Marysia R. Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Aktualizacja: Honoratka, Hiacynt - adoptowane, reszta również opuściła schronisko :) Quote
PSYzRADYS Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 Jeszcze BOLONIA dzisiaj opuściła schronisko razem z GRYZELDĄ (nie miała albumu). Dostałyśmy także info, że ze szczeniaków Honoratka ma dom Quote
andzia69 Posted April 22, 2017 Posted April 22, 2017 dziewczyny - czy mozecie się jakoś dowiedzieć, czy te psy dotarly do Radys? podobno 2 tyg. temu zostały odłowione z woj. świętokrzyskiego, miejscowość Gowarczów gmina Końskie :( " Quote
kiyoshi Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 andzia69- spróbuj zadzwonić do RADYS i dopytać o te pieski. W schronisku nie ma na codzień wolontariuszy( nikt nie wiem jakie pieski ani skąd przyjeżdżają, dlatego raczej nikt tutaj nie odpowie na twoje pytanie:( Ale w schronisku być może będą kojarzyć- jutro rano- dzwoń smiało:) Quote
Marysia R. Posted April 24, 2017 Posted April 24, 2017 Aktualizacja: JULA - opuściła schronisko :) Quote
AniaB Posted April 25, 2017 Posted April 25, 2017 czyli Friko w końcu jednak sie odnalazł? A czy wiadomo dokad pojechał Migacz? Ten psiak był na naszej (Onaa i mojej) liscie do zabrania, gdyby zwolniło sie miejsce w pdt dla samczyka (niestety dla piesków z tym troche gorzej niz dla suczek). Byłabym szczesliwa gdybym wiedziała do kogo trafił- jesli do DT to moze udałoby mi sie go - jak wszystko dobrze sie ułozy z moimi płatnymi podopiecznymi - jakos choc odrobine wesprzec finansowo... Quote
Marysia R. Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Aktualizacja: ZASZEWKA - opuściła schronisko :) Quote
Marysia R. Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Aktualizacja: BALTAZAR - opuścił schronisko :) Quote
Marysia R. Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 Aktualizacja: BAJADERKA - adoptowana! :) Quote
Marysia R. Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Aktualizacja: JASKÓŁKA - opuściła schronisko :) Quote
PSYzRADYS Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Dnia 25.04.2017 o 14:39, AniaB napisał: czyli Friko w końcu jednak sie odnalazł? A czy wiadomo dokad pojechał Migacz? Ten psiak był na naszej (Onaa i mojej) liscie do zabrania, gdyby zwolniło sie miejsce w pdt dla samczyka (niestety dla piesków z tym troche gorzej niz dla suczek). Byłabym szczesliwa gdybym wiedziała do kogo trafił- jesli do DT to moze udałoby mi sie go - jak wszystko dobrze sie ułozy z moimi płatnymi podopiecznymi - jakos choc odrobine wesprzec finansowo... Na poprzedniej stronie podawałam, że Friko adoptowany a Migacz poszedł do domu stałego. Z tego co wiemy straszny z niego jazgotnik ;) kolejne adopcje: MADRAS, SYJON, BRYDZIA i KAROLCIA. Wieczorem dodam te, które dzisiaj pojechały. Quote
PSYzRADYS Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 Dzisiaj pojechały: APASZKA, BIETKA, JULA i ZASZEWKA :) 1 Quote
AniaB Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 5 godzin temu, PSYzRADYS napisał: Na poprzedniej stronie podawałam, że Friko adoptowany a Migacz poszedł do domu stałego. Z tego co wiemy straszny z niego jazgotnik Bardzo dziekuje za info o Migaczu!:D A o Friko pytałam, bo Onaa jakiś czas temu (ca 2 miesiace) zalozyla mu watek, niestety nie udalo sie go zabrać gdyż wg schroniska został adoptowany. A teraz wygląda na to ze został adoptowany po raz drugi... Quote
PSYzRADYS Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 Nie adoptowany po raz drugi. Schronisko czasami zapomina poinformować nas o bieżących adopcjach. O tym, że Friko został adoptowany dowiedziałyśmy się od osób, które z ogłoszeń o niego pytały w schronisku i słyszały odpowiedź, że adoptowany. Dopiero teraz udało się nam doprosić o sprawdzenie w systemie co się stało z Friko, stąd to oficjalne potwierdzenie. Bo zdarzało się, że pies, którego miało nie być, odnajdywał się w innym kojcu. 1 Quote
kiyoshi Posted April 29, 2017 Posted April 29, 2017 54 minuty temu, PSYzRADYS napisał: Nie adoptowany po raz drugi. Schronisko czasami zapomina poinformować nas o bieżących adopcjach. O tym, że Friko został adoptowany dowiedziałyśmy się od osób, które z ogłoszeń o niego pytały w schronisku i słyszały odpowiedź, że adoptowany. Dopiero teraz udało się nam doprosić o sprawdzenie w systemie co się stało z Friko, stąd to oficjalne potwierdzenie. Bo zdarzało się, że pies, którego miało nie być, odnajdywał się w innym kojcu. to chyba wszystkim ulzyło:) dobrze, że ma dom Quote
PSYzRADYS Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 BAJADERKA, BEMOL, SEZAMEK - już w swoich domach ) 1 Quote
Marysia R. Posted May 3, 2017 Posted May 3, 2017 Aktualizacja: OWIECZKA - opuściła schronisko :) Quote
Recommended Posts