Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No.

We stolicy spox, przyzwyczajona to ja bylam od poczatku i dobdzie sie tam czuje.
Wk... sie tylko ta szkola, a w pn mialam moment zalamania psychicznego. Tera jestem w domu na L4, mialam se wziac lewe ale stres zrobil swoje i pochorowalam sie na serio. w niedziele mam jeszcze jeden egzamin. na chwile obecna mam kpa i kpk w plecy, teraz jeszcze prawo ue zdawac bede i zastanawiam sie czy mnie puszcza na 4 rok jak nie zdam. w tamtym nby puszczali nawet z 4 przedmiotami ale mi sie juz schiza wlacza. inna bajka ze za powtarzanie tych przedmiotow zaplace tyle co za caly jeden semestr... ale juz niewazne, byleby tylko isc dalej.
moja bezsilnosc i rozżalenie siegnely zenitu...

Posted

Anusia & Alutka napisał(a):
MAMY SCENIORKI
Dzisiaj w nocy, po polnocy ;P zaczal sie porod. Juz chyba sie zakonczyl wynikiem pol na pol czyli 3 suczki i 3 psiorki :grins:
Dzielna mamusia :loveu:

Cudnie :Cool!:

Posted

Łożesz...
wietrze nieprzespana noc. jedna sunia jest malusia, ta ktora urodzila sie ostatnia, wazyla 130gram i ciagle kolo niej chodze. przystawiam do cyca Herowego, sprawdzam czy oddycha i takie tam inne schizy.
reszta OK, je, spi, je, placze, spi, pelza, je i spi :loveu:
kurde, trzymajta kciuki za malutką...

Posted

Malutka jest już za TM :-(
Tak chcialam zeby zyla :(

Co za wiadomość :shake:
Anusia, bardzo mi przykro :glaszcze:

• Maleńka bądź szczęśliwa...

• Posted

Sceniory pelzaki i przyssawki, jak sie przyssia do cyca to wolami nie odciagniesz :evil_lol:

:megagrin: słodziaki pełzaki

Oj, naprawdę szkoda wyjeżdżać w takim momencie :shake:

trzym się Anusia :calus:

Posted

czymiem siem jakos.
    ale to bylo okropne jak ja znalazlam :(

poki co imiony chiba juz wymyslone, a kluchu beda roooosly i wzduż i w szerz :loveu:

Nie wiem co napisać, aby głupio nie zabrzmiało... to musiało być straszne i nie da się zapomnieć widoku maleństwa.

Teraz będzie SSSS czy się pomyliłam?