ulvhedinn Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Nowy nabytek w naszym schronisku: Malutka staruszka jamnisia, taka prawdziwa jamnisia... Chuda jak szczapka, z drżącymi łapkami, cicha, spokojna i bardzo biedna.:-( Trafiła na boks staruszków, brakuszków i mimo to została pogryziona... Teraz siedzi jeszcze smutniejsza w osobnej klateczce. Za 11 dni kończy jej się kwarantanna... i... :placz: Jamnisia juz zabrana, okazało się, że jest pogryziona bardzo poważnie:placz: Została zoperowana, teraz walczy o życie... Quote
Matusz Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 biedna jamnisia, mogę tylko podnieść tak z daleka :placz::placz: Quote
Kar0la Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Rany jak bida. Ulv zaraz zadzwonię do Beatki. Może coś wymyśli. Jeśli nie znajdzie się szybko dom to może mama Anioła zgodzi się ją przetrzymać? Czy ją można wyciągnąć już teraz czy trzeba czekać do końca kwarantanny? Quote
Neris Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Bidula. Wysyłam jej zdjęcia do jednej pani co chciała starszą jamnisię. Quote
Kam Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 o, jezu...tak wyglądał mój pierwszy w życiu pies... Quote
Kar0la Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Beatka wie o suni. Zobaczymy czy uda się coś załatwić. Oby Pani od Neris zakochała się w jamnisi. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 KarOla- suczka może opuścić mury Schroniska dopiero po zakończeniu kwarantanny.Ma na to jednak małe szanse.. a dogomania jest jej ostatnią deską ratunku.. Quote
ulvhedinn Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Łapeczki drżą ze strachu... z tęsknoty... ze strości, bo już stawy nie takie jak kiedyś... :-( Quote
Matusz Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 może damy tej kruszynce biednej jakieś imię??:-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Ja proponuję Blanka..albo Molly ps. Ulv, nie zapomnij o reszcie wątków :roll: Quote
jola od jadzi Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Moja mama miała identyczną sunieczkę,już odeszła, miała na imię Gapa. Quote
ulvhedinn Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Ja proponuję Blanka..albo Molly ps. Ulv, nie zapomnij o reszcie wątków :roll: No tak, człowiek wyjdzie na moment łóżka przenosić, to zaraz się jakaś taka zołza czepia:eviltong: Quote
Bella11 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Jamnisia musi szybko znaleść dobry domek , jutro się dowiem kiedy najwcześniej może być wydana Quote
modliszka84 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 w Przygarna psa ktos szukał jamnika czarnego podpalanego, co prawda młodego, no ale... Ludzie mieli jamnika, odszedł w wieku 18 lat. Ile ona miec lat? Bo na zdjeciach nie wygląda na starsznie starą...? Quote
Bella11 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Została znaleziona dlatego 14 dni musi czekać może będzie ją szukał właściciel , ale większość starszych psów trafiających do schroniska jednak nikt nie szuka :shake: Quote
Bea1 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Kar0la napisał(a):Rany jak bida. Ulv zaraz zadzwonię do Beatki. Może coś wymyśli. Jeśli nie znajdzie się szybko dom to może mama Anioła zgodzi się ją przetrzymać? Czy ją można wyciągnąć już teraz czy trzeba czekać do końca kwarantanny? Kombinuję tymczas Cioteczki, spokojnie. Quote
ulvhedinn Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Jak już jest ciocia Bea, to jesteśmy spokojne;) Quote
Kar0la Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Hahahah wiedziałam. :sweetCyb: Czary mary hes tymczas dla jamnisi jest. Nie ma to jak czarownica weźmie się do roboty.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bea1 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Kar0la napisał(a):Hahahah wiedziałam. :sweetCyb: Czary mary hes tymczas dla jamnisi jest. Nie ma to jak czarownica weźmie się do roboty.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cioteczko jak zawsze liczę na nasz niezawodny "duecik", za tydzień wyjeżdżam na urlop i nie mamy zbyt wiele czasu ;) tymczas załatwiony od już, chciałabym zabrać jamniczkę w sobotę. Quote
Recommended Posts