Anusia & Alutka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Kasia napisał(a):Anusiak uważaj bo jeszcze M-A tu zajrzy...:cool1: dobry :loveu: a niech zajrzy! i problem ten rozwiąże! czesc :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 w stolycy... i od pn sie wybieram na zakupy... i od piatku robie łazanki... D-E widzialam bazarek w sam raz dla Ciebie- erotyczny sie nazywa, zoba se. Quote
Pegaza Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):a niech zajrzy! i problem ten rozwiąże! czesc :loveu: hahah on tu nie zaglada:roll: biedny nie ma juz na to czasu...:cool1: bylam dzis na bazarku ale nie erotycznym:shake: tylko lachowym sem nakupila swetrow i zas firana:cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 [quote name='Pegaza']hahah on tu nie zaglada:roll: biedny nie ma juz na to czasu...:cool1: bylam dzis na bazarku ale nie erotycznym:shake: tylko lachowym...:cool1: jezuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Dario-Ewo panuj nad soba!!! a szkoda, ze nie zaglada... wyslala ja zem Wam cos na mejle. ino nie siskich mam, znaczy Franciszki vel Władysławy nie mam... i 2Be i Kasiastej i innych takich tam... mendow hihi bry wieczor! Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 madziasto4 napisał(a):Widzialam maila, widzialam :grins: :megagrin: i co i co i co?! Quote
Anusia & Alutka Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 cze Kasia :loveu: i spac ide, branoc! Quote
Kasia_zg Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 Że jak Ty na mnie powiedziałaś hihi....mendów...o żesz Ty jak możesz :eviltong:Ja też chce zobaczyć to co one zobaczyły :mad:Na Pw masz meila :lol: Słodkich snów dobranoc:loveu: Quote
Pegaza Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Anusia dyc ja cierpliwa spokojna jak zawsze:lol: a mie tyz wyslalas?:roll: Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Kasia_zg']Że jak Ty na mnie powiedziałaś hihi....mendów...o żesz Ty jak możesz :eviltong:Ja też chce zobaczyć to co one zobaczyły :mad:Na Pw masz meila :lol: Słodkich snów dobranoc:loveu: no co hyhy, a jak mowic mialam w tyj sytuacji? tak D-E Ci tez wyslalam. czeee Quote
Kasia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 cze Anusiak! w domku siedzisz? zadnych planów na wieczór? Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 cze Kasia :loveu: wykąpać i wyspać sie kciałam... wczesniej myslalam o piwie czipsach i filmie... Quote
Pegaza Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 widzialam:lol: to o ktorej ty wstajesz ze nie wyspana lazisz? Quote
Kasia Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Anusia & Alutka napisał(a): wczesniej myslalam o piwie czipsach i filmie... ja właśnie tą opcję przewiduję na dziś tylko zamiast czipsów słonecznik :lol: Quote
Pegaza Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 aa to jeszcze nie tak wczesnie... a ja z m-a wcinamy winogrona:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Aga76 napisał(a):Bry Piękna :Rose: bry :oops: D-E winogrona z dziubkow se podajecie? :razz: Quote
Aga76 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):bry :oops: D-E winogrona z dziubkow se podajecie? :razz: Rumieniec widzę na Twym lubym obliczu? :cool3: :evil_lol: aaa, jednak rączka... Quote
Anusia & Alutka Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Aga76']Rumieniec widzę na Twym lubym obliczu? :cool3: :evil_lol: aaa, jednak rączka... buaaaaaahahahaha :roflt: no, rumieniec... czynsto sie ostatnio rumienie Quote
Aga76 Posted October 17, 2008 Posted October 17, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] no, rumieniec... czynsto sie ostatnio rumienie To chyba dobrze... :cool1: zdrowo Quote
Recommended Posts