Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bede czymać kciuki w niedziele, nie bój żaby :grins:

Ja się nie znam niestety na tych bezprzewodowych netach, sama mam chrapkę, bo brak dogo mi doskwiera na działce :evil_lol: Ale to chyba za drogi interes będzie.

Posted

madziasto4 napisał(a):
Bede czymać kciuki w niedziele, nie bój żaby :grins:

Ja się nie znam niestety na tych bezprzewodowych netach, sama mam chrapkę, bo brak dogo mi doskwiera na działce :evil_lol: Ale to chyba za drogi interes będzie.

no cenowo to nie tak zle, 60 zeta iplus, ale jak moge miec za free boxa to lepij hyhy.

psisko wujkowe wygralo rase w bialymstoku :grins:

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
no cenowo to nie tak zle, 60 zeta iplus, ale jak moge miec za free boxa to lepij hyhy.

psisko wujkowe wygralo rase w bialymstoku :grins:

W Twoim przypadku nie tak źle cenowo, ale w moim już gorzej, żeby płacic abonament co miesiac za uzywanie neta tylko na działce przez 2-3 dni co tydzien.

No to gratki :grins:

Posted

Sama zastanawiałam się nad bezprzewodowym zamiast stałego co mam ale ogólnie czytałam różne opinie, komentarze i nie za bardzo polecali :shake: Chociaż podejrzewam, że te negatywne opinie mogli wystawiać "wsiowi" gdzie zasięg nie dochodzi np. :roll:

Posted

Anusia melduj sie nam ale migiem:p

moje psy sa...... ....:evil_lol: dziennie o tej samej porze poluja na siebie gonią sie warczą itp ale se pore do tego wybraly..:roll: normalnie nocne marki:evil_lol:

Posted

Nie zaryczajta sie ino obejrzyjta http://ww6.tvp.pl/18090,20080909787929.strona
gdzies w czwartej minucie jest material o moim egzaminie z kpk.
i wsio jasne bydzie.

tutaj iplusa polecaja, ponoc najkepsiejszy jest ale poki co lifebox bydzie i sie zobaczy. meczy mnie juz to siedzenie z kablem w jednym miejscu.

jestem po imprezie pracowej :evil_lol: uda mie bola ze ho ho ale bez podtekstow proszem, bo to od tancow...