Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Nowość na naszym rynku  ANIMAL GRAIN FREE

Jagnięcina:
Jagnięcina 50% (w tym 30% świeżej jagnięciny, 18% suszonej jagnięciny, 2% dodatku smakowego z jagnięciny), słodkie ziemniaki (23%), groch, białko grochu, ziemniak (6%), siemię lniane, pulpa buraczana, kwas tłuszczowy Omega-3, witaminy, minerały, dodatek smakowy z warzyw, mięta (7,5 g/1 kg produktu), FOS (92 mg/kg) i MOS (23 mg/kg).

Dla seniora łosoś i pstrąg 

Łosoś i pstrąg 50% (w tym 30% świeżego pstrąga, 11% suszonego łososia, 4% świeżego łososia, 3% oleju z łososia, 2% bulionu z łososia), słodkie ziemniaki, groch, ziemniak, groszek, pulpa buraczana, białko grochu, siemię lniane, białko ziemniaczane, witaminy, minerały, dodatek smakowy z warzyw, szparagi (7,5 g na 1 kg produktu), glukozamina (170 mg/kg), metylosulfonylometan (170 mg/kg), siarczan chondroityny (125 mg/kg), FOS (92 mg/kg) i MOS (23 mg/kg). 

Zamówiłam dla moich dziewczyn worek z jagnięciną. Ciekawa jestem efektu :)

Posted

Też zauważyłam tą karmę na e-karma (tam zamawiałaś?). Daj znać, jak się sprawdziła.

Tak, właśnie tam zamówiłam karmę. 

Wychodzi na to, że sklep wypuścił własny produkt. 
Tak wyglądają granulki. Są płaskie i umiarkowanie tłuste. Kolor raczej ciemno brązowy. Zapachem przypomina mi Wolfsbluta z koniną.

Karma została zjedzona bez wybrzydzania. Tyle że moje dziewczyny zjedzą wszystko ze smakiem :)

145783218ede883cmed.jpg