madziasto4 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 D-E otworzyłabyś se galeryjkę, ja bym mogła przeciąć wstęgę :cool1: Il już ma mała? I jak długie włoski jej już urosły?? Quote
Pegaza Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Madzia :p taa choby prezydent wstęgi by chciala przecinac:evil_lol: no mam sie fajnie ze moge ich nawiedzac w domu lub na ich ogródku :p wiec widzimy sie czesto skonczą poł roczku za 7 dni a wloski hmm juz fajnie opadają w dol.. Quote
Kasia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Wpadamy sie przywitać :loveu: D-E otwórz wreszcie swą galeryję!!!!!! 3 piesy na stanie... Quote
Pegaza Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 CZe :loveu: przewietrzyc przyszlam ale sprzątac nie, bo mi sio nie chce:evil_lol: yyyitaammmm wielce mi mecyje galeryje zakladac..wole cudze podglądac:eviltong: sie zastanowiem jeszcze:eviltong: Quote
Kasia_zg Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Witamy piąteczkowo :)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Dario Ty sie nie zastanawiaj tylko zakładaj swoją co Ty se myślisz my też chcemy poogladać cześciej Twoje panienki:loveu:;)[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
PositiveThought Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 zgadzam się z przedmówczyniami. do dzieła! bo zrobimy Ci takiego psikusa jak Anusi :evil_lol: Quote
madziasto4 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Anusia wracaj, bo bez Ciebie życie towarzyskie na dogo obumarło normalnie...:shake: Quote
Kasia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Najnormalniej na świecie Madźka ma normalnie rację. Quote
Daga_i_Oskar Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Anusia :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kurcze w sumie to ja troche nie w temacie jestem, ale moze ktos zechce mi opowiedziec co sie wydarzylo, ze Anusia musiala sie rozstac z Alutka? Zmiana miejsca zamieszkania? Daleko od Alutki?[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i jakies Weselicho sie szykuje, czy jak, bo nie wiem na kiedy bilet bukowac :evil_lol::eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Aaaa i Alutka sie pokazala, slicznie na tej soczystej trawce wyglada i czekam na jej sceniorkowy pyscek :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pozdrawiam :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Kasia Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 No więc: Anusiak wyjechał do stolycy pracować. Alka została w domu rodzinnym. Anusiak tęskni, Alka tęskni i czekamy wszyscy na nowego laptopa aby Anuś mogła zaglądać tu częściej :loveu: Quote
Sara_i_Aris Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Cześć Anusia. Takie pustki tutaj bez ciebie :-( Kupiłaś w końcu laptopa? Quote
Daga_i_Oskar Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 [quote name='Kasia']No więc: Anusiak wyjechał do stolycy pracować. Alka została w domu rodzinnym. Anusiak tęskni, Alka tęskni i czekamy wszyscy na nowego laptopa aby Anuś mogła zaglądać tu częściej :loveu:[/quote] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Dzieeeeekuje :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]To podobnie ma jak ja, tyle ze ja nawet na weekendy Oskarutka nie widze :placz:[/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Anusia & Alutka Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 czeeeeee z kawusia przyjszlam :loveu: [quote name='madziasto4']Anusia wracaj, bo bez Ciebie życie towarzyskie na dogo obumarło normalnie...:shake:[/QUOTE] oj :-( [quote name='Kasia']Najnormalniej na świecie Madźka ma normalnie rację.[/QUOTE] oj oj Madzka i racja?? :???: [quote name='Daga_i_Oskar'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Czesc Anusia :multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Kurcze w sumie to ja troche nie w temacie jestem, ale moze ktos zechce mi opowiedziec co sie wydarzylo, ze Anusia musiala sie rozstac z Alutka? Zmiana miejsca zamieszkania? Daleko od Alutki?