PositiveThought Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Anusiakuuu :calus: :calus: :calus: Quote
madziasto4 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Anka szklanka co się z Tobą dzieje no :sad: Quote
Pegaza Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Tyn rozowy laptop sie ji pewno zepul:roll: Quote
Aga76 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='Pegaza']Tyn rozowy laptop sie ji pewno zepul:roll:[/quote] Niemożliwe :shake: raczej Anusia zakochała się w nim bez pamięci... Quote
tigrunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='Aga76']Niemożliwe :shake: raczej Anusia zakochała się w nim bez pamięci...[/quote] No jak ni ma pamięci to faktycznie sobie na dogo nie wejdzie :shake: :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ale te róziowe działaja bez pamieci! i ta strona...666! Quote
tigrunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='Kasia'] i ta strona...666![/quote] :mdleje::chaos: Quote
Pegaza Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 sluchajcie Ona sie ukrywa na nk siedzi nawet mnie odwiedzila:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 AVE SATAN :evil_lol: Neta z doskoku mam... Quote
madziasto4 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Z doskoku? Nie znam :hmmmm: Ja mam z Multimediów :evil_lol: No a kiedy nie będziesz mieć z doskoku do jasnej ciasnej??! Quote
Anusia & Alutka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 egzaminy bedom... w niedziele kpk buuuuu :placz: Quote
Anusia & Alutka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='madziasto4']Z doskoku? Nie znam :hmmmm: Ja mam z Multimediów :evil_lol: No a kiedy nie będziesz mieć z doskoku do jasnej ciasnej??![/quote] kurde no mysle czy tego iplusa brac... czy lifeboxa... Quote
madziasto4 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Bede czymać kciuki w niedziele, nie bój żaby :grins: Ja się nie znam niestety na tych bezprzewodowych netach, sama mam chrapkę, bo brak dogo mi doskwiera na działce :evil_lol: Ale to chyba za drogi interes będzie. Quote
Anusia & Alutka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='madziasto4']Bede czymać kciuki w niedziele, nie bój żaby :grins: Ja się nie znam niestety na tych bezprzewodowych netach, sama mam chrapkę, bo brak dogo mi doskwiera na działce :evil_lol: Ale to chyba za drogi interes będzie.[/quote] no cenowo to nie tak zle, 60 zeta iplus, ale jak moge miec za free boxa to lepij hyhy. psisko wujkowe wygralo rase w bialymstoku :grins: Quote
madziasto4 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']no cenowo to nie tak zle, 60 zeta iplus, ale jak moge miec za free boxa to lepij hyhy. psisko wujkowe wygralo rase w bialymstoku :grins:[/QUOTE] W Twoim przypadku nie tak źle cenowo, ale w moim już gorzej, żeby płacic abonament co miesiac za uzywanie neta tylko na działce przez 2-3 dni co tydzien. No to gratki :grins: Quote
Kasia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 ponoć te całe iplusy badziewne są. nie polecają tego, wolne i ograniczenia mają :shake: cze Anusiak! Kciuki trzymać będziemy :loveu: Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Sama zastanawiałam się nad bezprzewodowym zamiast stałego co mam ale ogólnie czytałam różne opinie, komentarze i nie za bardzo polecali :shake: Chociaż podejrzewam, że te negatywne opinie mogli wystawiać "wsiowi" gdzie zasięg nie dochodzi np. :roll: Quote
Kasia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 nie tylko wsioki, od miastowych też to słyszałam :evil_lol: Quote
PositiveThought Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 no iPlusa nikt u mnie tyż nie poleca. Anusiak :calus: Quote
Aga76 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Anusia, kciuki będę mocno trzymać [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSvittoriabuono.gif[/IMG] Quote
Pegaza Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Anusia melduj sie nam ale migiem:p moje psy sa...... ....:evil_lol: dziennie o tej samej porze poluja na siebie gonią sie warczą itp ale se pore do tego wybraly..:roll: normalnie nocne marki:evil_lol: Quote
Recommended Posts