Collakowa Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 Jaka szczęśliwa :) Bo brudna :P Kocham to zdjęcie!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dioranne Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 To są te tereny w Strzyżewicach? Bo wygląda bardzo fajnie. ;-) Dużo psów tam można spotkać czy raczej jest spokój? Bo wolałabym teraz z Młodym chodzić w miejsca gdzie nie musiałabym mieć non stop oczu dookoła głowy, sama wiesz dlaczego. Quote
Collakowa Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 To są te tereny w Strzyżewicach? Bo wygląda bardzo fajnie. ;-) Dużo psów tam można spotkać czy raczej jest spokój? Bo wolałabym teraz z Młodym chodzić w miejsca gdzie nie musiałabym mieć non stop oczu dookoła głowy, sama wiesz dlaczego. Tak to tereny w Strzyżewicach :) Te zdjęcia z balotów są bliżej, a reszta z lasu w za lotniskiem :). Na balotach cisza, psów nie ma (dzisiaj jedynie była pani z psiakem i rowerzysta z ONkiem, ale tak to nie) W lesie tylko jeden psiak był, ale bierz pod uwagę, że pierwsy raz tam z Sarą byłam więc nwm :) Quote
Guest TyŚka Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Na stogach siana - super fotki :) I fajnie wygląda w szelkach, o wiele lepiej niż w źle założonych (więc nie spełniających swojej funkcji) kolcach. A Perła to swietne imię, sama miałam suczkę, która tak się nazywa i też była gruba :p Quote
Collakowa Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 Też mnie sie podobaja te z balotów (aż musze je sobie wywołać :P) W szelkach też fajnie chodzi. Kolce kupili jej rodzice, ale ja żadko kiedy chodziłam z nią w nich. Chyba wszystkie Perły są grubiutkie,bo obok mojej ulicy mieszka Perła i też jest gruba xD Quote
Cheri Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 Na to spacer był udany :evil_lol: U nas na początku byliśmy ok. godziny na rowerze + treningu i na 1,5h spacerze z mamą i babcią zobaczyć nową, leśną dróżkę. Za tydzień chcemy wybrać się o wiele dalej i na parę godzin :bigcool: Spotkałam pana z huskym jadącym przy rowerze (śliczne to to :loveu:) i pana z trzema pieskami, niestety bez smyczy. Quote
Collakowa Posted October 12, 2014 Author Posted October 12, 2014 To my dzisiaj zaszalałysmy xD My za to spotkałysmy juz jak wracałyśmy pana na rowerze z ONkiem i to rudawym :loveu: + pana z huskym Matyldą i niestety, ale była bez smyczy (całe szczęście, że Sara była w kagańcu i na smyczy) i Sara sięna nią rzuciła, ale nie po to by ugryźć, ale ona tak ostrzega. dziwnie jakoś, no ale cuż Quote
Collakowa Posted October 13, 2014 Author Posted October 13, 2014 Dzisija byłam z Anią na spaerze, ale niestety nie poszedłd tak jak miał. Nico sobie łapę w zatrzask od torby zaplątaj i niestety pojechał do weta (Zdrowia!) Ale ja z Sarą poszlam jeszcze trochę sie piłką pobawić i wróciłysmy dod domu :) Quote
Collakowa Posted October 15, 2014 Author Posted October 15, 2014 W konc aparat się naładował więc są i zdjęcia :) Quote
Cheri Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 A tak poza tym to czekamy na kolejne fotki! Można wiedzieć z jakiego jesteś województwa? ;) Quote
Collakowa Posted October 17, 2014 Author Posted October 17, 2014 Mam zamiar codziennie fotki zamieszczać i mam nadzieję,że bd się tego trzymać :) Owszem, że możesz to żadna tajemnica :) Wielkopolska, dokładniej Leszno :) Quote
Ast:) Posted October 17, 2014 Posted October 17, 2014 Śliczna sunia ^^ Collie widzę, ale BC nie dostrzegam :mdrmed: Mimo to bardzo mi się podoba, będę wpadać :mdrmed: Quote
Collakowa Posted October 18, 2014 Author Posted October 18, 2014 Ast zapraszamy ;) Ja bc w niej widzę też, ale nie chcę znów drążyć tematu ;) Quote
wiki4 Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 http://iv.pl/images/20912226090938406203.jpg Ale ślicznotka :) Quote
Recommended Posts