Becia66 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 a mówią że małe pieski szybko domki znajdują....a Bułeczka tyle czeka...:shake: Quote
t_kasiek Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 ja juz nie wiem co robic :( moze plakaciki by cos daly ??? :( Quote
t_kasiek Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 hopkamy !!!!!!!! PS. co sie stalo z moimi banerkami w podpisie ?? :( Quote
t_kasiek Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 jeszcze raz do gory PS. kto mi powie co sie stalo z moimi banerkami....mialam tam banerek bułeczki - dziala jak sie kliknie w drugi krzyzyk, ale nie widac banerka :( Quote
Kanzaj Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 [quote name='t_kasiek']jeszcze raz do gory PS. kto mi powie co sie stalo z moimi banerkami....mialam tam banerek bułeczki - dziala jak sie kliknie w drugi krzyzyk, ale nie widac banerka :([/quote] spróbuj może jeszcze raz zapisać je w podpisie... Quote
t_kasiek Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='terra']Malutka suczka bardzo prosi o domek.[/quote] a no prosi :placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts