Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Madziu, znajoma zdecydowana się suni gotować, póki co obie są zadowolone ;)

Super wiadomość Sylwia :)

Oby tylko suni pasowało takie jedzonko ;)

No i muszą teraz pamiętać o jakiś dodatkowych witaminach, ale to chyba wiesz ;)

Posted

Tak, moim nie służył amarantus w Fitminie z łososiem. Ale są psy mniej wrażliwe może im karma się bardziej spodoba. 

Może warto zrobić osobny temat ze spisem karm bez zbożowych 

• Upvote 1
Posted

Tak, moim nie służył amarantus w Fitminie z łososiem. Ale są psy mniej wrażliwe może im karma się bardziej spodoba. 

Może warto zrobić osobny temat ze spisem karm bez zbożowych 

To mógłby być dobry pomysł. :) Zakladasz? ja chętnie podopisuję, co znajdę...

Posted

Moja Jenny teraz je Acanę Lamb & Apple i w połączeniu z leczeniem wyeliminowaliśmy drapanie, znaczy nie staje, siada, kładzie się co chwilę i nie drapie, tak jak wcześniej.
Teraz w końcu muszę kupić duży worek karmy i zastanawiam czy by nie przejść z Acany na Taste Of The Wild Sierra Mountain? :confused:   

Posted

Ja z jagnięciną polecałabym MARP Holistic lub Husse. Z innych dobrych - Farrado, Gosbui lub Fish4Dogs. TOTW nie stosowałam, a po Acanie, (Pacifica i Lamb & Okanagan Apple) u mojej Tiny trochę martwila mnie częstotliwość i obfitość wyprożnień. Acany tak mają, że nie każdemu psiakowi pasują.  ;)

Posted

Jednak odpuszczam Fish4dogs  :( szkoda bo włos piękny i lśniący. Niestety oczy łzawią. Dojedzą otwarty worek do końca i trzeba pomyśleć o czymś innym. 

Gdyby ktoś był zainteresowany mam na sprzedaż worek 15 kg fish4dogs z białą rybą. Worek zamknięty nigdy nie otwierany. 

• 1 month later...
Posted

A Canagan Salmon? Nie ma kurczaka, nie ma jajek...

Taką samą odpowiedź dałaś na pierwszej stronie wątku. Autorka odpowiedziała Ci, że zbyt droga - plus wysoka (już przy Acanie był problem) zawartość białka.

• 2 weeks later...
Posted

Bez kurczaka jest też GreenDog z kaczką i indykiem (bez zbóż) Też już widziałam Gosbi bez zbożową. Skład łosoś z jagnięciną też bez kurczaka i jajek.