Tigraa Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Link do wątku z dwoma haszczakami: 2 HUSKY - dziś znalezione, już są w schronie. A jutro? Quote
dori855 Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 WIEM ŻE TO NIE TE FORUM ALE JUŻ WSZĘDZIE PISZĘ...MOŻE KTOŚ WPADNIE PRZYPADKIEM NA NIĄ.. Zaginęła w Trzciance pod Wyszkowem suka Zuzia,9.11.2008 prawdopodobnie w nocy ktoś ją wyprowadził. bardzo podobna do husky, niebieskie oczy, jedno ucho stojące, miała czarną obroże z pomarańczowymi wzorami i złotą kostkę z adresem(ale to się raczej na nic nie przyda jeśli została uprowadzona), jest bardzo łagodna i przyjaźnie nastawiona do ludzi. ma dopiero 6 miesięcy..reaguje na swoje imię. gdyby ją ktoś widział lub wie gdzie może być proszę o kontakt.cały czas mam cichą nadzieję że się odnajdzie jakimś cudem 505684123 [email protected] Quote
alvaro Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 :razz: takie cacuszko http://www.dogomania.pl/forum/f402/cudo-czeka-na-pomoc-125380/ Quote
majkath Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 11 listopada w okolicach Łodzi, Aleksandrowa, Konstantynwa , Zgierza (ul. Aleksandrowska) zginął jasnorudy- biszkoptowy husky o bursztynowozielonych oczach. Bardzo prosze o pomoc w odnalezieniu. Nagroda. moj numer 601233754 [email protected] Quote
masienka Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f28/husky-rodowod-szuka-domu-zadna-tragedia-po-prostu-chca-sie-go-pozbyc-dabrowa-g-126556/ Quote
Yorija Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Oborniki Wlkp - w schronisku niedaleko Poznania: Akita? - suczka ok 2 lat Akita już zabrana ze schroniska :-) kurcze - wyciełam zdjęcia pozostałych zwierzaków :-( to jeszcze raz: Dunaj Stil Tajga Dżek Quote
Ancia123 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Cześć chciałabym więcej info o Dunaju i Dżekim jestem zainteresowana ich adopcją ;)) Quote
Yorija Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Ancia123']Cześć chciałabym więcej info o Dunaju i Dżekim jestem zainteresowana ich adopcją ;)) Dunaj jest w schronisku od początku grudnia - obecnie jeszcze będzie na kwarantannie. Dżeki jest już dłużej i z nim będzie łatwiej. Pies przebywa w grupie około 140 innych psów (suczki są sterylizowane - psy nie). Nie przejawia agresji w stosunku do innych psów. W schronisku działają nastoletni wolontariusze, którzy spacerują z psami i ma z nimi kontakt. Pozostałe informacjie u Prezes TOZ Oddział Oborniki - Aleksandra Mokrzycka tel.:+48 603 545654 i na stronie jeszcze dodatkowe zdjecia: Dżek :: Adopcje domowe i wirtualne :: Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami Oddział w Obornikach najlepiej porozmawiac z Olą - umowić się na wizyte w schronisku. Quote
Ancia123 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Tak...wiedziałam wszystko co chciałam...wkrótce zadzwoniimy.. PoZdRo tak za kilka dni ;)) Quote
carlaDuna Posted December 20, 2008 Posted December 20, 2008 Jestem zainteresowana Stilem czy ten psiak tez jest aktualny do adopcji ? Quote
Yorija Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 [quote name='carlaDuna']Jestem zainteresowana Stilem czy ten psiak tez jest aktualny do adopcji ? Jak najbardziej :-) Kilka dodatkowych fotek na stronie schroniska: Stil :: Adopcje domowe i wirtualne :: Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami Oddział w Obornikach A to mój mały, krótki filmik na którym jest Stil Kozak 4 oraz kontakt do Oli Prezes TOZ Oddział Oborniki - Aleksandra Mokrzycka tel.: +48 603 545 654 Jeżeli możesz to umów się z Olą i odzwiedź osobiście z rodziną schronisko. Możesz zabrać Stila na spacer, poznać go, porozmawiać o nim z osobami na miejscu i podjąć decyzję. Schronisko otwarte jest pon-piatek 8-12 w soboty krócej 8-11. Naprawdę polecam kontakt z Olą i umówienie się. Quote
marta025 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 W dniu 18 grudnia 2008 r. znaleziono sunię HUSKY,jest drobna ma ok 2,5 roku Sunia miała zostać u Nas ale jednak nic z tego więc szukamy jej nowego domu. Sunia jest bardzo grzeczna i bezkonfliktowa, jedyny minus to nie lubi zostawać sama w domu wtedy rozrabia.jest koloru srebrno-szarego ma brązowe oczy Dałam pełno ogłoszeń o znalezieniu ale nikt nie odpowiada Proszę o pomoc !!!!!!!!!!!!!! Daliśmy jej na imię COCO Zapytania proszę można również wysyłać na : [email protected] gg 1860967 tel : 501-416-511 Quote
kasia14 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 schron w Pabianicach (ok. Łodzi) Piękny, ok. 2 letni pies. Przyjazny w stosunku do ludzi. Umie chodzić na smyczy. W schronie od kilku dni. Trafił bez obroży. Jest cały brudny, zapewne długo się błąkał. Szukamy właściciela, może komuś uciekł? Jeżeli nie znajdzie się jego opiekun po kastracji będzie do adopcji. ps. nie działa mi strona bezdomne szpice... Quote
lena13 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Do adopcji śliczny rodowodowy Hasky ma niewiele ponad rok, obecnie przebywa w kojcu ze względu na to, że dusi kury, to nie są warunki dla tak przyjaznego psa, telefon w sprawie adopcji 0691 718 038 Quote
ChromosomekX Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 jeśli będziecie mieli malamuta sukę młoda/dorosła to dajcie znać z okolic Warszawy bądź z Mazowieckiego najlepiej żeby była łagodna w stosunku do dzieci to prosze o kontakt! jesli bedzie mozna sprawdzic jak zachowuje sie w domu sama to prosze o info! Quote
Kika9004 Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Prosimy o pomoc! Znaleziono psa husky, pani nie może go zatrzymać, trzeba go gdzieś umieścić, pomocy !!! http://www.dogomania.pl/threads/179559-Znaleziony-husky-ok-PA-onska-natychmiast-potrzebny-DT-i-transport-DZIS?p=14067753#post14067753 Quote
Agnieszka P Posted May 30, 2010 Posted May 30, 2010 Złąpałam dzis na trasie Białystok-Warszawa sunię husky nie mogłam jej zabrac mialam rottki w aucie ,pojechała do schronu w Klembowie.Moge jej wyciagnać tylko potrzebuje pomocy w adopcji ,aj jestem od rottków http://www.forumrottweiler.vot.pl/viewtopic.php?p=69698#69698 Quote
Recommended Posts