Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

on nie ma byc w kojcu tylko ogólnie w domu, jedynie gdy ich nie będzie to będzie miał do dyspozycji całe podwórko a nie jakiś mały kojec z budą

Posted

Opiekunowie cały czas chodzą i szukają - niedawno Teri w okolicach cmentarza na Słonecznej zerwała się ze smyczy, niestety zerwała tez identyfikator z telefonem
Teri mieszka na Józefowskiej, pędziła w kierunku Szczecińskiej, Kotlarza, Nowowiejskiego - pomóżcie szukać, rozglądajcie się wokoło!

Wszystko miało miejsce godzinę temu, więc jest gdzieś blisko!

https://picasaweb.google.com/118380588009733343934/Teri1279113Lata11Kg43Cm06122011RMarcinKabzaADOPTOWANA#

Posted

maciaszek napisał(a):
Mam wrażenie, że jak wychodziłam dziś ze schroniska, z biura, ok. 14.00 to przed biurem właśnie siedziała wolontariuszka. Czy dobrze kojarzę?! Z kim się nie przywitałam (sorrki)? ;)

To byłam ja :lol: nie szkodzi, ja też Cię nie poznałam :D

Posted

UWAGA! - zmiana miejsca akcji

Silesia City Center !!!!

24- 25 marca 2012 r

Tradycyjnie ZAPRASZAMY do kwestowania i opieki nad zwierzakami wszystkich chętnych WOLONTARIUSZY- koniecznie z identyfikatorami.

Proszę o wpisywanie się chętnych na wątku silesiowym

http://www.dogomania.pl/threads/1069...ty-Center-quot

ZMIANA MIEJSCA AKCJI !!!
spotykamy się w nowej części Silesii koło sklepu H&M i drzwi obrotowych- wejście od strony Saturna / Kina

Dla przypomnienia:
kwestować mogą tylko osoby pełnoletnie, osoby młodsze zajmują sie zwierzętami, roznoszą ulotki.

Posted

Klementynka - kartridże jak najbardziej tak bo zbieramy my Fundacja, nakrętki natomiast zbiera schronisko - jeżeli ktoś ze schroniska będzie na akcji i mógłby odebrać zakrętki to zgłoście się do Klementynki ;)

Posted

Na konto wpłynęło:
1487 zł z bazarków saphira&company :), z tego 892 zł na wybieg
5 zł od Ewy D., też na wybieg
4,37 zł z lokaty nocnej konta
Z konta wypłynęło:
84,93 zł za leczenie Kiki
W sumie mamy teraz: [FONT=Verdana]1941,30 zł[/FONT][FONT=Verdana].[/FONT][FONT=Verdana]
[/FONT]
[FONT=Verdana]Jeśli dobrze liczę na wybieg uzbierało się już 977 zł.[/FONT][FONT=Verdana]
[/FONT]

Posted

UWAGA!!!

Dominika K. Sosnowiec ul Piłsudskiego tel. 534 598 **8, meil [email protected]
szuka amstaffa do adopcji,
poprzedni amstaff również adoptowany wyskoczył z balkonu z 8 piętra ,balkon zostawiony otwarty podczas nieobecności właścicielek!!!
brak elementarnej wiedzy na temat rasy, na temat żywienia, pracy z psem
później mieli adoptowanego huskiego , oddany bo był agresywny, mogą więc szukać również SH do adopcji

Posted (edited)

[quote name='diana79']jest może do adopcji pies 5, 6 miesięczny (nie młodszy) który będzie średnim psiakiem?
kaludiam szuka towarzysza dla Farcika który niedawno został adoptowany i ma 5 miesięcy
może macie jakieś propozycje?
http://www.dogomania.pl/threads/220441-szczeniaczek-Farcik-ju%C5%BC-w-swoim-cudownym-domku-!?p=18821877#post18821877

tak patrząc na nasz album...

Pipi - ok. roku

Mimi - 10 miesięcy

Ogólnie te co wychodzą są tutaj:
https://picasaweb.google.com/118380588009733343934

są na pewno młodsze... ale nie mamy o nich informacji ( szybko idą do domu)

Edited by saphira18
Posted

Czika poszła do domu, fajna kobieta, rozmawiałam z nią w niedzielę, zależało jej na spokojnym, wychowanym psie

poszła ze strony schroniska, dzwoniła do mnie w związku z tym, że mój telefon jest na stronie wolontariatu

Posted

Witam,

czy w schronisku są szczeniaczki samce pieski, które będą małe? 8-10 kg? I czy można o numer telefonu do schroniska prosić?

Pozdrawiam :)

Posted

Dajla3 napisał(a):
Witam,

czy w schronisku są szczeniaczki samce pieski, które będą małe? 8-10 kg? I czy można o numer telefonu do schroniska prosić?

Pozdrawiam :)

Bardzo proszę :) 32-256-61-15