Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ja jeśli już to w ferie.
No i zależy gdzie:cool3: byle miałabym dobry dojazd :evil_lol:
Poaztym mogłabym jedynie z Roxana, gdyz dwa pozostałe burki nie są przyzwyczajone do miasta.

• 3 weeks later...
Posted

No i ferie w pełni, a wpisów ciotek i wujków o spacerach brak!:mad:

Liczę, że ktoś się w końcu obudzi z zimowego letargu:eviltong: i przypomni gdzie, o której i z jakim psiakiem możemy się spotkać...
A jak się nie chce szczegółowo, to tak... ...chociaż ogólnie!:lol:

Mnie można by było spotkać na ul. MAZOWIECKIEJ, czasami:cool3:, no i oczywiście park (wyleciała mi z głowy nazwa:oops: ) za Mostem Pokoju też wchodzi w grę!

Posted

[quote name='Koperek']Mnie można by było spotkać na ul. MAZOWIECKIEJ, czasami:cool3:, no i oczywiście park (wyleciała mi z głowy nazwa:oops: ) za Mostem Pokoju też wchodzi w grę![/quote]

Pewnie chodzi o Park Słowackiego koło urzędu wojewódzkiego i muzeum.

Posted

Dokładnie!:lol: ...tylko jakoś tak mi z łba wylazło...:eviltong:

A jeszcze lepiej jakby ktoś mógł się ze mną spotkać tam za 2 tygodnie z bardzo łagodnym psiaczkiem (obojętnie, czy suczką, czy pieskiem);)
A czemu za 2 tyg. dopiero- Ponieważ w piątek moja suczka miała sterylkę i chcę, żeby jej się to dobrze zagoiło.

Posted

[B]ulvhedinn[/B] pewnie, że może być! :lol: ...byle by nie była za bardzo narwana- choć na początku:razz: Bo ta "moja" to póki co wszystkiego się boi (człowiek= zło konieczne:-( ) i dlatego szukam towarzystwa, które jej pokaże, że jednak da się z innymi (czyt. ludźmi, zwierzętami) razem żyć w pobliżu.

[U]Czyli umawiamy się na 'za tydzień'[/U] (znów zaczynam studia:cool1: )[U]??[/U]
Rany posterylkowe lepiej się zagoją i w końcu zacznę bywać we Wrocku częściej- w końcu trzeba się kiedyś pokazać na uczelni, nie?:eviltong:

• 2 weeks later...
Posted

No to jak z tym spacerkiem??:cool3: Mogę jutro w godzinach mocno popołudniowych albo wieczorem, ale wolę jak jeszcze można coś zobaczyć;)
W środę od godz. 14 do ok. 15:30, jakby to wyżej nie wypaliło.
No już eeeeweeeentualnieee w czwartek w godzinach dowolnych:lol:
To jak będzie? Kto się pisze?

Posted

No i dzisiaj nie wyszło:-( - nie dałam rady już odpisać... Ale polecam się na czwartek!:lol:
Będziesz [B]ULV[/B]? A Ty [B]KORENIA[/B] też się zjawisz?- godziny dowolne, więc czekam na propozycje:cool3: Jutro będę na dogo wieczorem i myślę, że uda nam się dogadać!
Mam tylko nadzieję, że pogoda nie będzie taka jak dzisiaj:shake:

Posted

[quote name='Koperek']No i dzisiaj nie wyszło:-( - nie dałam rady już odpisać... Ale polecam się na czwartek!:lol:
Będziesz [B]ULV[/B]? A Ty [B]KORENIA[/B] też się zjawisz?- godziny dowolne, więc czekam na propozycje:cool3: Jutro będę na dogo wieczorem i myślę, że uda nam się dogadać!
Mam tylko nadzieję, że pogoda nie będzie taka jak dzisiaj:shake:[/quote]
Ja niestety się nie zjawie... :-( Po pierwsze zajęcia, a po drugie Amy to arystokratka i w taka pogode nie wychodzi na długo...

Posted

No dzisiaj pogoda była bardzo fajna, więc mam nadzieję, że jutro będzie podobna:lol: - byle nie padało:shake: , bo wyjdzie klapa...
A jak będzie jutro słoneczko, to ktoś się zjawi??? Jeszcze godzinę jestem na gg, więc pisać proszę, bo "dziką" muszę socjalizować, a nie mam z kim... No w schronie ją trochę oswajam, ale tam hałas, stres i za dużo ludzi!
Pomocy, kto jutro będzie???

Posted

Korenia, a może ty byś poopę do miasta z Amy ruszyła?:evil_lol: Jeśli w niedzielę będzie ładnie, to może się przykulamy z KrA do was, ale w tygodniu nie chce mi się taki kawał drogi tłuc...

To co, dziewczyny, wstępnie na następny czwartek się ustawiamy?:cool3:

Posted

[quote name='ulvhedinn']Korenia, a może ty byś poopę do miasta z Amy ruszyła?:evil_lol: Jeśli w niedzielę będzie ładnie, to może się przykulamy z KrA do was, ale w tygodniu nie chce mi się taki kawał drogi tłuc...

To co, dziewczyny, wstępnie na następny czwartek się ustawiamy?:cool3:[/quote]
A gdzie w mieście masz tak, że pies na drogę ci nie wyleci i nie ma kotów?

Posted

Jestem za! A moze jeszcze w dzień wiosny??

Pozdrawiamy, Martyna z Zuzkiem:loveu:
P.s. nie zjedza mi pin mini?
Tu są zdjęcia [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3784057#post3784057[/URL] :diabloti:

Posted

Ja mieszkam nad Odra na Biskupinie, mam border terierke 8-miesieczna ale u nas tylko spacer z malymi psami wchodzi w gre bo szczota boi sie duzych psow, szczegolnie owczarkow. Z malymi sie bawi:)