Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mondy i koty... gania za kotami i tak się cieszy ze hej. na razie w lekkim kagańcu, bo wcześniej to probowal przetracic kotka. Gorzej bo labek się zrobil zazdrosny o koty i warczy na Mondiego jak ten przemierza dom za kociskami. A jak kot się schowa a Mondy czatuje to labek Mondiego odgania od kota. Labkowi się wydaje ze koty jego i juz

• 2 weeks later...
Posted

U nas nie dobre wieści, bo kolejny pies chory na serce, w sobotę wet dał zastrzyki, no i wprowadził furosemid. Psina całe życie spędził na pustej, zamkniętej działce. Dwa lata temu załatwiliśmy wszystko legalnie i jest nasz, ma dobry dom, ale stare anginy wychodzą...

Posted

Muffin dostal ataku bolu brzucha, odezwala się stara sprawa z trzustka-dalam nospe, kreon, epumisan. Nie ma w aptekach lipankea, a jak na zlosc mój lekarz który wyprowadzil Muffina z chorej trzustki jest zagranica i nawet nie pamiętam ile tej nospy można dac? dzwoniłam do innego weta powiedział ze dla psa 20 kg to tylko 2 razy na dobe nospa 40mg. pamiętam ze kiedyś chyba więcej dawałam ale nie pamiętam ile

Posted

dałam nospę 2 tabletki w odstępie 8 godz. i dziś też dam. A tu biłam się z myślami, co przy takim bólu brzucha zrobić z lekami nasercowymi  i na tarczycę-dałam późnym wieczorem.

nie spałam pół nocy, a dziś od rana do wieczora w pracy. Bałam się go zostawić, więc Piotr wziął urlop, ale jutro już do pracy musi iść, więc trochę będzie sam w domu.