Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny  - czy mozecie się jakoś dowiedzieć, czy te psy dotarly do Radys? podobno 2 tyg. temu zostały odłowione z woj. świętokrzyskiego, miejscowość Gowarczów gmina Końskie :(

"

Posted

andzia69- spróbuj zadzwonić do RADYS i dopytać o te pieski. W schronisku nie ma na codzień wolontariuszy( nikt nie wiem jakie pieski ani skąd przyjeżdżają, dlatego raczej nikt tutaj nie odpowie na twoje pytanie:(

Ale w schronisku być może będą kojarzyć- jutro rano- dzwoń smiało:)

Posted

czyli Friko w końcu jednak sie odnalazł?

A czy wiadomo dokad pojechał Migacz? Ten psiak był na naszej (Onaa i mojej) liscie do zabrania, gdyby zwolniło sie miejsce w pdt dla samczyka (niestety dla piesków z tym troche gorzej niz dla suczek). Byłabym szczesliwa gdybym wiedziała do kogo trafił- jesli do DT to moze udałoby mi sie go - jak wszystko dobrze sie ułozy z moimi płatnymi podopiecznymi - jakos choc odrobine wesprzec finansowo...

Posted
Dnia 25.04.2017 o 14:39, AniaB napisał:

czyli Friko w końcu jednak sie odnalazł?

A czy wiadomo dokad pojechał Migacz? Ten psiak był na naszej (Onaa i mojej) liscie do zabrania, gdyby zwolniło sie miejsce w pdt dla samczyka (niestety dla piesków z tym troche gorzej niz dla suczek). Byłabym szczesliwa gdybym wiedziała do kogo trafił- jesli do DT to moze udałoby mi sie go - jak wszystko dobrze sie ułozy z moimi płatnymi podopiecznymi - jakos choc odrobine wesprzec finansowo...

Na poprzedniej stronie podawałam, że Friko adoptowany

a Migacz poszedł do domu stałego. Z tego co wiemy straszny z niego jazgotnik ;)

kolejne adopcje: MADRAS, SYJON, BRYDZIA i KAROLCIA. Wieczorem dodam te, które dzisiaj pojechały.

59035110a18a7_PicMonkeyCollage.thumb.jpg.288745cc7e71dff6a2b309619ee91cdf.jpg  5903511e26139_PicMonkeyCollage.thumb.jpg.0c3d88ee7699b1d79b51d3cf7babb5f8.jpg  59035142d4a18_PicMonkeyCollage.jpg.4f75fa6b7b5b5899dc919a545d37a598.jpg  59035168db269_PicMonkeyCollage.thumb.jpg.4e4cc2dc0dbe7820cfa78f521dedba9c.jpg  

Posted
5 godzin temu, PSYzRADYS napisał:

Na poprzedniej stronie podawałam, że Friko adoptowany

a Migacz poszedł do domu stałego. Z tego co wiemy straszny z niego jazgotnik

Bardzo dziekuje za info o Migaczu!:D

A o Friko pytałam, bo Onaa jakiś czas temu (ca 2 miesiace) zalozyla mu watek, niestety nie udalo sie go zabrać gdyż wg schroniska został adoptowany. A teraz wygląda na to ze został adoptowany po raz drugi...

Posted

Nie adoptowany po raz drugi.

Schronisko czasami zapomina poinformować nas o bieżących adopcjach. O tym, że Friko został adoptowany dowiedziałyśmy się od osób, które z ogłoszeń o niego pytały w schronisku i słyszały odpowiedź, że adoptowany. Dopiero teraz udało się nam doprosić o sprawdzenie w systemie co się stało z Friko, stąd to oficjalne potwierdzenie. Bo zdarzało się, że pies, którego miało nie być, odnajdywał się w innym kojcu.

• Upvote 1
Posted
54 minuty temu, PSYzRADYS napisał:

Nie adoptowany po raz drugi.

Schronisko czasami zapomina poinformować nas o bieżących adopcjach. O tym, że Friko został adoptowany dowiedziałyśmy się od osób, które z ogłoszeń o niego pytały w schronisku i słyszały odpowiedź, że adoptowany. Dopiero teraz udało się nam doprosić o sprawdzenie w systemie co się stało z Friko, stąd to oficjalne potwierdzenie. Bo zdarzało się, że pies, którego miało nie być, odnajdywał się w innym kojcu.

to chyba wszystkim ulzyło:) dobrze, że ma dom