Anusia & Alutka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 z uwagi na to, ze multi nie dzialaja zacytuje tylko Sarę. Kasia jak leb? juz wrocil do normy? Madźka Ci na tych studiach to sie w doopie poprzewracalo. kiedys gamon bylo na porzadku dziennym... [quote name='Sara_i_Aris']Anusia :calus: Ale macie słodkie kuleczki, czuję niedosyt, chcę więcej ich zdjątków, buu :placz: A w ogóle to dziwnie się czuję, tak dawno tu nie byłam... Sara :loveu: Kulki fajowskie som, gryza jakby sie wsciekly :loveu: nie czuj sie dziwnie oj buuu Quote
Pegaza Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 A ja wpadam sie tylko przywitac czolem Anusiak:p Quote
Anusia & Alutka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Allison :loveu: Mała złośnica :loveu: Najwięcej psiurów ile udało mi się uchwycić :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Pegaza napisał(a):A ja wpadam sie tylko przywitac czolem Anusiak:p cze D-E :loveu: Quote
Pegaza Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 JEE jakie one sa juz duze..:loveu: a Alke to juz prawie nie pamietam:pdobrze ze w koncu jakas jej fote dalas.. Quote
Anusia & Alutka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Pegaza napisał(a):JEE jakie one sa juz duze..:loveu: a Alke to juz prawie nie pamietam:pdobrze ze w koncu jakas jej fote dalas.. skleroza nie boli no... no duziaste :loveu: i zymby maja trochu i niedlugo Alke przerosna :loveu: Quote
Kasia Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 jakie fajnowskie one som :loveu: macie już chętnych? a Alison ma fajne ucholce. :loveu: :evil_lol: Quote
***Paulina*** Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 [CENTER]:loveu::loveu::loveu:Śliczne:loveu::loveu::loveu: Ile one już mają??? [/CENTER] Quote
Anusia & Alutka Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Pegaza napisał(a):JEE jakie one sa juz duze..:loveu: a Alke to juz prawie nie pamietam:pdobrze ze w koncu jakas jej fote dalas.. skleroza nie boli no... no duziaste :loveu: i zymby maja trochu i niedlugo Alke przerosna :loveu: Quote
Pegaza Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 yy to jak juz zebole maja to zaczynaja niszczyc w domu:evil_lol: do Alki to chyba im jeszcze daleko...:lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 nie no, jyszcze nie gryza tak straszecznie :evil_lol: cze Wam! piesy maja skonczone 5 tygodni. Quote
***Paulina*** Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Śliczne:loveu: Macie już nowych właścicieli dla nich??? Kiedy je oddajecie??? Quote
Anusia & Alutka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Kasia napisał(a):cze Ci! :loveu: no czeeeee :loveu: redsa mam i cipsy serowo-cebulowe :razz: Quote
Pegaza Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 a ja mam paprykowe i sie nie chwale:cool1: Quote
Kasia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 a ja piwaka mam i słonecznik i czekam na YCD :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Pegaza napisał(a):co to ycd? no własnie... Quote
Anusia & Alutka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Kasia napisał(a):You Can Dance. aaaaaa ju ken dens, no mow po ludzku :loveu: Quote
Kasia Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 idę jutro odebrać kilka zdjęć, które dałam do wywołania w różnych formatach. chcę kupić taką dużą antyramę i poukładać na niej te własnie fotki nasze i Fidlakowe. dałam wywołać i w kolorze i czarno-białe... Jak myślicie, fajnie będzie takie cos wyglądało? Quote
Anusia & Alutka Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Kasia napisał(a):idę jutro odebrać kilka zdjęć, które dałam do wywołania w różnych formatach. chcę kupić taką dużą antyramę i poukładać na niej te własnie fotki nasze i Fidlakowe. dałam wywołać i w kolorze i czarno-białe... Jak myślicie, fajnie będzie takie cos wyglądało? taki kolaż :razz: jezeli bedzie tak jak to sobie wyobrazam to fajowskie bydzie :p Quote
Pegaza Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):aaaaaa ju ken dens, no mow po ludzku :loveu: wlasnie Kasia po ludzku czyli taniec wygibasy balety:lol: Quote
Aga76 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 OOOooo Alicja Piękna :loveu: i małe słodziaszcze ogony :evil_lol: Quote
Anusia & Alutka Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Aga76 napisał(a):OOOooo Alicja Piękna :loveu: i małe słodziaszcze ogony :evil_lol: cze Aga :loveu: ogladala ja jukendensa, pirszy raz... bo nie trawie prowadzacej. fajowo tancowaly. Quote
Recommended Posts