Pegaza Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 Cze Anus:p oo pokaze m-a on tam bardziej obeznany.. moze i kiedys ja otworze to Ci przybedzie jeszcze jedna:evil_lol: Anus w koncu zes u siebie to wiesz..:evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 No poka tylko nie wiem czy to dokladnie to samo jezd. Kiedy otwierasz? Jak dziewczynki? hyhy, swintuszyc mozna :evil_lol: Quote
Kasia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 cze i czołem :loveu: Anusiak jak szczeniorki? :loveu: Pokazałabyś nam te maleństawa.... Quote
Pegaza Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Cze:p mamy juz upatrzone..ale trza podjechac zobaczyc.. dobrze sie mają :lol:Soma w koncu przestala wlos gubic... taa pogaduszki po 22 Quote
Anusia & Alutka Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 czysc! szczeniory bedom po weekendzie :loveu: Quote
***Paulina*** Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']czysc! szczeniory bedom po weekendzie :loveu:[/quote] Dopiero??? Już nie możemy się doczekać... A jakie imiona??? Quote
Kasia Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Macie już zaklepanych kupców? :lol: jejku, one muszą być strasznie słodkie :loveu: Quote
Magda Posted October 1, 2008 Author Posted October 1, 2008 Cześć!:multi: Nic się nie dzieje..... gadaj coś! Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Hello :loveu: Tez sie nie moge oczekac, musza byc na maxa slodziasne. tera to beda fajne jak tak beda sie poruszac na tych rozchybotanych nozkach :loveu: Kupcow niet jeszcze, dopiero ogloszenia sa. Wogole nie wiem ile psiakow zostanie u nas, niech juz bedzie weekend. W listopadzie mam wolne 10 wiec pobede troche z dziadami gryzacymi :loveu: szkoda ze nie ma mnie w domu buuu. Dario-Ewo mow i gadaj. Quote
madziasto4 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Czeeeeeeeść. Od jutra sama w chałupie jezdem, do niedzieli. Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Kasia']no to foty będą, co nie? :loveu:[/quote] No bedom :loveu: [quote name='madziasto4']Czeeeeeeeść. Od jutra sama w chałupie jezdem, do niedzieli.[/quote] ale fajowsko hihi Quote
Pegaza Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 dopiero sie na nim ucze kurde tak troche inaczej jest:cool1: Quote
Kasia Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] No bedom :loveu: [/QUOTE] a Alka tez sie załapie tak przy okazji...? :evil_lol: :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Pegaza']dopiero sie na nim ucze kurde tak troche inaczej jest:cool1:[/quote] na co sie zdecydowaliscie? [quote name='Kasia']a Alka tez sie załapie tak przy okazji...? :evil_lol: :loveu:[/quote] mam nadzieje ze sie uda ja obfocic :loveu: ja niestety bede miala tylko kilka godzin nocnych ale zostawie aparat w ryncach siostry zeby foty porobila i zrzucila na kompa zebym miala. Quote
madziasto4 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] mam nadzieje ze sie uda ja obfocic :loveu: ja niestety bede miala tylko kilka godzin nocnych ale zostawie aparat w ryncach siostry zeby foty porobila i zrzucila na kompa zebym miala.[/QUOTE] No, i daj jej jeszcze hasło na dogo to i nam tez pokaże. :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='madziasto4']No, i daj jej jeszcze hasło na dogo to i nam tez pokaże. :cool1:[/quote] ja sama pokaze jak juz ino bede miala Quote
Anusia & Alutka Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [LEFT]ide spac BRANOC! Si ju po łikendzie :loveu: [/LEFT] Quote
madziasto4 Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']ja sama pokaze jak juz ino bede miala[/QUOTE] Taa, zanim Ty pokażesz to cały rok minie! Quote
Anusia & Alutka Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 [quote name='madziasto4']Taa, zanim Ty pokażesz to cały rok minie![/quote] a phi :obrazic: nie zywam po weekedzie... Quote
Aga76 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] nie zywam po weekedzie...[/quote] ... znaczy się dobrze było :evil_lol: Bry Anusia :loveu: Quote
Recommended Posts