Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj odbył się wspolny spacer z Pauliną i Wiktorią wraz z Setusem, Lisą i Tosią.Sara pierwszy raz była na spacerze z Setem i spisałasię na medal! Na początku tylko trochę warczała, ale później było OK. Setusowi udalo sie nawet zaprosic Sarę do zabawy! :loveu: (Wiki, Paula wybaczcie, ze widziałyście wtedy moją reakcję!  :mdleje: )

reakcja jak najbardziej zrozumiała ; D

wyobraź sobie teraz wrzask dwóch bab na środku pola przy stawku kiedy Setu pierwszy raz popłynął .... dziwie się ,że nikt z wioski nie uciekł :p

Posted

Cudowna fotorelacja, zazdroszczę Wam tych dogospacerków :D

Posted

Oj tak super  :)

Włąsnie wróciłam ze spaceru z Paulina i Setusem oraz z Wiktoria i Lisą i Tosią. 

Sara ładnie sie przywitała z Setusem - od razu chciała się bawić, ale później już nie :c

Porobiłam najwięcej zdjęć Setusowi, ale Sary kilka też mam :)

67188194422012865583.jpg45803513469721296193.jpg10707303988750749573.jpg10209424688365857157.jpg39251711917154535262.jpg

Posted

Też chcemy na kollakowo-dżamnikowo-borderze spacerki!  :modla: Nico może nawet służyć za szarpak dla innych, brutalnych pieseczków.  :evil_lol:

Fajne foty!

Posted

Z chęcią, tyle, że to tak dalekoooo ....

W niedzielę jak sie uda to idziemy takze, ale tym razem wezmę Perłę, ale jeżeli Paula i Wiki będą miały czas to i w sobotę bym wyszła z Sarą :)

Posted

Też chcemy na kollakowo-dżamnikowo-borderze spacerki!  :modla: Nico może nawet służyć za szarpak dla innych, brutalnych pieseczków.  :evil_lol:

Fajne foty!

ja chętnie ale nie wiem co Pan Setu na Pana psa Nico ; D jego pozycja w stadzie może czuć się zagrożona ; >

Posted

Jutro szykuje się spacer z Anią i Nico i jeżeli dadzą radę to z Paulą i Setem oraz z Wiktorią Tosią i Lisą. Mam więc nadzieję, że bedą fotki oraz Sara mnie nie oleje tak jak zawsze na spacerach gdzie chodimy razem z Paulą i Wiki, ponieważ planowane jest pójście na Pola do Strzyżewic tam, gdzie Sara zawsze się bawi i jest chętna do nauki.

Posted

Łapcie takie Sary fotki z Leonem. Sara tylko dla niego ma anielską cierpliwośc. Pozwala mu na wszystko. Począwszy na 'polioczkowaniu' przez gryzienie po łapie, koncząc na skakaniu po sobie. 

1227345_DSC04798.JPG1227364_DSC04802.JPG1227365_DSC04804.JPG1227366_DSC04809.JPG1227375_DSC05155.JPG

Jak coś Leon jest do oddania, skończył 2 miechy. Jego brat również.

Posted

Jak słodko Sara wygląda z tym kociakiem ^^
Widzę, że jednak nie jest taka agresywna w stosunku do psów ;)
Szczerze mówiąc myślałam, że jest wyższa :D A tu praktycznie równa z BC :)

Posted

Na obce, które ida razem z anmi na spacer,a nigdy z nimi nie była to warknie, bądź kłapnie zebami, ale później olewa i idzie dalej swoją ścieżką :)

Dzisiaj byłam na spacerze z Anią i Nicolasem i Sara tylko raz warkła i raz kłapnęła zębami! <3 

Poxniej miała olewke i byłam pewna, że nie bd chciała ze mną robić NIC, tylko wąchać, ale nie. Łdnie bawiła się zabawką i to 3 razy! Na początku jak dochodzilyśmy na umówione miejsce, później jak czaekałam na Anię i na polu! W dodatku była na nim pierwszy raz! Normalnie jestem z niej dumna. Była tak na nią najarana, że hoho. Widzę, że musze robić częstsze takie przerwy na zabawęz piłką. 

Paulinie też wydawala się wyższa :P

A dziękuję :)

Dobra koniec zanudzania, czas na zdjecia! 

fneu6vlu1483.jpgecsygww13ehp.jpgehozqnadxpyf.jpg8er71ttjyyss.jpgb2a2kys832ri.jpgvly25bofk3kb.jpgkp25n6042rh3.jpg

Posted

Dziękuję :) 

Dzisiaj jeszcze dodam z dzisiejszego spacerku, ale najpierw jeszcze z wczoraj.

Tak pieknie Sara się tarzała:

oax1z7ufq5ys.jpgnlcjl4u30x6m.jpg

0ubxn7jnste9.jpg

pięknie do czasu, aż okazało się, że wytarzała się w gównie. Szlag by mnie trafił! Szeleczki poszły do prania i Sara spaceruje w Perliczkowej obróżce.

Łapcie na razie takie stare zdjęcia sprzed dwóch tygodni (zapomniałam o nich), a za moment dodam z dzisiaj:

xji7edksiyg2.jpg

1xnk7nz68sbt.jpgez9nl6ygerl2.jpgd2rw0lg20sf2.jpgnhb51awjr7tp.jpgrazjmhnffk6n.jpguids3u8l0mmd.jpg

Posted

Dzisiaj poszłam z Sarką tam, gdzie z Paulą i Wki spacerujemy, bo chciałam tam z nią popracować. Jako tako tam wracała na zawołanie, ale ćwiczyć nie chciała. Ale i tak jestem z niej dumna, ponieważ w drodze ładnie się bawiła piłeczką(!) i ćwiczyła. 

Fotki dam jak zmniejszę :)