anka11 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 widze ze cos tu dretwo :D:D ja akurat teraz nie moge na spotkanka sie umawiac :( .... ale cos spadl Wrocek na dol :( wiec troche podniose :D Quote
Magdina Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 no halo Wrocław!cioteczki jest nas tu sporo!!moze jakies spotkanko?? Quote
Korenia Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 [quote name='Magdina']no halo Wrocław!cioteczki jest nas tu sporo!!moze jakies spotkanko??[/quote] Ja chętna, ale jak będzie w miare ciepło ;) Quote
anka11 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 no.... teraz jest taka okropna pogoda.. bleee..... ja po feriach albo w ferie ewentualnie ;p Quote
Atena Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Ja jeśli już to w ferie. No i zależy gdzie:cool3: byle miałabym dobry dojazd :evil_lol: Poaztym mogłabym jedynie z Roxana, gdyz dwa pozostałe burki nie są przyzwyczajone do miasta. Quote
Koperek Posted February 12, 2007 Posted February 12, 2007 No i ferie w pełni, a wpisów ciotek i wujków o spacerach brak!:mad: Liczę, że ktoś się w końcu obudzi z zimowego letargu:eviltong: i przypomni gdzie, o której i z jakim psiakiem możemy się spotkać... A jak się nie chce szczegółowo, to tak... ...chociaż ogólnie!:lol: Mnie można by było spotkać na ul. MAZOWIECKIEJ, czasami:cool3:, no i oczywiście park (wyleciała mi z głowy nazwa:oops: ) za Mostem Pokoju też wchodzi w grę! Quote
Moskva Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Koperek']Mnie można by było spotkać na ul. MAZOWIECKIEJ, czasami:cool3:, no i oczywiście park (wyleciała mi z głowy nazwa:oops: ) za Mostem Pokoju też wchodzi w grę![/quote] Pewnie chodzi o Park Słowackiego koło urzędu wojewódzkiego i muzeum. Quote
Koperek Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Dokładnie!:lol: ...tylko jakoś tak mi z łba wylazło...:eviltong: A jeszcze lepiej jakby ktoś mógł się ze mną spotkać tam za 2 tygodnie z bardzo łagodnym psiaczkiem (obojętnie, czy suczką, czy pieskiem);) A czemu za 2 tyg. dopiero- Ponieważ w piątek moja suczka miała sterylkę i chcę, żeby jej się to dobrze zagoiło. Quote
ulvhedinn Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Koperek, a może byc psiur wózkowy- super łagodny, choć narwany?:cool3: Bo KrA też świeżo po sterylce i też się goi, a potem.... Quote
Hippies Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Trzymam kciuki za spotkanko !!!! Napiszcie co i jak ?? Quote
Koperek Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 [B]ulvhedinn[/B] pewnie, że może być! :lol: ...byle by nie była za bardzo narwana- choć na początku:razz: Bo ta "moja" to póki co wszystkiego się boi (człowiek= zło konieczne:-( ) i dlatego szukam towarzystwa, które jej pokaże, że jednak da się z innymi (czyt. ludźmi, zwierzętami) razem żyć w pobliżu. [U]Czyli umawiamy się na 'za tydzień'[/U] (znów zaczynam studia:cool1: )[U]??[/U] Rany posterylkowe lepiej się zagoją i w końcu zacznę bywać we Wrocku częściej- w końcu trzeba się kiedyś pokazać na uczelni, nie?:eviltong: Quote
Koperek Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 No to jak z tym spacerkiem??:cool3: Mogę jutro w godzinach mocno popołudniowych albo wieczorem, ale wolę jak jeszcze można coś zobaczyć;) W środę od godz. 14 do ok. 15:30, jakby to wyżej nie wypaliło. No już eeeeweeeentualnieee w czwartek w godzinach dowolnych:lol: To jak będzie? Kto się pisze? Quote
ulvhedinn Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Jutro bym mogłaale tak, żeby na 18-18.30 być na chatce... Środa odpada, czwartek dowolnie:cool3: Quote
Korenia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 :eviltong: A ja byłam dzisiaj z Ulv na spacerku i z psiokami :eviltong: Quote
Koperek Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 No i dzisiaj nie wyszło:-( - nie dałam rady już odpisać... Ale polecam się na czwartek!:lol: Będziesz [B]ULV[/B]? A Ty [B]KORENIA[/B] też się zjawisz?- godziny dowolne, więc czekam na propozycje:cool3: Jutro będę na dogo wieczorem i myślę, że uda nam się dogadać! Mam tylko nadzieję, że pogoda nie będzie taka jak dzisiaj:shake: Quote
Korenia Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 [quote name='Koperek']No i dzisiaj nie wyszło:-( - nie dałam rady już odpisać... Ale polecam się na czwartek!:lol: Będziesz [B]ULV[/B]? A Ty [B]KORENIA[/B] też się zjawisz?- godziny dowolne, więc czekam na propozycje:cool3: Jutro będę na dogo wieczorem i myślę, że uda nam się dogadać! Mam tylko nadzieję, że pogoda nie będzie taka jak dzisiaj:shake:[/quote] Ja niestety się nie zjawie... :-( Po pierwsze zajęcia, a po drugie Amy to arystokratka i w taka pogode nie wychodzi na długo... Quote
Koperek Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 No dzisiaj pogoda była bardzo fajna, więc mam nadzieję, że jutro będzie podobna:lol: - byle nie padało:shake: , bo wyjdzie klapa... A jak będzie jutro słoneczko, to ktoś się zjawi??? Jeszcze godzinę jestem na gg, więc pisać proszę, bo "dziką" muszę socjalizować, a nie mam z kim... No w schronie ją trochę oswajam, ale tam hałas, stres i za dużo ludzi! Pomocy, kto jutro będzie??? Quote
edziakalitowa Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 no to kiedy to spotkanie ja się piszę :cool3: Quote
Koperek Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Mi pasuje każdy czwartek o dowolnej godzinie, więc się dopasuję:lol: Quote
Korenia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ja się piszę na weekendy :) Nad Ślęzą na ND :) Quote
ulvhedinn Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Korenia, a może ty byś poopę do miasta z Amy ruszyła?:evil_lol: Jeśli w niedzielę będzie ładnie, to może się przykulamy z KrA do was, ale w tygodniu nie chce mi się taki kawał drogi tłuc... To co, dziewczyny, wstępnie na następny czwartek się ustawiamy?:cool3: Quote
Korenia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='ulvhedinn']Korenia, a może ty byś poopę do miasta z Amy ruszyła?:evil_lol: Jeśli w niedzielę będzie ładnie, to może się przykulamy z KrA do was, ale w tygodniu nie chce mi się taki kawał drogi tłuc... To co, dziewczyny, wstępnie na następny czwartek się ustawiamy?:cool3:[/quote] A gdzie w mieście masz tak, że pies na drogę ci nie wyleci i nie ma kotów? Quote
tusia. Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Jestem za! A moze jeszcze w dzień wiosny?? Pozdrawiamy, Martyna z Zuzkiem:loveu: P.s. nie zjedza mi pin mini? Tu są zdjęcia [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3784057#post3784057[/URL] :diabloti: Quote
jaszczurka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ja mieszkam nad Odra na Biskupinie, mam border terierke 8-miesieczna ale u nas tylko spacer z malymi psami wchodzi w gre bo szczota boi sie duzych psow, szczegolnie owczarkow. Z malymi sie bawi:) Quote
Recommended Posts