Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w schronisku w Celestynowie od pół roku przebywa taki piękny 3 letni pies. Jest trochę nie ufny, ale opiekunkę , którą poznał bardzo lubi. Pies ma ranę na zadku, która w warunkch schroniska cięzko sie goi.
Dajmu mu szanse na znalezienie domu.
zainteresowani prosze o kontakt tutaj lub [email protected]

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piesek szuka domu-trzeba go szybko stamtąd zabrac nawet dom tymczasowy !!!
Tanitka mówiła, że tam jest koszmar, setki odchodów-bród, padnięte rozkładające się szczury, wymioty z odchodami - pośród tego chodzą psy-suki samce duże ze szczeniakami-już poza bramą schroniska luzem-koszmar nie do opisania, lekarz wet. dochodzący-z samej rozmowy z Tanitką-byłąm w szoku-nawet pan-twardy facet-który tam był płakał-jak dziecko to co tam widział-Tanitka też:placz: .

Posted

Chyba nie piszesz o moim mężu, on nie płakał, tylko oczy mu się pociły :cool3:, a przy okazji zakochał się w jednym starszym psiaku, takim co ma miejscówkę pod bramą.
Jeśli o wyżła chodzi to on nie chciał nam tej rany za bardzo pokazać, ale duża była, zainteresowany tym psem musi wiedzieć, że początki nie będą łatwe, ale pies piękny i całkiem prawdopodobne, że jak tylko wyjdzie za bramę tego strasznego miejsca, to zmieni stosunek do świata.

Posted

wiecie co był już jeden cały wątek dot.Celestynowa, warunków tam panujących itd., chciałyśmy pomagać w adopcjach psów i kotów, tyle z tego wyszło że wątek został zamknięty, jak chcecie to poczytajcie sobie, troche więcej się dowiecie o w.w. schronisku, ja też uważam że warunki tam są koszmarne, ale jest to bardzo drażliwy temat jak się okazało... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64157&highlight=celestynow

Posted

Aniu, czy Twoj Pawel byl z Tanitka w Celestynowie :crazyeye:

Czytalam tamten watek ogolny, ale rzeczywiscie nie wiadomo co robic, zeby pomóc. Sprawa drażliwa i nieslychanie ambicjonalna dla poniektórych ;)

Posted

nie piszmy tu o schronisku proszę, każdy kto tam był wie jak to wygląda:-( . Proszę o pomoc dla tego wyzełka, on ma nawet imię ale z tego wszystkiego zapomniałam. Aniu czy ty pamietasz jak on się nazywa ?
ta rana to prawdopodobnie z wygryzania na tle nerwowy. Ten pies ma nerwicę schroniskową, muszę go z tamtąd zabrać!
Idą upały, muchy a tu taka rana!!

Posted

Też nie pamiętam jak ma na imię, ale chyba Bruno, Brunio, jak najszczęśliwszy wyżeł z forum -mielecki Bruno z Wejcherowa!
Ago, Paweł robił za kierowcę, bo ja nie jeżdżę samochodem od czasu jak sobie zafundowałam dachowanie z przemieszczeniem :angryy: !

Posted

Przepraszam :oops: , ale przy tym stresie i upałach mogłam coś pokręcić z imieniem, muszę to sprawdzić w sobotę, choć Bruno to fajne i szczęśliwe imię :lol: !

Posted

Aniu, gdzie sie ochlodzilo :crazyeye: U nas w galicji 35 stopni jak nic :mdleje: biedne mieleckie psiaczki....w ogole wszystkie psiaki ze schronisk :shake:

A ta wyzlina to straszne poczciwisko :p

Posted

Niestety ochłodzenie było chwilowe i nie takie znowu znaczne, a dzisiaj znowu upał :angryy:! Znajdziemy dom Tanitko, byle go nie wydali w międzyczasie :mad:.