Maruda666 Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Dzisiaj (3.05.) wpłynęło na konto Tory 10,00 zł od Maruda666. Bardzo serdecznie dziękujemy A swoja drogą większość banków nie funkcjonuje w weekendy i dni wolne od pracy, a bank Marudy jest super i pracuje :) Sama jestem zdziwiona - chyba po prostu mamy konta w tym samym banku? Moje przelewy idą z mbanku. Skoro psiaki już bezpieczne i dług wyrównany zlikwidować stały przelew? Quote
elik Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Sama jestem zdziwiona - chyba po prostu mamy konta w tym samym banku? Moje przelewy idą z mbanku. Skoro psiaki już bezpieczne i dług wyrównany zlikwidować stały przelew? Aaaaa i wszystko jasne, bo konta psiaków też są w mBanku :) Quote
Agi70 Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Witam, Tora coraz bardziej oswaja się z otoczeniem, zawsze jest skora do zabawy. Ostatnio zaprzyjaźniła się z dwoma kawalerami i bardzo ładnie się z nimi bawi. Okazało się, że jak na labradorowatego psa bardzo lubi wodę, a szczególnie jak są w niej kaczki. Pozdrawiamy serdecznie i przesyłamy kilka fotek Aga i Tora [attachment=13462:DSC02480.JPG][attachment=13466:DSC02468.JPG][attachment=13463:DSC02479.JPG][attachment=13464:DSC02476.JPG][attachment=13465:DSC02477.JPG] Quote
Ayame Nishijima Posted May 29, 2015 Author Posted May 29, 2015 Oooch, no rewelacja! No i widzisz Futrzaku, jakiego miałaś fuksa po całym tym swoim nieszczęściu? Oby tak dlalej :) Dziękujemy za fotki, są cudowne! Quote
elik Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Dziękujemy Widok szczęśliwego po adopcji psa, jest dla nas "zapłatą" za wszelkie trudy i zachęca do pomocy następnym bezdonym psiakom. Quote
Elisabeta Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Piękne fotki szczęśliwego psa. :) Wszystkiego dobrego dla Tory i jej całej Rodzinki. :) Quote
Agi70 Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Witam, Kolejna fotorelacja, tym razem z wakacji. Tora jest idealnym psem do podróży. Trochę się obawialiśmy jak zniesie podróż do Chorwacji, ale było idealnie. Miała dla siebie cały bagażnik, więc było jej bardzo wygodnie. Na miejscu szybko znalazła sobie koleżankę i ładnie się razem bawiły. Bardzo grzecznie się zachowywała w miejscach publicznych, a i na kempingu wszyscy ją bardzo polubili. Największym przysmakiem były figi zbierane pod drzewem i winogrona zjadane prosto z krzaczka. W załączeniu kilka zdjęć. Pozdrawiamy :-) Aga i Torka [attachment=17433:1.JPG][attachment=17434:2.JPG][attachment=17435:3 na pizzy.JPG][attachment=17436:4.JPG][attachment=17437:5 wśród zadarskich zabytków.JPG][attachment=17438:6 na Słońcu.JPG][attachment=17439:7 zabawy z koleżanką.JPG][attachment=17440:8.JPG][attachment=17441:9.JPG][attachment=17442:10 przeciąganie sznurka.JPG][attachment=17443:11 wspólna kąpiel.JPG][attachment=17444:12 po zabawie zasłużona nagroda.JPG][attachment=17445:13 i znów w restauracji.JPG][attachment=17446:14 wycieczka promem.JPG][attachment=17447:15 chwila wytchnienia w cieniu.JPG][attachment=17448:16 w oczekiwaniu na panią.JPG][attachment=17449:17 psie zabawy.JPG][attachment=17450:18 mniam, jakie pyszne winogrona.JPG][attachment=17451:19 takie tam selfie z panią.JPG][attachment=17452:20 rodzinna fotografia.JPG] Quote
Guest TyŚka Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Łał, aż oczy mi się spociły. Znowu :) Dziękuję. Quote
elik Posted September 26, 2015 Posted September 26, 2015 Poznawszy Was, ani przez chwilę nie wątpiłam, że będziecie stanowić wspaniałą Rodzinę dla Tory, ale Wy jesteście przewspaniali :) Bardzo dziękuję za wszystko co dajecie suni. Widać, że jest z Wami szczęśliwa. Nie zapominajcie o nas. Bardzo prosimy o kilka fotek od czasu do czasu :D Quote
