Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super, już spamujemy ;)

Od października szukam kogoś kto zechcialby spacerować ze mną i moimi dwoma psami (6letnia sunia kundelek i 3 miesieczna suczka, też adoptowany kundelek - docelowo średniej wielkości) - mile widziane inne szczeniaki do zabawy ;)
Mieszkamy na Szczepinie, ale możemy gdzies w miare blisko dojezdzać ;)

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[url]https://www.facebook.com/events/834007976632404/?ref_newsfeed_story_type=regular[/url]

Zapraszamy na Święto Sportu w dniu 26 września, na parkingu przy C.H. Borek.

Psia impreza, pokazy obrony, agility, wystawa psów nierasowych, konkurs posłuszeństwa, porady i ciekawostki. Wystartować może każdy psiak, niezależnie od rasy i nierasy :) odwiedź nas z pupilem ! :)

• 2 weeks later...
Posted

Ktoś chętny na jakiś grupowy spacerek? My jesteśmy z okolic Biskupina, ale możemy gdzieś podjechać, tam gdzie komunikacja tramwajowa dociera ;)

Posted

AnnWrc, masz zapchaną skrzynkę a chciałam do Ciebie napisać jakie gryzaki chciałabym zamówić :) Moje będzie około 80 złotych więc na pewno się uzbiera do darmowej :)

Posted

miało być do piątku ale to bez sensu bo jak złożyłabym zamówienie to i tak wysyłka poszłaby dopiero w poniedziałek. Tak więc najchętniej w niedziele chciałabym już mieć wszystko dopięte. Więc zapraszam kto chętny.

Posted

Kochani wrocławscy psiarze, mam dla Was propozycję , są wolne miejsca na bezpłatną  imprezę  pt. Pies w rodzinie .Szczegóły na stronie www.vadecorso.pl 

szczególnie polecam porady i prelekcję o  sterylizacji , ale każdego pewnie coś innego zainteresuje. Do naszej dyspozycji będzie bardzo dobry lekarz internista !

Posted

Kochani wrocławscy psiarze, mam dla Was propozycję , są wolne miejsca na bezpłatną  imprezę  pt. Pies w rodzinie .Szczegóły na stronie www.vadecorso.pl

szczególnie polecam porady i prelekcję o  sterylizacji , ale każdego pewnie coś innego zainteresuje. Do naszej dyspozycji będzie bardzo dobry lekarz internista !

Otworzyłam tą stronę, ale nie znalazłam informacji o tym konkretnym wydarzeniu. Chciałabym się kogoś poradzić, bo moja Kaja nie bardzo toleruje moją obecnie 10-  miesięczną wnuczkę. Już dwa razy kłapnęła na nią i trochę się boję.

Posted

W zakładce szkolenia , kategoria hobby , Społeczna akcja edukacyjna "pies w rodzinie - wielka przyjemność , ogromny obowiązek". Niestety nie mogę umieścić tutaj linku .

Posted

Zamówienia od Was przyszły. Wysyłka jak zawsze wychodzi darmowa:-) Ale ze złożeniem muszę poczekać do jutra. Mam nadzieję że do piątku paczka dotrze i będzie można umawiać się na odbiór:-)