Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Urocza! :D http://i57.tinypic.com/6yfrr6.jpg Quote
elik Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Luna jest prześliczna :) Myślę, że może i tym aparatem dałoby się zrobić lepsze zdjęcia, tylko trzeba ustawiać się ze słońcem, a tu większość zdjęć robiona jest pod słońce. Najlepsze zdjęcia wychodzą, gdy fotografowany obiekt jest oświetlony słońcem, a fotografujący ma słońce za plecami lub nieco z boku. Quote
AgusiaP Posted January 11, 2015 Author Posted January 11, 2015 Luna jest prześliczna :) Myślę, że może i tym aparatem dałoby się zrobić lepsze zdjęcia, tylko trzeba ustawiać się ze słońcem, a tu większość zdjęć robiona jest pod słońce. Najlepsze zdjęcia wychodzą, gdy fotografowany obiekt jest oświetlony słońcem, a fotografujący ma słońce za plecami lub nieco z boku. Poproszę Paulinkę, żeby próbowała, ale wiem, że coś ma nie tak z aparatem :( W tygodniu dziewczyny pojadą na ściągnięcie szwów po sterylce ;) Prosiłam Paulnkę, żeby wet ją dokładnie jeszcze obejrzał i ocenił ile w/g niego ma lat ;) Quote
Recommended Posts