Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Katcherine napisał(a):
lamia- moze cos potrzeba dla niunia...jakas karme na te biegunke? dajcie znac.

:-( strasznie bidniusi.

Dzięki Katcherine, że pomyślałaś :modla:, ja sądzę, że to ze stresu (on jest bardzo wraźliwy, długo nie chciał wyjść z samochodu ze strachu), Tanitka była z nim u weta dostał antybiotyk, jedzenie dostaje z ryżykiem, na razie nie widać żeby go coś bolało, pod koniec dnia wyraźnie się ożywił .... zobaczymy jutro :p

Posted

tanitka napisał(a):
Jaki to jest kochany pies, taka poczciwina, całą noc mi chodził po głowie.
Dlaczego ja nie mam większej działki???!!!:placz:

:crazyeye: ale zawsze masz wieksza niz my!:cool3:
my mamy 1,5 metra na metr.....balkon....a drugi balkon 2 metry na 7 .i 4 psy :placz: :placz:

to kto tu niedopsiony na metraz ?

Posted

a to ja z moim balkonem się schowam :oops: wystarczy, ze doniczki stoją i uż ledwo się przechodzi :(
aż się dziwię sama sobie, bo coraz bardziej Bruno (nie-bokser) mi się podoba

Posted

Niestety nie dojechałam dziś do Bruna, musiałam rozwieźć pół tony kurczaków po innych schroniskach i przytuliskach, biorąc pod uwagę, że rąk do pomocy nie miałam, a kurczaki zaczęły już w samochodzie chodzić, odurzona smrodem właśnie dotarlam do domu, przepraszam :-(

Posted

Bodziulka napisał(a):
a to ja z moim balkonem się schowam :oops: wystarczy, ze doniczki stoją i uż ledwo się przechodzi :(

To co ja mam powiedzieć, jak w ogóle nie mam balkonu :-o :shake:

Bodziulka napisał(a):
aż się dziwię sama sobie, bo coraz bardziej Bruno (nie-bokser) mi się podoba

Bodziulka, to brzmi... szokująco! :evil_lol:

Bruno jest po prostu piękny, czuję, że szybko się po niego kolejka ustawi!

Posted

[quote name='Ania-Sonia']To co ja mam powiedzieć, jak w ogóle nie mam balkonu :-o :shake:

Bodziulka, to brzmi... szokująco! :evil_lol:

Trzymamy Cie za slowo ;) .
:shake: obawiam sie ze sa wakacje....

Bodziulka- a moze nadszedl czas na...pomieszanie dwoch ras? :evil_lol: Wyzelki troche bokserowate sa z charakteru :p .

Posted

Dopiero dzisiaj zajrzałam do wątków psich i widzę przyjemne ożywienie, imię Bruno nadano mu już w schronisku (dobrze zapamiętałam), a najważniejsze, że pupsko już dużo lepsze niż wtedy, kiedy zobaczyłyśmy go pierwszy raz tydzień temu, w dobrych warunkach szybko zapomni, że miał jakieś ubytki w urodzie!

Posted

Katcherine napisał(a):

Bodziulka- a moze nadszedl czas na...pomieszanie dwoch ras? :evil_lol: Wyzelki troche bokserowate sa z charakteru :p .

ja w sumie lubię większość psów, które sięgają w okolice kolan, chociaż Fafle oczywiście w szczególności, ale jako drugi pies to łyżew ;) mógłby być... tylko najpierw musi być ten pierwszy :shake:

Posted

Ania-Sonia napisał(a):

on mi przypomina Cezara, który był w Azorku z siostrą - a Cezar jest fajnym psem :loveu:

Posted

Bruno sobie biega i coraz bardziej mu się to bieganie podoba :)
Dzisiaj był wet, co prawda do innej suni, ale przy okazji popodziwiał naszą kolekcję wyżłów i obejrzał Bruna pupę :eviltong:

Posted

Marka napisał(a):
biedna Tanitka - gdyby był bliżej, to byś go codziennie odwiedzała, prawda? :biggrina:

albo by z nim zamieszkała :cool3: :evil_lol: a swojej sforze dałaby wolną chatę ;)