Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie to już chyba odstrzelą, a już napewno będą uciekać na mój widok, wszystkich byłych właścicieli wyżłów uraczyłam opowieścią (bardzo straszną) o wyżełku w dużej potrzebie, nich dojrzewją :diabloti: !

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

byłam dziś wieczorem; wyzelek podbiegł do ogrodzenia, cieszył się i szczekał, ale jak tylko Pan Paweł chciał go zapiąc na smyycz, Bruno natychmiast uciekł do swojej super luksusowej-nówki-budki i za nic nie chciał już wyjść.:shake: No ale były ze mna jeszcze 4 obce osoby po drugiego wyżełka , który pojechał do nowego domku.:lol:

Bruno musi sie oswajać i dopiero będzie można go dać do adopcji. Najlepiej do domu z ogrodzonym własnym terenem, żeby go nie stresować smyczą ani odgłosami wielkeigo miasta.:razz:

Posted

tanitka napisał(a):
wyjechałam, a tu nikt nie zajrzał nawet!:mad: wstyd!!:mad:

Ty tutaj nie maczuguj, bo niewiele brakowało, a bym Ci załatwiła 2 boksie na drogę powrotną ;)

Posted

Przepraszam, ale nie dałam rady .... przez dwa dni usprawniałam ogrodzenie (....... sama ..... ), bo moje psiury przeczołgują się pod siatką, albo się po niej wspinają jak koty, albo przeskakują ......

Posted

Prawdziwy młotek, nie zbawkę.
Kto zakocha się w Brunonku, to śliczny, mądry pies, a że trzeba mu trochę pracy poświęcić, to co, szczeniaki potrafią być bardziej kłopotliwe i niszczycielskie niż taki dwulatek!