Katcherine Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 lamia- moze cos potrzeba dla niunia...jakas karme na te biegunke? dajcie znac. :-( strasznie bidniusi. Quote
lamia2 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Katcherine napisał(a):lamia- moze cos potrzeba dla niunia...jakas karme na te biegunke? dajcie znac. :-( strasznie bidniusi. Dzięki Katcherine, że pomyślałaś :modla:, ja sądzę, że to ze stresu (on jest bardzo wraźliwy, długo nie chciał wyjść z samochodu ze strachu), Tanitka była z nim u weta dostał antybiotyk, jedzenie dostaje z ryżykiem, na razie nie widać żeby go coś bolało, pod koniec dnia wyraźnie się ożywił .... zobaczymy jutro :p Quote
ARKA Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='tanitka'] http://wyzel.forall.pl/forum/viewtopic.php?p=402#402 :-( straszne....ile psiakow tak tam umiera:-( Quote
Katcherine Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 w razie czego kokcydioze tez leczcie ;) ps. napiszcie mi na pw co potrzeba. Quote
Ania-Sonia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 No tak, Bruno! :oops: Niech to imię przyniesie mu szczęście! :thumbs: Quote
tanitka Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Jaki to jest kochany pies, taka poczciwina, całą noc mi chodził po głowie. Dlaczego ja nie mam większej działki???!!!:placz: Quote
Katcherine Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 tanitka napisał(a):Jaki to jest kochany pies, taka poczciwina, całą noc mi chodził po głowie. Dlaczego ja nie mam większej działki???!!!:placz: :crazyeye: ale zawsze masz wieksza niz my!:cool3: my mamy 1,5 metra na metr.....balkon....a drugi balkon 2 metry na 7 .i 4 psy :placz: :placz: to kto tu niedopsiony na metraz ? Quote
Bodziulka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 a to ja z moim balkonem się schowam :oops: wystarczy, ze doniczki stoją i uż ledwo się przechodzi :( aż się dziwię sama sobie, bo coraz bardziej Bruno (nie-bokser) mi się podoba Quote
lamia2 Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Niestety nie dojechałam dziś do Bruna, musiałam rozwieźć pół tony kurczaków po innych schroniskach i przytuliskach, biorąc pod uwagę, że rąk do pomocy nie miałam, a kurczaki zaczęły już w samochodzie chodzić, odurzona smrodem właśnie dotarlam do domu, przepraszam :-( Quote
Ania-Sonia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Bodziulka napisał(a):a to ja z moim balkonem się schowam :oops: wystarczy, ze doniczki stoją i uż ledwo się przechodzi :( To co ja mam powiedzieć, jak w ogóle nie mam balkonu :-o :shake: Bodziulka napisał(a):aż się dziwię sama sobie, bo coraz bardziej Bruno (nie-bokser) mi się podoba Bodziulka, to brzmi... szokująco! :evil_lol: Bruno jest po prostu piękny, czuję, że szybko się po niego kolejka ustawi! Quote
tanitka Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 On jest nie tylko piękny, on jest przekochany!:loveu: Quote
Katcherine Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='Ania-Sonia']To co ja mam powiedzieć, jak w ogóle nie mam balkonu :-o :shake: Bodziulka, to brzmi... szokująco! :evil_lol: Bruno jest po prostu piękny, czuję, że szybko się po niego kolejka ustawi! Trzymamy Cie za slowo ;) . :shake: obawiam sie ze sa wakacje.... Bodziulka- a moze nadszedl czas na...pomieszanie dwoch ras? :evil_lol: Wyzelki troche bokserowate sa z charakteru :p . Quote
ania14p Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Dopiero dzisiaj zajrzałam do wątków psich i widzę przyjemne ożywienie, imię Bruno nadano mu już w schronisku (dobrze zapamiętałam), a najważniejsze, że pupsko już dużo lepsze niż wtedy, kiedy zobaczyłyśmy go pierwszy raz tydzień temu, w dobrych warunkach szybko zapomni, że miał jakieś ubytki w urodzie! Quote
Bodziulka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Katcherine napisał(a): Bodziulka- a moze nadszedl czas na...pomieszanie dwoch ras? :evil_lol: Wyzelki troche bokserowate sa z charakteru :p . ja w sumie lubię większość psów, które sięgają w okolice kolan, chociaż Fafle oczywiście w szczególności, ale jako drugi pies to łyżew ;) mógłby być... tylko najpierw musi być ten pierwszy :shake: Quote
Bodziulka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Ania-Sonia napisał(a): Bruno jest po prostu piękny, czuję, że szybko się po niego kolejka ustawi! on mi przypomina Cezara, który był w Azorku z siostrą - a Cezar jest fajnym psem :loveu: Quote
tanitka Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 ciekawe, jak tam pierwsze dni poza schroniskiem?:roll: Quote
ania14p Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Napisz, napisz Tanitko, bo wiem, że nie jest źle ;) ! Quote
Marka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 biedna Tanitka - gdyby był bliżej, to byś go codziennie odwiedzała, prawda? :biggrina: Quote
lamia2 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Bruno sobie biega i coraz bardziej mu się to bieganie podoba :) Dzisiaj był wet, co prawda do innej suni, ale przy okazji popodziwiał naszą kolekcję wyżłów i obejrzał Bruna pupę :eviltong: Quote
Bodziulka Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 Marka napisał(a):biedna Tanitka - gdyby był bliżej, to byś go codziennie odwiedzała, prawda? :biggrina: albo by z nim zamieszkała :cool3: :evil_lol: a swojej sforze dałaby wolną chatę ;) Quote
tanitka Posted July 23, 2007 Author Posted July 23, 2007 i co wet powiedział na pupę Bruna? :razz: Quote
lamia2 Posted July 23, 2007 Posted July 23, 2007 tanitka napisał(a):i co wet powiedział na pupę Bruna? :razz: Trzeba czasu i mówi, że się zagoi bez śladu :) Quote
Marka Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Podnoszę słodkiego wyżełka, który zasługuje na boski domek..! :loveu: Quote
tanitka Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 dziś zobaczę moją mordkę kochaną, może zdołam zrobić jakąś nowa fotkę;) Quote
Recommended Posts