Grześ Posted April 18, 2003 Posted April 18, 2003 Dzięki, teraz to chyba pojedziemy do Prochala na uciąg. :wink: Quote
ewaka Posted April 22, 2003 Posted April 22, 2003 nie ma lettttttko grześku ;-) trzy razy dziennie gwałcę naczelnego i swojego szefa. Mam nadzieję, że moje molestowanie przyniesie oczekiwany skutek i w piątek Młody bedzie ciągąc te tony po dywanie w M1 ;-))) drżyjcie Lukasy!!!!!!!!!!!! Quote
Grześ Posted April 23, 2003 Posted April 23, 2003 Ewaka, wg regulaminu - www.pulling2002.republika.pl - oprócz podziału na rasy będą również kategorie wagowe uczestników. Do 28 kg, 28 - 40 kg, 40 - 52 kg i powyżej 52 kg. Myślę, że Twój Młody wystartuje w tej pierwszej, a Lutek ma trzydziechę :wink: i mimo biegania nie umie nic zgubić. Jak możesz to zorientuj się co ze startowym? Na stronie nic nie pisze, a Prochal pominął to moje pytanie. Może i Natan by wystartował. 8) Quote
ewaka Posted April 24, 2003 Posted April 24, 2003 Grześ , właśnie rozmawiałam z Prochalem opłata za psa jest symboliczna - 10 zł !! także spokojnie Natek moze wystapic, nie zbankrutujecie ;-) Quote
Recommended Posts