Skyy Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 52 KUJAWSKO-POMORSKA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH Bydgoszcz, 22-23 listopada 2014r. Hala Sportowo-Widowiskowa "Łuczniczka" ul. Toruńska 59, 85-023 Bydgoszcz Termin przyjmowania zgłoszeń: 07/11/14. Termin opłat: 12/11/14. NIEOPŁACONE ZGŁOSZENIA DO DNIA 12.11.2014 NIE BĘDĄ UJĘTE W KATALOGU. OPŁATY NA WYSTAWIE NIE BĘDĄ AKCEPTOWANE. 22.11.2014 (sobota) (II,VIII,IX) Grupa II Jan Gajewski - molosy długowłose Małgorzata Hałas - szwajcarskie psy pasterskieAndrzej Szutkiewicz - boksery + sznaucery, pinczeryMałgorzata Jurek-Ereńska - molosy krótkowłose Grupa VIII Małgorzata Lorenc – psy dowodne i pozostałe retrieveryMilos Kaspar - amerykański cocker spaniel, springer spaniel angielski, walijski springer spaniel, clumber spaniel, sussex spaniel, field spaniel, labrador retrieverJenny Miller - angielski cocker-spaniel, golden retriever + z gr IX – spaniel kontynentalny Pappilon Grupa IX Elżbieta Chwalibóg – boston terier, chihuahua długowłosy, chihuahua krótkowłosy, maltańczyk, mopsZofia Konderla – buldog francuski, chin japoński, chiński grzywacz, pekińczyk, shih tzuMaria Zasada – pozostałe 23.11.2014 (niedziela) (I,III,IV,V,VI,VII,X) Grupa I Małgorzata HałasStanisław Pasek – o.n. Grupa III Maria Zasada – pozostałe + VIIJan Gajewski – typu bullMałgorzata Jurek-Ereńska- Australia silky terier, west higland white terier, yorkshire terrier Grupa IV Marta Pietrzak Grupa V Andrzej Szutkiewicz Grupa VI Elżbieta Chwalibóg + X Grupa VII Maria Zasada + III Grupa X Elżbieta Chwalibóg + IV ______________________________________________________________________________ Jestem dostępna w roli handlera w sobotę oraz niedzielę. Posiadam wieloletnie doświadczenie. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na PW. www.show-handling.weebly.com www.facebook.com/PBHandling Quote
FredziaFredzia Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Pewnie będziemy! Zapraszamy na wydarzenie wystawy: https://www.facebook.com/events/1515989068649193 Quote
Rinuś Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 My tez będziemy, ale tylko w sobotę na Labradorach. :) Quote
Talia Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Już zdecydowałam, że będziemy w niedziele :) Quote
Melissa.bdg Posted November 20, 2014 Posted November 20, 2014 My również będziemy pojutrze (w sobotę) nie mogło być inaczej w końcu to Nasze miasto :). Quote
zmora0 Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 KANADA z Klanu Wydry alaskan malamute kl. mlodzieży, oc. doskonala, lok. 1/2, Zw. Młodzieży, Naj. Junior w Rasie - zakończony młodzieżowy championat Polski MAGIC MOMENT Lohrien sheltie kl. baby, oc. wybitnie obiecująca, lok. 2/2 FUNNY ANGEL Diabelskie Rozdroże sheltie kl. pośrednia, oc. doskonała, lok. 1/3, CWC - zakończony Championat Polski Quote
Pysia Posted November 24, 2014 Posted November 24, 2014 Czy ktoś ma katalog i mógłby mi sprawdzic jaki puli kolorowy był na wystawie w Bydgoszczy? Nr katalogowy 134. Ring II-gi.A może ma ktoś zdjęcie czarnego puli? To takie coś nieduze z dredami ;) Quote
Melissa.bdg Posted December 1, 2014 Posted December 1, 2014 Nie mam zdjęcia puli, bo byłam przejęta wystawianiem mojej suczki (pierwszy raz ja osobiście ją wystawiałam i zapomniałam o bożym świecie ;)) i zdaje się puli były następnego dnia niż my. Natomiast ten z nr 134, o którego pytasz był zgodnie z tym co napisali w katalogu maści czarnej. Quote
marek_pzn1987 Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Nie wiecie czy w Poznaniu nie będzie w najblizszym czasie wystawy psów rasowych ? http://regalynabutelki.pl/ Quote
zmora0 Posted December 13, 2014 Posted December 13, 2014 Poznańska wystawa jest w pierwszy weekend listopada. Quote
Recommended Posts