Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja mysle ,że jesienia Roko będzie przepięknym psem nie do poznania ! Myśle tez ,że jeszcze znajdzie swoich ,właściwych ludzi.A życie przed nim...

• Replies 567
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='muka1']Ja mysle ,że jesienia Roko będzie przepięknym psem nie do poznania ! Myśle tez ,że jeszcze znajdzie swoich ,właściwych ludzi.A życie przed nim...[/quote]

Oczywiscie ze [B]TAK!:loveu:[/B]

Posted

no....ja tam mam swoje plany ale to jeszcze tylko plany....Nie oddam go nikomu kto choc troche nie będzie pewny( wg mojej oceny)Trudna droga i pod górkę...Mnie ci pierwsi kandydaci załamali...byłam przerażona takim podejściem.Zresztą same to wiecie, mając do czynienia z adopcjami i bezdomnością psów.

Posted

Powiem jedno. Istna tragedia. Nie wiem czy to jest wina wakacjii czy też zapsienia Polski. Chętnych na psy nie ma. (mamy teraz rodowodowego dalmasia którego nikt nie chce). A posiadacze kundli z chęcią je w dalszym ciągu rozmnażają. Już mnie jasny grom z nieba pali na to wszystko!!!! Jestem załamana :(

Posted

Myślę,że powinny być dotkliwe kary za porzucanie zwierząt i nieodpowiedzialność.Od kilku miesięcy mieszkam w Łebie i nie widziałam żadnego bezpańskiego psiaka!Wszystkie chodzą na smyczy,czasem przemknie jakiś"luzak".Wniosek taki,że jak się chce,to można coś z tym zrobić.

Posted

Czałuś w gorę, zapraszam do zarażenia się czałkomanią- raz chow,zawsze chow!
Sama mam teraz spaniela, ale za czałem tęsknię i gdy tylko gdziekolwiek wizerunek tej rasy zobaczę to gną sie pode mną kolana... gdy przyjdzie odpowiedni czas to właśnie czałusia w pierwszej kolejności sobie sprawię.
Komu,komu rudej niezwykłości?

Posted

och....oby więcej takich ludzi jak Wy (powyzej)to świat ludzi i zwierząt byłby lepszy.Ale dobrze ,że chociaż taka garstka dogomaniacka istnieje!Serce rośnie....

Posted

[quote name='Scheila']Jak Rokuś wydostał się ze schroniska to zainteresowanie nim jakby nieco zmalało.[/quote]
Niestety... w większości przypadków tak jest... A szkoda :-(.

Posted

Ludzie...mniej pesymizmu...;) Roki będzie miał swój wymarzony domek,wymarzony,i kochany...To jest poza sporem...jeszcze tylko troszkę czasu musi upłynąc,Baardzo wiele wspaniałych Ludzi ,którzy mieszkają na różnych pięknych wioseczkach,nie ma zwyczajnie dostępu do internetu...Jeżdżę,rozmawiam,sprawdzam..i gdyby tylko chodziło o umieszczenie gdzieś psa...dawno miałby swój dom...Mnie chodzi o umieszczenie gdzieś 9 letniego,pięknego Chowka...nie wszyscy mogą te kryteria spełnić;)