Ayame Nishijima Posted September 29, 2015 Author Posted September 29, 2015 Ale super! Dziękujemy za informacje :) Aż mi wstyd, bo jak my polecieliśmy na wakacje, Kaori została w domu z moją doktorantką... No ale 4 ha lotu, 2.500 mil samochodem i znów 4 h lotu to by jednak było dla niej za dużo. Bardzo się cieszę, że Tora ma taki super dom. Quote
Ayame Nishijima Posted October 3, 2015 Author Posted October 3, 2015 Permanentnie na antybiotyku na biegunki - dosłownie 5 dni temu odstawiliśmy go i czekamy co będzie. Mięśnie lepiej, poza tym ok. Dzięki, Elik, że pytasz. Quote
elik Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Permanentnie na antybiotyku na biegunki - dosłownie 5 dni temu odstawiliśmy go i czekamy co będzie. Mięśnie lepiej, poza tym ok. Dzięki, Elik, że pytasz. Biedactwo :( Nadal nie wiadomo co powoduje te biegunki ? Zdrowie zwierzaków zawsze mnie żywo interesuje, a jeszcze, gdy to zwierzak kogoś z moich znajomych. Kapori to piękna, wielka sunia i boli, że tak cierpi, że to tak długo trwa :( Torunia, Ayame ma wielki udział w Twoim szczęściu więc chyba wybaczysz te kilka słów o Jej suni. Quote
Ayame Nishijima Posted October 4, 2015 Author Posted October 4, 2015 Hehe, na szczęście Tora nie czyta. A co do Kaori: tydzień temu odstawilismy leki i jak na razie biegunka nie wróciła. Ale to za wcześnie na jakiekolwiek oceny. Jak nie wróci za miesiąc będzie nadzieja. A jak wróci, to mamy leki z Polski. Ja liczę na to, że są w stanie wytępić to paskudztwo. A co do przyczyny, to jest nią (jak mówiłam od samego początku) jakaś infekcja. Bakterie beztlenowe trudno jest wykryć w testach, wielu z nich w ogóle się wykryć nie da. No nic, zobaczymy co będzie dalej. Quote
Ayame Nishijima Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Dziękuję, Aniu. A, co mi tam. Jak ktoś ma ochotę zerknąć, to wrzucam link do minimalistycznego przeglądu fotek z naszych wakacji. https://goo.gl/photos/qkNoCJk5PqbZxMxY8 Quote
elik Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Hehe, na szczęście Tora nie czyta. A co do Kaori: tydzień temu odstawilismy leki i jak na razie biegunka nie wróciła. Ale to za wcześnie na jakiekolwiek oceny. Jak nie wróci za miesiąc będzie nadzieja. A jak wróci, to mamy leki z Polski. Ja liczę na to, że są w stanie wytępić to paskudztwo. A co do przyczyny, to jest nią (jak mówiłam od samego początku) jakaś infekcja. Bakterie beztlenowe trudno jest wykryć w testach, wielu z nich w ogóle się wykryć nie da. No nic, zobaczymy co będzie dalej. 2 dni byłam poza netem i byłam ciekawa odpowiedzi, ale prawdę powiedziawszy przypuszczałam , że to jest właśnie infekcja, o której pisałaś. Życzę zdrówka dla Kaori :) Podłączam się do życzeń :) ... A, co mi tam. Jak ktoś ma ochotę zerknąć, to wrzucam link do minimalistycznego przeglądu fotek z naszych wakacji. https://goo.gl/photos/qkNoCJk5PqbZxMxY8 Zaraz zajrzę. Edit. Łałłłl ale miałaś fantastyczne wakacje i wspaniałe widoki. Super :) Quote
ania75 Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Dziękuję, Aniu. A, co mi tam. Jak ktoś ma ochotę zerknąć, to wrzucam link do minimalistycznego przeglądu fotek z naszych wakacji. https://goo.gl/photos/qkNoCJk5PqbZxMx ale pięknie Quote
Ayame Nishijima Posted October 10, 2015 Author Posted October 10, 2015 No pięknie, pięknie... Spodziewałam się cudów, ale być i zbaczyć na żywo to co innego. Najbardziej zaskoczyła mnie Dolina Śmierci - a jeszcze byliśmy tam po południu i zahaczyliśmy o zachód słońca. Coś pięknego. No ale na taką wycieczkę niestety nie da się jechać z psem. Niedługo wynagrodzimy to Suczydłu długim spacerem po okolicznych pagórkach. Ale takich cudów jak u Tory, to nie będzie... Quote
Recommended Posts