Pegaza Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Tyn rozowy laptop sie ji pewno zepul:roll: Quote
Aga76 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Pegaza napisał(a):Tyn rozowy laptop sie ji pewno zepul:roll: Niemożliwe :shake: raczej Anusia zakochała się w nim bez pamięci... Quote
tigrunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Aga76 napisał(a):Niemożliwe :shake: raczej Anusia zakochała się w nim bez pamięci... No jak ni ma pamięci to faktycznie sobie na dogo nie wejdzie :shake: :evil_lol: Quote
Kasia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ale te róziowe działaja bez pamieci! i ta strona...666! Quote
tigrunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Kasia napisał(a): i ta strona...666! :mdleje::chaos: Quote
Pegaza Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 sluchajcie Ona sie ukrywa na nk siedzi nawet mnie odwiedzila:eviltong: Quote
Anusia & Alutka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 AVE SATAN :evil_lol: Neta z doskoku mam... Quote
madziasto4 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Z doskoku? Nie znam :hmmmm: Ja mam z Multimediów :evil_lol: No a kiedy nie będziesz mieć z doskoku do jasnej ciasnej??! Quote
Anusia & Alutka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 egzaminy bedom... w niedziele kpk buuuuu :placz: Quote
Anusia & Alutka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 madziasto4 napisał(a):Z doskoku? Nie znam :hmmmm: Ja mam z Multimediów :evil_lol: No a kiedy nie będziesz mieć z doskoku do jasnej ciasnej??! kurde no mysle czy tego iplusa brac... czy lifeboxa... Quote
madziasto4 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Bede czymać kciuki w niedziele, nie bój żaby :grins: Ja się nie znam niestety na tych bezprzewodowych netach, sama mam chrapkę, bo brak dogo mi doskwiera na działce :evil_lol: Ale to chyba za drogi interes będzie. Quote
Anusia & Alutka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 madziasto4 napisał(a):Bede czymać kciuki w niedziele, nie bój żaby :grins: Ja się nie znam niestety na tych bezprzewodowych netach, sama mam chrapkę, bo brak dogo mi doskwiera na działce :evil_lol: Ale to chyba za drogi interes będzie. no cenowo to nie tak zle, 60 zeta iplus, ale jak moge miec za free boxa to lepij hyhy. psisko wujkowe wygralo rase w bialymstoku :grins: Quote
madziasto4 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):no cenowo to nie tak zle, 60 zeta iplus, ale jak moge miec za free boxa to lepij hyhy. psisko wujkowe wygralo rase w bialymstoku :grins: W Twoim przypadku nie tak źle cenowo, ale w moim już gorzej, żeby płacic abonament co miesiac za uzywanie neta tylko na działce przez 2-3 dni co tydzien. No to gratki :grins: Quote
Kasia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 ponoć te całe iplusy badziewne są. nie polecają tego, wolne i ograniczenia mają :shake: cze Anusiak! Kciuki trzymać będziemy :loveu: Quote
tigrunia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 Sama zastanawiałam się nad bezprzewodowym zamiast stałego co mam ale ogólnie czytałam różne opinie, komentarze i nie za bardzo polecali :shake: Chociaż podejrzewam, że te negatywne opinie mogli wystawiać "wsiowi" gdzie zasięg nie dochodzi np. :roll: Quote
Kasia Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 nie tylko wsioki, od miastowych też to słyszałam :evil_lol: Quote
Pegaza Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Anusia melduj sie nam ale migiem:p moje psy sa...... ....:evil_lol: dziennie o tej samej porze poluja na siebie gonią sie warczą itp ale se pore do tego wybraly..:roll: normalnie nocne marki:evil_lol: Quote
Aga76 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Zaryczę się, jak nic zaryczę się :bigcry: Anusia buu buu buu Quote
Kasia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Anusiak wracaj bo się nam Aga zaryczy!!!! Quote
Aga76 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Kasia']Anusiak wracaj bo się nam Aga zaryczy!!!! Zaryczę się, zaryczę :cry: Quote
Anusia & Alutka Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Nie zaryczajta sie ino obejrzyjta http://ww6.tvp.pl/18090,20080909787929.strona gdzies w czwartej minucie jest material o moim egzaminie z kpk. i wsio jasne bydzie. tutaj iplusa polecaja, ponoc najkepsiejszy jest ale poki co lifebox bydzie i sie zobaczy. meczy mnie juz to siedzenie z kablem w jednym miejscu. jestem po imprezie pracowej :evil_lol: uda mie bola ze ho ho ale bez podtekstow proszem, bo to od tancow... Quote
Recommended Posts