Jump to content
Dogomania

Agatka z Bielska stareńka i obolała, mała i szara wygląda jak zniszczony pluszowy miś, na dodatek jest poważnie chora na zespół końskiego ogona

Recommended Posts

Posted

U mojego Bobiego(14) sa juz conajmiej 4 guzki. Ponoc tak u starych psow jest. Wet kazal obserwowac, jesli powieksza sie, to trzeba bedzie wycinac. A one nie powiekszaja sie, tylko rozmnazaja sie. Bede w nastepnym tygodniu na zastrzyku z heparyny, to zapytam o guzki. Dam znac, co i jak.

Posted

Byłam z Agatką u weterynarza i pokazałam nowy guzek. Te, które miała trafiając do mnie nie urosły i nie niepokoją. Ten nowy trzeba obserwować (do 2 miesięcy) i jak będzie się gwałtownie  powiększał, trzeba operować.

Posted

Dziękuję za wstawienie. Dla wyjaśnienia: Agatka miała wizytę kontrolną w związku z guzem a Nana to suczka z patologii, którą odpchliłam i odrobaczyłam.

Posted

Oby to nie było nic strasznego. Bardzo różnie bywa z tymi guzami. Wet pewno podpowie, co dalej.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Uzupełniłam rozliczenie do wstawienia w 1 poście:

minus Agatki z sierpnia - 144zł
minus Agatki z września - 150zł (karma)
minus Agatki z października - 44zł (od karmy 150zł odjęłam wpłaty 30+20+36=86zł)
minus Agatki z listopada - 100zł (od karmy 150zł odjęłam wpłatę 50zł)
łącznie Agatka jest na minusie 438zł
Posted

Tamarko przepraszam, że z opóźnieniem reaguję na Twój mail rozliczeniowy i wklejam na pierwszą stronę rozliczenie do Ciebie. Moje psy bardzo mnie potrzebowały i nawet maili nie było kiedy czytać. 

minus Agatki z sierpnia - 144zł
minus Agatki z września - 150zł (karma)
minus Agatki z października - 44zł (od karmy 150zł odjęłam wpłaty 30+20+36=86zł)
minus Agatki z listopada - 100zł (od karmy 150zł odjęłam wpłatę 50zł)
łącznie Agatka jest na minusie - 438zł

ufff no to fatalnie :(
  • 2 weeks later...
Posted

rozliczenie do uzupełnienia:

minus z końca listopada- 438zł
wpłaty:
teresaa118 - 20zł (w listopadzie)
bakusiowa - 50zł (w grudniu)
przewidywane wydatki do końca grudnia - 150zł (koszty utrzymania)
Posted

Tamarko wprowadziłam Twje rozliczenie na pierwszą stronę. Co u Agatki? Jak sobie radzisz z taką dużą gromadą?

Posted

U Agatki dobrze, była kilka dni temu kąpana i pięknie wygląda. Radzę sobie kiepsko bo kot Dziecko chory więc stres, czas spędzony w lecznicy i potworne koszty. Na kocim wątku o nim piszę.

Posted

Ostatnio trochę się przygarbiła. Timon od dzisiaj niewyraźny. Jeszcze kot Dziecko nieodebrany z lecznicy po operacji a jutro wizyta z Timonem.

Jak tylko będziesz miała wyniki, daj proszę znać, co doktor ustalił