[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]No i jakies Weselicho sie szykuje, czy jak, bo nie wiem na kiedy bilet bukowac :evil_lol::eviltong:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Aaaa i Alutka sie pokazala, slicznie na tej soczystej trawce wyglada i czekam na jej sceniorkowy pyscek :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=purple]Pozdrawiam :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE] cze Dagus. czy Ty juz zagraniczna jestes? [quote name='Kasia']No więc: Anusiak wyjechał do stolycy pracować. Alka została w domu rodzinnym. Anusiak tęskni, Alka tęskni i czekamy wszyscy na nowego laptopa aby Anuś mogła zaglądać tu częściej :loveu:[/QUOTE] o w rzeczy samej Fidlasta strescila idealnia [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Anusia. Takie pustki tutaj bez ciebie :-( Kupiłaś w końcu laptopa?[/QUOTE] cze Sarus. oj laptop nieeee, kasy nie ma. wyplate z dolu dostaje [juz za tydzien :multi:] wiec musze zyc oszczednie. a dojazdy nie zabijaja finansowo. :shake: oblalam wczoraj kpk kulwa Quote
koregra Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']czeeeeee z kawusia przyjszlam :loveu: oj :-( oj oj Madzka i racja?? :???: cze Dagus. czy Ty juz zagraniczna jestes? o w rzeczy samej Fidlasta strescila idealnia cze Sarus. oj laptop nieeee, kasy nie ma. wyplate z dolu dostaje [juz za tydzien :multi:] wiec musze zyc oszczednie. a dojazdy nie zabijaja finansowo. :shake: oblalam wczoraj kpk kulwa[/quote] A mnie to nie widziała:obrazic: Quote
Pegaza Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 zrobisz poprawke i bedzie git:glaszcze: cze Anusia stolicowa:p ja sem wpadla na moment bo jutro nie wiem czy znajde czas...:roll: ale będe pamietac...[SIZE=1][COLOR=lightblue]wroce jak odpoczne..[/COLOR][/SIZE] Quote
PositiveThought Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 cze Anuś, my sie szybko witamy i meldujemy iwogle. poprawisz :grins: Quote
Kasia Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Cze Anusiak :loveu: Pozdrawiamy od siebie i od D-e (kazała :evil_lol:) Quote
Anusia & Alutka Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='koregra']A mnie to nie widziała:obrazic:[/quote] widziala widziala :calus: [quote name='Pegaza']zrobisz poprawke i bedzie git:glaszcze: cze Anusia stolicowa:p ja sem wpadla na moment bo jutro nie wiem czy znajde czas...:roll: ale będe pamietac...[SIZE=1][COLOR=lightblue]wroce jak odpoczne..[/COLOR][/SIZE][/quote] stolicowa hyhy zem przeczytala stolcowa :evil_lol: [quote name='PositiveThought']cze Anuś, my sie szybko witamy i meldujemy iwogle. poprawisz :grins:[/quote] buuu no poprawie :cool1: [quote name='Kasia']Cze Anusiak :loveu: Pozdrawiamy od siebie i od D-e (kazała :evil_lol:)[/quote] dziemkujem :loveu: cze dziewoje :loveu: Quote
Kasia Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Cze Anusiak :loveu: Jakis urlop dostaniesz czy jeszcze nie? Quote
Magda Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] stolicowa hyhy zem przeczytala stolcowa :evil_lol: [/quote] Dokładnie!:evil_lol: Przez chwilę miałam tak samo. Same podróżniczki normalnie... Quote
Anusia & Alutka Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 cze siskim :loveu: [quote name='Kasia']Cze Anusiak :loveu: Jakis urlop dostaniesz czy jeszcze nie?[/QUOTE] cienzko z tym bo po miesiacu dostaje dwa dni i taka lipa. [quote name='Magda_Miki']Dokładnie!:evil_lol: Przez chwilę miałam tak samo. Same podróżniczki normalnie...[/QUOTE] hyhy no :] mam dosc podrozy :roll: Quote
Anusia & Alutka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Po slubie laptopik bydzie :grins: bry kawusiowe :loveu: Quote
Recommended Posts