Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ula ja na wstepie strasznie przepraszam, ze napisze cos takiego, nie gniewajcie sie na mnie dziewczyny za to, ale niepokoi mnie bardzo plotka jaka slyszalam, ze te psy sa wywozone do niemiec calymi 'stadami' i tylko niektore z nich faktycznie znajduja domki; wiekszosci z nic sie nie udaje; co sie z nimi dzieje? czy to wlasnie taka akcja? czy moze cos zupelnie innego?

Posted

ja bym sie bardzo cieszyla gdyby Bułeczka miala szanse na domek....nie mam podstaw, zeby watpic w dobre intencje....ziarnko niepewnosci zasiala we mnie wypowiedz kakadu :( z gory za to przepraszam :( bo wiem, ze wiele psiakow, ktore wyjechaly do Niemiec ma wspaniale domki i na dodatek ich nowi panstwo sa w stalym kontakcie z Polska wysylac nowe fotki i wiadomosci o swoich zwierzakach.....

mam nadzieje - ze Bułeczce tez sie uda !!!!

Posted

czyli nie ma sie co martwic tylko nalezy zaczac sie cieszyc; czy mala bedzie najpierw w schronisku tej fundacji czy jedzie prosto do nowego domu tylko za jej posrednictwem?

Posted

kakadu napisał(a):
czyli nie ma sie co martwic tylko nalezy zaczac sie cieszyc; czy mala bedzie najpierw w schronisku tej fundacji czy jedzie prosto do nowego domu tylko za jej posrednictwem?

Przypuszczam, ze na razie do domu tymczasowego.
Fundacja nie ma swojego schroniska. Ma szerego domów tymczasowych, w których psiaki czekaja na domki stałe. Bardzo często jednak te tymczasy zmieniaja się w stałe - zupełnie jak u nas :lol:.