Pauliii Posted October 30, 2014 Posted October 30, 2014 Dzisiaj odbył się wspolny spacer z Pauliną i Wiktorią wraz z Setusem, Lisą i Tosią.Sara pierwszy raz była na spacerze z Setem i spisałasię na medal! Na początku tylko trochę warczała, ale później było OK. Setusowi udalo sie nawet zaprosic Sarę do zabawy! :loveu: (Wiki, Paula wybaczcie, ze widziałyście wtedy moją reakcję! :mdleje: ) reakcja jak najbardziej zrozumiała ; D wyobraź sobie teraz wrzask dwóch bab na środku pola przy stawku kiedy Setu pierwszy raz popłynął .... dziwie się ,że nikt z wioski nie uciekł :p Quote
Collakowa Posted October 30, 2014 Author Posted October 30, 2014 To ja się dziwię, że nikt mnie z minipola, gdzie z Sara trenuję nas nie wygonił, b piski i radosne wołania, to nawet mnie przerażają :P Quote
Guest TyŚka Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Cudowna fotorelacja, zazdroszczę Wam tych dogospacerków :D Quote
Erykowa Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Śliczne zdjęcia.A te wspólne spacery super sprawa ! Quote
Collakowa Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Oj tak super :) Włąsnie wróciłam ze spaceru z Paulina i Setusem oraz z Wiktoria i Lisą i Tosią. Sara ładnie sie przywitała z Setusem - od razu chciała się bawić, ale później już nie :c Porobiłam najwięcej zdjęć Setusowi, ale Sary kilka też mam :) Quote
Dioranne Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Też chcemy na kollakowo-dżamnikowo-borderze spacerki! :modla: Nico może nawet służyć za szarpak dla innych, brutalnych pieseczków. :evil_lol: Fajne foty! Quote
Collakowa Posted November 4, 2014 Author Posted November 4, 2014 Wow, kto tu sie zjawił! :megagrin: Dzięki, ale mi jakoś się nie podobają :nonono2: Wszystko zależy od Setusa czy się zgodzi na spacerek :D Quote
adiiszek Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Super sprawa, aktywne psy i moc zabawy :D Zapraszam na Mysłowice pohasać wspólnie :) Quote
Collakowa Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Z chęcią, tyle, że to tak dalekoooo .... W niedzielę jak sie uda to idziemy takze, ale tym razem wezmę Perłę, ale jeżeli Paula i Wiki będą miały czas to i w sobotę bym wyszła z Sarą :) Quote
Pauliii Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Też chcemy na kollakowo-dżamnikowo-borderze spacerki! :modla: Nico może nawet służyć za szarpak dla innych, brutalnych pieseczków. :evil_lol: Fajne foty! ja chętnie ale nie wiem co Pan Setu na Pana psa Nico ; D jego pozycja w stadzie może czuć się zagrożona ; > Quote
Collakowa Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Jutro szykuje się spacer z Anią i Nico i jeżeli dadzą radę to z Paulą i Setem oraz z Wiktorią Tosią i Lisą. Mam więc nadzieję, że bedą fotki oraz Sara mnie nie oleje tak jak zawsze na spacerach gdzie chodimy razem z Paulą i Wiki, ponieważ planowane jest pójście na Pola do Strzyżewic tam, gdzie Sara zawsze się bawi i jest chętna do nauki. Quote
Collakowa Posted November 7, 2014 Author Posted November 7, 2014 Łapcie takie Sary fotki z Leonem. Sara tylko dla niego ma anielską cierpliwośc. Pozwala mu na wszystko. Począwszy na 'polioczkowaniu' przez gryzienie po łapie, koncząc na skakaniu po sobie. Jak coś Leon jest do oddania, skończył 2 miechy. Jego brat również. Quote
Ast:) Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Jak słodko Sara wygląda z tym kociakiem ^^ Widzę, że jednak nie jest taka agresywna w stosunku do psów ;) Szczerze mówiąc myślałam, że jest wyższa :D A tu praktycznie równa z BC :) Quote
Collakowa Posted November 8, 2014 Author Posted November 8, 2014 Na obce, które ida razem z anmi na spacer,a nigdy z nimi nie była to warknie, bądź kłapnie zebami, ale później olewa i idzie dalej swoją ścieżką :) Dzisiaj byłam na spacerze z Anią i Nicolasem i Sara tylko raz warkła i raz kłapnęła zębami! <3 Poxniej miała olewke i byłam pewna, że nie bd chciała ze mną robić NIC, tylko wąchać, ale nie. Łdnie bawiła się zabawką i to 3 razy! Na początku jak dochodzilyśmy na umówione miejsce, później jak czaekałam na Anię i na polu! W dodatku była na nim pierwszy raz! Normalnie jestem z niej dumna. Była tak na nią najarana, że hoho. Widzę, że musze robić częstsze takie przerwy na zabawęz piłką. Paulinie też wydawala się wyższa :P A dziękuję :) Dobra koniec zanudzania, czas na zdjecia! Quote
Erykowa Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Cudne te z kociakiem,jaka ona delikatna ! A spacerowe jak zawsze świetne,i towarzystwo i miejsce. Quote
Collakowa Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Dziękuję :) Dzisiaj jeszcze dodam z dzisiejszego spacerku, ale najpierw jeszcze z wczoraj. Tak pieknie Sara się tarzała: pięknie do czasu, aż okazało się, że wytarzała się w gównie. Szlag by mnie trafił! Szeleczki poszły do prania i Sara spaceruje w Perliczkowej obróżce. Łapcie na razie takie stare zdjęcia sprzed dwóch tygodni (zapomniałam o nich), a za moment dodam z dzisiaj: Quote
Collakowa Posted November 9, 2014 Author Posted November 9, 2014 Dzisiaj poszłam z Sarką tam, gdzie z Paulą i Wki spacerujemy, bo chciałam tam z nią popracować. Jako tako tam wracała na zawołanie, ale ćwiczyć nie chciała. Ale i tak jestem z niej dumna, ponieważ w drodze ładnie się bawiła piłeczką(!) i ćwiczyła. Fotki dam jak zmniejszę :) Quote
Recommended Posts