karina Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Bożena przesyłam link na strone kudłaczy [URL]http://www.dogomania.pl/threads/146370-Kudłacze-w-potrzebie-wątek-dyskusyjny-PROSZĘ-O-NIECYTOWANIE-ZDJĘĆ[/URL]!! Quote
karina Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 podaje link do 25 domków [URL="http://www.dogomania.pl/threads/185918-25-domków-chce-kudłatego-psa-Proszę-NIE-pisać-na-tym-wątku!"][COLOR=#4444ff]25 domków chce kudłatego psa / Proszę NIE pisać na tym wątku![/COLOR][/URL] Quote
karina Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 i jeszcze do mikropsów [URL="http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie-ogłaszając-swoje-MIKRUSY-pamiętajcie-o-innych-które-cierpią!"][B][COLOR=#4444ff]MIKROPSY w potrzebie - ogłaszając swoje MIKRUSY pamiętajcie o innych, które cierpią![/COLOR][/B][/URL] Quote
xszilax Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 bardzo proszę wszystkich wolontariuszy o przybycie na godzinę 10 bardzo proszę zarówno tych całkiem nowych jak i tych co są długo bo jak się okazuje jest nadal kilka rzeczy do omówienia dziękuję z góry za przybycie !!!!!!!!!!!!! Quote
saphira18 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 zaś mnie coś ominie:) bardzo proszę potem o streszczenie wszystkiego na forum... z góry dziękujeee:D Quote
DAGA1505 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Ponawiam prośbę,piesek nadal czeka za kratami i Państwo czekają...Czy naprawdę nie ma tu żadnego wolontariusza który wykonał by wizyte przed adopcyjną dla psa z głogowa?My mamy tam ponad 300km te pieniądze które bym wydała na podróż mogą pujść na sterylke czy leczenie innego psiaka.Proszę pomóżcie Quote
Natussiaa Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='DAGA1505']Ponawiam prośbę,piesek nadal czeka za kratami i Państwo czekają...Czy naprawdę nie ma tu żadnego wolontariusza który wykonał by wizyte przed adopcyjną dla psa z głogowa?My mamy tam ponad 300km te pieniądze które bym wydała na podróż mogą pujść na sterylke czy leczenie innego psiaka.Proszę pomóżcie[/QUOTE] gdzie ma sie odbyc ta wizyta? Quote
Natussiaa Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 już doczytałam... Kazimierza Kluzika kurcze to dosc daleko z Chorzowa jak sie nie ma samochodu..:roll: jeżeli nikt się nie zgłosi do wieczora to moge ta wizyte przeprowadzic..tramwajem dojade jakos :evil_lol:;) Quote
sosiczka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 saphira i co masz już kogoś na wizytę? Quote
sosiczka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='Alexandra29']A labradorka macie u siebie? Dziewczyna z Katowic poszukuje suni tak do 4 latek. Jak coś to podam numer telefonu[/QUOTE] Mam psa 1,5 roku, ale niesttey niewychowany totalnie. Quote
soboz4 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 W sobotę moja lokatorka znalazła rocznego psiaka (suczkę) w typie yorka, ubranego w zielone szeleczki i niebieską obróżkę z portfelikiem (niestety pustym), sunia jest prześliczna, ale nie może ja zostawić ma foksterierkę, która ją gryzie. Szukamy opiekuna, suczka się zgubiła w czasie imprezy obok spodka w Katowicach w sobotę 10 września, podczas puszczania petard. (przyleciała do sklepu Żabka - sprzedawca jest powiadomiony) Sunia widać, że jest zadbana i na pewno opiekun jej szuka! Na razie lokatorka obiecała nie oddawać jej do schroniska, Quote
fioneczka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 przepraszam za spamowanie ... [U][COLOR=Red][B]DAGA masz zapchaną skrzynkę ...[/B][/COLOR][/U] Quote
saphira18 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='sosnowieckie schronisko']saphira i co masz już kogoś na wizytę?[/QUOTE] Juz znalazłam dzięki:) z 7 osób odezwała się tylko jedna:) ale po co więcej:D Quote
sosiczka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 To trzymam mocno kciuki!:multi::multi: Quote
maciaszek Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 [quote name='soboz4']Sunia widać, że jest zadbana i na pewno opiekun jej szuka![/QUOTE]A schronisko poinformowane, że taka sunia się znalazła? Bo może ktoś jej właśnie w schronie szuka, a tam jej nie ma... Quote
soboz4 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Tak schronisko poinformowane od razu! Mam nadzieję, że lokatorka nie odda ją do schroniska bo mała tam nie wytrzyma, a ma eldorado z dwoma teraz... Quote
saphira18 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 pamięta ktoś szczeniaka z akcji z silesi:) taki dzikawy, Marzena ochrzciła ją Luna. Spotkałam ją z właścicielką w zoologicznym:D Suni nie poznałam, czyściutka, mięciutka, nie była już taka bojaźliwa:D super było ją zobaczyć. Quote
saphira18 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 taka ruda:) już ma inne barwy, taka kolorowa jest Quote
Istar19 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 no to super że się suni poszczęściło ;) Quote
Klaudus__ Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [I]Katowickie Cioteczki dostałam info,że błąka się Wam na Murckach, gdzieś przy lesie Bernardyn - już od dłuższego czasu... Byłybyście w stanie pomóc biedakowi? Podobno idzie za każdym na grzyby - z nadzieją,że i do domu pójdzie...[/I] Quote
Bjuta Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Dziewczyny, czy kojarzycie takiego psa? Trafił do Katowickiego schroniska z tydzień temu, może ciut więcej, powinien być jeszcze na kwarantannie. Znalazła go moja znajoma w dramatycznych okolicznościach. Nie mogę go znaleźć na stronie schroniska. Albo źle szukam. [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/ec8d2f894d640357.html"][IMG]http://images8.fotosik.pl/462/ec8d2f894d640357med.jpg[/IMG][/URL] Quote
Istar19 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Maciaszku, szczenior malamuta oddana przez właściciela, została dziś zabrana na DT przez fundacje malamutów ;) skopiowane z forum malamutów zdjęcie [img]http://lh5.ggpht.com/_OIhF7x8VnqQ/TJTEhmkCQnI/AAAAAAAABXM/vg9ggGP5Lgk/s512/DSCN4271.JPG[/img] więc chyba ze strony schroniska można ja ściągnąć ;) Quote
maciaszek Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 [B]Bjuta[/B], byłam w schronie w czwartek, robiłam psiakom zdjęcia. Taki pies nie został mi przyprowadzony. Powodów może być kilka - został odebrany, jest agresywny i nie da się go wyciągnąć z boksu, jest chory i jest w izolatce, umarł. Jeśli chcecie wiedzieć czy jest w schronie, niech znajoma zadzwoni, poda datę znalezienia/trafienia psa do schronu, opisze go i zapyta jak się miewa. Quote
Recommended Posts