Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bede czymać kciuki w niedziele, nie bój żaby :grins:

Ja się nie znam niestety na tych bezprzewodowych netach, sama mam chrapkę, bo brak dogo mi doskwiera na działce :evil_lol: Ale to chyba za drogi interes będzie.

Posted

[quote name='madziasto4']Bede czymać kciuki w niedziele, nie bój żaby :grins:

Ja się nie znam niestety na tych bezprzewodowych netach, sama mam chrapkę, bo brak dogo mi doskwiera na działce :evil_lol: Ale to chyba za drogi interes będzie.[/quote]

no cenowo to nie tak zle, 60 zeta iplus, ale jak moge miec za free boxa to lepij hyhy.

psisko wujkowe wygralo rase w bialymstoku :grins:

Posted

[quote name='Anusia & Alutka']no cenowo to nie tak zle, 60 zeta iplus, ale jak moge miec za free boxa to lepij hyhy.

psisko wujkowe wygralo rase w bialymstoku :grins:[/QUOTE]
W Twoim przypadku nie tak źle cenowo, ale w moim już gorzej, żeby płacic abonament co miesiac za uzywanie neta tylko na działce przez 2-3 dni co tydzien.

No to gratki :grins:

Posted

Sama zastanawiałam się nad bezprzewodowym zamiast stałego co mam ale ogólnie czytałam różne opinie, komentarze i nie za bardzo polecali :shake: Chociaż podejrzewam, że te negatywne opinie mogli wystawiać "wsiowi" gdzie zasięg nie dochodzi np. :roll:

Posted

Anusia melduj sie nam ale migiem:p

moje psy sa...... ....:evil_lol: dziennie o tej samej porze poluja na siebie gonią sie warczą itp ale se pore do tego wybraly..:roll: normalnie nocne marki:evil_lol: