Ares_biz_pl Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Fakt,wystarczy zerknąć na skład Gosbi i nei ma w niej ani zboża ani jajek wiec jeżlei autorce najbardziej na tym zalezy plus uwzględniajac też cenę to myślę iż jest to sensowna opcja. Quote
*Magda* Posted February 6, 2015 Posted February 6, 2015 A może ktoś będzie chciał spróbować takiej karmy: Real Nature Wilderness 70% ryby, 30% warzyw, 0% zbóż :) Quote
andromeda Posted February 23, 2015 Author Posted February 23, 2015 Nowość na naszym rynku ANIMAL GRAIN FREE Jagnięcina:Jagnięcina 50% (w tym 30% świeżej jagnięciny, 18% suszonej jagnięciny, 2% dodatku smakowego z jagnięciny), słodkie ziemniaki (23%), groch, białko grochu, ziemniak (6%), siemię lniane, pulpa buraczana, kwas tłuszczowy Omega-3, witaminy, minerały, dodatek smakowy z warzyw, mięta (7,5 g/1 kg produktu), FOS (92 mg/kg) i MOS (23 mg/kg). Dla seniora łosoś i pstrąg Łosoś i pstrąg 50% (w tym 30% świeżego pstrąga, 11% suszonego łososia, 4% świeżego łososia, 3% oleju z łososia, 2% bulionu z łososia), słodkie ziemniaki, groch, ziemniak, groszek, pulpa buraczana, białko grochu, siemię lniane, białko ziemniaczane, witaminy, minerały, dodatek smakowy z warzyw, szparagi (7,5 g na 1 kg produktu), glukozamina (170 mg/kg), metylosulfonylometan (170 mg/kg), siarczan chondroityny (125 mg/kg), FOS (92 mg/kg) i MOS (23 mg/kg). Zamówiłam dla moich dziewczyn worek z jagnięciną. Ciekawa jestem efektu :) Quote
hanaula Posted February 23, 2015 Posted February 23, 2015 Też zauważyłam tą karmę na e-karma (tam zamawiałaś?). Daj znać, jak się sprawdziła. Quote
andromeda Posted February 24, 2015 Author Posted February 24, 2015 Też zauważyłam tą karmę na e-karma (tam zamawiałaś?). Daj znać, jak się sprawdziła. Tak, właśnie tam zamówiłam karmę. Wychodzi na to, że sklep wypuścił własny produkt. Tak wyglądają granulki. Są płaskie i umiarkowanie tłuste. Kolor raczej ciemno brązowy. Zapachem przypomina mi Wolfsbluta z koniną. Karma została zjedzona bez wybrzydzania. Tyle że moje dziewczyny zjedzą wszystko ze smakiem :) Quote
Recommended Posts