muka1 Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Ja mysle ,że jesienia Roko będzie przepięknym psem nie do poznania ! Myśle tez ,że jeszcze znajdzie swoich ,właściwych ludzi.A życie przed nim... Quote
Diana S Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 [quote name='muka1']Ja mysle ,że jesienia Roko będzie przepięknym psem nie do poznania ! Myśle tez ,że jeszcze znajdzie swoich ,właściwych ludzi.A życie przed nim...[/quote] Oczywiscie ze [B]TAK!:loveu:[/B] Quote
muka1 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 A cóz to taka cisza !Taki zastój !Cioteczki do roboty nie damy zapomniec o Rokusiu!Do góry Roko ! Quote
bea_m Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Foteczki się by przydały bo ciotki się stęskniły. Quote
Diana S Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Wlasnie jak piesiu wyglada....fotki..fotki...:p Quote
muka1 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 piesiu specjalnie jeszcze szat nie zmienił ale nowe foty ? czemu nie !Postaramy się! Quote
Isiak Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Lewek bardzo się podobał znajomym z pracy - ale na "podobaniu" się skończyło.... Quote
muka1 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 tu już byli tacy ,którym się tylko spodaobał.Jedni chcieli dla dzieci a drudzy z litości ale i tej tak naprawdę brakło.... Quote
maciaszek Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 A Ty jeszcze nie zapragnęłaś mieć go już tak na zawsze? ;) Quote
bea_m Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Myślę że Muka nie jest egoistką i odda Rudiego potrzebującym ludziom ;) Quote
muka1 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 no....ja tam mam swoje plany ale to jeszcze tylko plany....Nie oddam go nikomu kto choc troche nie będzie pewny( wg mojej oceny)Trudna droga i pod górkę...Mnie ci pierwsi kandydaci załamali...byłam przerażona takim podejściem.Zresztą same to wiecie, mając do czynienia z adopcjami i bezdomnością psów. Quote
bea_m Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Powiem jedno. Istna tragedia. Nie wiem czy to jest wina wakacjii czy też zapsienia Polski. Chętnych na psy nie ma. (mamy teraz rodowodowego dalmasia którego nikt nie chce). A posiadacze kundli z chęcią je w dalszym ciągu rozmnażają. Już mnie jasny grom z nieba pali na to wszystko!!!! Jestem załamana :( Quote
Scheila Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Myślę,że powinny być dotkliwe kary za porzucanie zwierząt i nieodpowiedzialność.Od kilku miesięcy mieszkam w Łebie i nie widziałam żadnego bezpańskiego psiaka!Wszystkie chodzą na smyczy,czasem przemknie jakiś"luzak".Wniosek taki,że jak się chce,to można coś z tym zrobić. Quote
fattyciak Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Czałuś w gorę, zapraszam do zarażenia się czałkomanią- raz chow,zawsze chow! Sama mam teraz spaniela, ale za czałem tęsknię i gdy tylko gdziekolwiek wizerunek tej rasy zobaczę to gną sie pode mną kolana... gdy przyjdzie odpowiedni czas to właśnie czałusia w pierwszej kolejności sobie sprawię. Komu,komu rudej niezwykłości? Quote
muka1 Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 och....oby więcej takich ludzi jak Wy (powyzej)to świat ludzi i zwierząt byłby lepszy.Ale dobrze ,że chociaż taka garstka dogomaniacka istnieje!Serce rośnie.... Quote
Scheila Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Jak Rokuś wydostał się ze schroniska to zainteresowanie nim jakby nieco zmalało.Czy naprawdę nikt nie marzy o pięknym lewku? Quote
maciaszek Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 [quote name='Scheila']Jak Rokuś wydostał się ze schroniska to zainteresowanie nim jakby nieco zmalało.[/quote] Niestety... w większości przypadków tak jest... A szkoda :-(. Quote
Scheila Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Niedługo kończą się wakacje,może szanse na dom będą większe Quote
albax1 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Ludzie...mniej pesymizmu...;) Roki będzie miał swój wymarzony domek,wymarzony,i kochany...To jest poza sporem...jeszcze tylko troszkę czasu musi upłynąc,Baardzo wiele wspaniałych Ludzi ,którzy mieszkają na różnych pięknych wioseczkach,nie ma zwyczajnie dostępu do internetu...Jeżdżę,rozmawiam,sprawdzam..i gdyby tylko chodziło o umieszczenie gdzieś psa...dawno miałby swój dom...Mnie chodzi o umieszczenie gdzieś 9 letniego,pięknego Chowka...nie wszyscy mogą te kryteria spełnić;) Quote
Recommended Posts