Ingrid44 Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Brys nie ma ogłoszeń. Czekaliśmy na kastrację i mieć pewność ze ze zdrowiem jest ok. Chyba z ogonkiem jest lepiej bo Murka nic nie napisała. Quote
elik Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 ... Chyba z ogonkiem jest lepiej bo Murka nic nie napisała. Też jestem ciekawa czy Brysiu wreszcie podniósł ogonek :) Quote
Murka Posted September 30, 2015 Posted September 30, 2015 Ogonek bez zmian... może musi upłynąć więcej czasu - być może to kwestia przyzwyczajenia, bo gruczoły zapchane były przez długi czas. A może taki urok Brysia, choć to trochę dziwnie wygląda, że on biega, skacze, szczeka, a ogonek zwisa bezwładnie. Quote
elik Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Ogonek bez zmian... może musi upłynąć więcej czasu - być może to kwestia przyzwyczajenia, bo gruczoły zapchane były przez długi czas. A może taki urok Brysia, choć to trochę dziwnie wygląda, że on biega, skacze, szczeka, a ogonek zwisa bezwładnie. Dzięki :) A to ciekawy przypadek. Czy on przypadkiem nie ma uszkodzonych mięśni odpowiedzialnych za poruszanie ogonkiem ? Quote
andegawenka Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Może podnosili go za ogon i coś tam pękło :( Quote
elik Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Może podnosili go za ogon i coś tam pękło :( Oby to było tylko przypuszczenie :( Quote
Ingrid44 Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Albo nadepnęła bo wiadomo jak to pijusy. Brys nie powie wiec sie nie dowiemy. Może jeszcze sie poprawi. Quote
DORA1020 Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 Brys jest bardzo wesolym psiakiem,widocznie w niczym mu to nie przeszkadza. Trzeba juz oglaszac Brysia,zeby nie zasiedzial sie u Murki tak jak Daktylek. Quote
teresaa118 Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Stala na pazdziernik, tym razem na prawidlowe konto. Poprzednio automatycznie wyswietlilo sie konto, to i przelalam nie sprawdzajac. Nauczylam sie sama siebie kontrolowac! Quote
Guest TyŚka Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 A Murka nie pisała gdzieś na początku, że Bryś delikatnie mędrolił ogonem? Nieznacznie, ale jednak? Bo coś takiego sobie przypominam. Ja uważam, że z tym machaniem nie ma co dramatyzować. Istnieją rasy... typy psów, które zawsze mają ogon w dół, nie podnoszą, nie merdają aż tak. Jeśli więc wet wykluczy problemy zdrowotne to trzeba przyjąć, że "ten typ tak ma". ;) Kto ogłosi Brysia? Quote
Ingrid44 Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 TySka ma racje. Nie wszyscy machają ogonkami. Chyba nikt jeszcze nie ogłaszał Brysia. Quote
Murka Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Bryś macha czasem tylko końcówką i z tego wnioskuję, że ogonek nie jest złamany. Ale zwisa nienaturalnie bezwładnie. Rozliczenie Brysia za wrzesień: -290 zł hotelowanie (02-30.09) -6 zł Fiprex -47 zł szczepienia -2 zł książeczka -10 zł przejaz do lecznicy -7,50 zł odrobaczenie II -100 zł kastracja -20 zł przejazdy do lecznicy (zawiezienie i odbiór) Razem: -482,50 zł Quote
elik Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Stala na pazdziernik, tym razem na prawidlowe konto. Poprzednio automatycznie wyswietlilo sie konto, to i przelalam nie sprawdzajac. Nauczylam sie sama siebie kontrolowac! Wczoraj Twoja wpłata zameldowała się na koncie Brysia. Bardzo serdecznie dziękujemy TySka ma racje. Nie wszyscy machają ogonkami. ... To fakt. Ja na ten przykład nie macham :P ... Chyba nikt jeszcze nie ogłaszał Brysia. Ja ogłaszałam, ale jak jeszcze był w melinie. Zamówię ponownie z nowym tekstem i nowymi zdjęciami. Murko, czy mogłabyś zrobić kilka zdjęcia Boryska bardziej indywidualnych, bez innych psiaków ? Super byłyby zdjęcia z córeczką. Bryś macha czasem tylko końcówką i z tego wnioskuję, że ogonek nie jest złamany. Ale zwisa nienaturalnie bezwładnie. Rozliczenie Brysia za wrzesień: ... Razem: -482,50 zł Murko bardzo dziękuję za szczegółowe rozliczenie naszego Brysia :) Podaj proszę nr rachunku i z którego dnia, to zaraz zrobię przelew - w tytule przelewu podaję właśnie nr rachunku, z którego dnia i imię pieska.W finansach musi być wszystko przejrzyste :) Quote
Murka Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Ja ogłaszałam, ale jak jeszcze był w melinie. Zamówię ponownie z nowym tekstem i nowymi zdjęciami. Murko, czy mogłabyś zrobić kilka zdjęcia Boryska bardziej indywidualnych, bez innych psiaków ? Super byłyby zdjęcia z córeczką. A te fotki ze strony 29 nie mogą być? Rachunek wysłałam mailem, tam jest nr i data wystawienia :) Quote
elik Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 A te fotki ze strony 29 nie mogą być? Rachunek wysłałam mailem, tam jest nr i data wystawienia :) Pewnie, że mogą być, są fantastyczne, zapomniałam o nich :) Przelew na kwotę 482,50 wysłałam przed chwilą. Kasa będzie jutro na koncie. Dziękuję :) Quote
elik Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 Dziekujemy ksiegowej Brysia :) Ingrid, przeca sie podjęłam więc robie co do mnie należy :) Quote
elik Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Jesteśmy wdzięczni Elik :) :) :) Dziękuję bardzo, miło mi, ale czuję się zażenowana Quote
Guest TyŚka Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Co z ogloszeniemi Brysia? Dobre pytanie. Chyba nikt się ich nie podołał. Quote
Ingrid44 Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Brys nie ma ogloszen. Moze jest jakis bazarek ogloszeniowy ? Ktos cos wie ? Quote
teresaa118 Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 http://www.dogomania.com/forum/topic/333432-bazarek-ogłoszeniowy-na-dług-cezara-do-1010-godz-2100/ tutaj jest bazarek Quote
Murka Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 A ja wrzucę parę fotek z niedzielnego popołudnia :) Quote
Recommended Posts