czarny07z Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 Jak juz pisalem na innym forum.. przemyslalem-pogadalem z pewna os, kupuje pieska z rodowodem. Na utrzymanie pieska będzie mnie stać, poprostu teraz mialem taką sytuację że jestem "spłukany" jak to się potocznie mówi. Pozdrawiam Quote
chicken Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Dyskusje o odchowie szczeniąt prosze kontynuowac tutaj Wszystkie posty, ktore dotyczyly odchowu szczeniat zostaly tam przeniesione Quote
chicken Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 A wlasnie czarny07z, masz juz tego swojego upragnionego pieska? Quote
agacia Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 Z tego co wiem to chyba czarny jakiegos bedzie mial w sierpniu.I psiak ma miec papiery. Quote
Kori Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 ja mam psa z "papierami" i nie żałuję :razz: wygląda i jest huskim a nie jakimś schorowanym półowczarkiem. Wybierając się do chodowli (? - nie wiem jak pisać, przez tą dogomanię zgłupiałam) ja chcialam psa z papierami- bo to takie fajne, a cała rodzina nie. Na szczęście trafilismy do chodowli a nie pseudochodowli. Tata zapłacił niechętnie robiąc oczy, ze za psa mozna zaplacic 900 zł. :roll: Zapytał sie nawet tego pana, czy mzoe sprzedac bez papierów :crazyeye: (jaki wstyd normalnie) a tamten sie rozesmial i powiedzial ze jak bez jak sa z z. Powiedzial o koszcie odchowu szczeniąt, kryciu, doprowadzeniu suki do chodowlanki. Tata i tak mu nie uwierzył :loveu: Mój tata mysli, że facet robi to dla kasy :roll: A dla dobra psow robia ci co po 300 zł sprzedaja :crazyeye: Ale teraz nie żałuje swojej decyzji. Bez problemu cała moja rodzina idąc ulicą, potrafi rozróznić, który z huskych czy innych "rasowych" szczeniąt to takie bez papierów, sprzedane za marne grosze. To widać!!!!!! Poznałam wzorzec, poznałam swojego psa i bardzo się cieszę, że o o moim nikt nie powie "podróbka". Albo rasowy z papierami, albo słodziasty kundel czy inny porzucony - bos ie okazal podrobka, ale ze schroniska. :loveu: Pozdrawiam Quote
czarny07z Posted July 28, 2007 Author Posted July 28, 2007 Witam! To prawda, piesek będzie w sierpniu i taki z papierkami :). Quote
Recommended Posts