Aga76 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Widziałam... 7% - zero komentarza :flaming: Quote
Anusia & Alutka Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Aga76 napisał(a):Widziałam... 7% - zero komentarza :flaming: No :roll::roll::roll: Quote
Aga76 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):No :roll::roll::roll: Ekonomiczne podejście do studenta... Quote
Kasia_zg Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Cześc Anusia:calus: Też oglądnełam sobie i pozostawie to bez komentarza...masakra.... Pozdrawiamy Cie cieplusio:loveu: Quote
Kasia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 ja nie oglądałam więc tym bardziej nie komentuję... Anusiak a jak Ci sie żyje? Przyzwyczajona juz do stolycy? Quote
Anusia & Alutka Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 No. We stolicy spox, przyzwyczajona to ja bylam od poczatku i dobdzie sie tam czuje. Wk... sie tylko ta szkola, a w pn mialam moment zalamania psychicznego. Tera jestem w domu na L4, mialam se wziac lewe ale stres zrobil swoje i pochorowalam sie na serio. w niedziele mam jeszcze jeden egzamin. na chwile obecna mam kpa i kpk w plecy, teraz jeszcze prawo ue zdawac bede i zastanawiam sie czy mnie puszcza na 4 rok jak nie zdam. w tamtym nby puszczali nawet z 4 przedmiotami ale mi sie juz schiza wlacza. inna bajka ze za powtarzanie tych przedmiotow zaplace tyle co za caly jeden semestr... ale juz niewazne, byleby tylko isc dalej. moja bezsilnosc i rozżalenie siegnely zenitu... Quote
Pegaza Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Oj oj czuje dola u Anusi nie pekaj dasz rade:thumbs: :glaszcze: Quote
Kasia Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Anusiak trza być twardym a nie mientkim :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 MAMY SCENIORKI Dzisiaj w nocy, po polnocy ;P zaczal sie porod. Juz chyba sie zakonczyl wynikiem pol na pol czyli 3 suczki i 3 psiorki :grins: Dzielna mamusia :loveu: Quote
Kasia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 a jakie to szczeniorki? :loveu: walijczyki? Quote
Anusia & Alutka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Kasia napisał(a):a jakie to szczeniorki? :loveu: walijczyki? siiiii :loveu: walijczyki walijskie :loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 kurde chyba czasu nie byde miec bo mnie nie ma w chalupie ale jak bede to nadrobie :loveu: Quote
madziasto4 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 O jaaaa, sceniorki :loveu: Zrobisz fotki?? Quote
Anusia & Alutka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 aparata ni mom... siostra ma bo sie oficeruje dzisiaj... Quote
Aga76 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):MAMY SCENIORKI Dzisiaj w nocy, po polnocy ;P zaczal sie porod. Juz chyba sie zakonczyl wynikiem pol na pol czyli 3 suczki i 3 psiorki :grins: Dzielna mamusia :loveu: Cudnie :Cool!: Quote
Anusia & Alutka Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Łożesz... wietrze nieprzespana noc. jedna sunia jest malusia, ta ktora urodzila sie ostatnia, wazyla 130gram i ciagle kolo niej chodze. przystawiam do cyca Herowego, sprawdzam czy oddycha i takie tam inne schizy. reszta OK, je, spi, je, placze, spi, pelza, je i spi :loveu: kurde, trzymajta kciuki za malutką... Quote
Anusia & Alutka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Malutka jest już za TM :-( Tak chcialam zeby zyla :( Quote
Aga76 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Malutka jest już za TM :-( Tak chcialam zeby zyla :( Co za wiadomość :shake: Anusia, bardzo mi przykro :glaszcze: Maleńka bądź szczęśliwa... Quote
Anusia & Alutka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Sceniory pelzaki i przyssawki, jak sie przyssia do cyca to wolami nie odciagniesz :evil_lol: Malutka trzeba bylo przy cycu trzymac, bidulka... ech... szkoda ze jade jutro juz. Quote
Aga76 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):Sceniory pelzaki i przyssawki, jak sie przyssia do cyca to wolami nie odciagniesz :evil_lol: :megagrin: słodziaki pełzaki Oj, naprawdę szkoda wyjeżdżać w takim momencie :shake: trzym się Anusia :calus: Quote
Anusia & Alutka Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 czymiem siem jakos. ale to bylo okropne jak ja znalazlam :( poki co imiony chiba juz wymyslone, a kluchu beda roooosly i wzduż i w szerz :loveu: Quote
Aga76 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Anusia & Alutka napisał(a):czymiem siem jakos. ale to bylo okropne jak ja znalazlam :( poki co imiony chiba juz wymyslone, a kluchu beda roooosly i wzduż i w szerz :loveu: Nie wiem co napisać, aby głupio nie zabrzmiało... to musiało być straszne i nie da się zapomnieć widoku maleństwa. Teraz będzie SSSS czy się pomyliłam? Quote
Recommended Posts