Anusia & Alutka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Pegaza']Oj tam Aga..:p to jeszcze [B]dwa wstawie łożkowe[/B]...:p rób tą fote bo długo tak nie usiedze..:p [URL]http://images28.fotosik.pl/208/7ce7c1cd311c8b5dmed.jpg[/URL] dobra teraz taka poza no i koniec... chyba ciotkom sie spodoba:cool3: [URL]http://images23.fotosik.pl/207/baf480cdf28de632med.jpg[/URL][/QUOTE] Nieeee no kurde faja co to ma byc?? Przychodze, patrze ŁÓŻKOWE juz sie usmiechnelam[COLOR="PaleTurquoise"][SIZE="1"] pod wasem[/SIZE][/COLOR] a to pies. No ladniutki, to fakt ale mimo wszystko pies... Cze siskim, pokaze po M. Quote
Kasia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='madziasto4'] Dario, dlaczego Ty jeszcze nie masz własnej galerii :cool1: [/quote] Bo to zapracowana kobieta, która na nic nie ma czasu a zwłaszcza na wstawianie zdjęć...:cool1: [SIZE=1](to są Jej słowa) [/SIZE]ale ja nie widzę nic na przeszkodzie aby tak jak Anusi tak i Darii założyć :loveu: Szkrabik mały cudny :loveu: EDIT: Konsumuje właśnie czipsy Lays, czarne STRONG Ostra Chilli...kurna, tak ostre ze aż uszy mnie swędzą :evil_lol: Quote
PositiveThought Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Kasiu, bylebym nie musiała lecieć do Ciebie z gaśnicą, znaczy się Odrą lecieć, czyli płynąć :cool1: Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Jest! Przylazła, nie tu, ale jest blisko! Pewnie powie, że jej się dogo popsuło :cool1: Quote
tigrunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ja sie zakochałam w Laysach zimowych :loveu::loveu: Ino już po zimie .. chipsy jeszcze gdzie niegdzie dostać można , ale pewnie niedługo sie skończą :placz::placz: Anusia juz Leosia nie patrzy ?? :crazyeye: :shake: Quote
Anusia & Alutka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='madziasto4']Jest! Przylazła, nie tu, ale jest blisko! Pewnie powie, że jej się dogo popsuło :cool1:[/QUOTE] Spadaj Cwinio samolubna. [quote name='tigrunia'] Anusia juz Leosia nie patrzy ?? :crazyeye: :shake:[/QUOTE] Jakiego k&*^%a Leosia?? Quote
tigrunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Jakiego k&*^%a Leosia??[/quote] No tego no .. z Titanica :grins: Quote
Anusia & Alutka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='tigrunia']No tego no .. z Titanica :grins:[/QUOTE] Jajca se robisz? Ja leosia?? JA?? Quote
tigrunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Jajca se robisz? Ja leosia?? JA??[/quote] A co , nie /???? Wiesz Ty co ? Ja to właśnie zaczynam załować, że nie oglądałam tego filma .. coś mnie ta końcówka zaczęła wciągać Quote
Anusia & Alutka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='tigrunia']A co , nie /???? Wiesz Ty co ? Ja to właśnie zaczynam załować, że nie oglądałam tego filma .. coś mnie ta końcówka zaczęła wciągać[/QUOTE] Nie cierpiem go. [COLOR="PaleTurquoise"]Nastepna cwinia zboczona[/COLOR] :evil_lol: Quote
tigrunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Nie cierpiem go. [COLOR=paleturquoise]Nastepna cwinia zboczona[/COLOR] :evil_lol:[/quote] A tam gadasz :roll: Ja jak Titanica do kina puscili to go uwielbiałam :loveu: Potem uwielbiać go zaczeło sie robić bee :oops: wiec go znienawidziłam :angryy: A teraz to już mi wisi :roll: [COLOR=paleturquoise]Upsssssssssss :oops:[/COLOR] Quote
Anusia & Alutka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [quote name='tigrunia']A tam gadasz :roll: Ja jak Titanica do kina puscili to go uwielbiałam :loveu: Potem uwielbiać go zaczeło sie robić bee :oops: wiec go znienawidziłam :angryy: A teraz to już mi wisi :roll: [COLOR=paleturquoise]Upsssssssssss :oops:[/COLOR][/QUOTE] Chyba wiem co gadam! Niemenski jest, Aga przyjdz i potwierdz. [COLOR="PaleTurquoise"]No wlasnie, upssssssssss[/COLOR] Quote
Aga76 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='tigrunia'] Wiesz Ty co ? Ja to właśnie zaczynam załować, że nie oglądałam tego filma .. coś mnie ta końcówka zaczęła wciągać[/quote] [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSrisatone.gif[/IMG]żeby tak otwarcie... [COLOR=paleturquoise]hihihi[/COLOR] [quote name='Anusia & Alutka']Chyba wiem co gadam! Niemenski jest, Aga przyjdz i potwierdz. [/quote] Potwierdzam Bry [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSmornincoffee.gif[/IMG] Quote
Pegaza Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Halo:p ciesze sie ze podobala sie:p a co do galeryjki, no Kasia racje ma, nie mam czasu ...:eviltong: Anusia nie wybrzydzaj co Ty myslalas, ze ja tam nago pozowac będe?:eviltong: Leosia znam, dziennie jest molestowany przez Pipi:lol: wlasnie dostala cieczke.. Niki mi złotą tarcze zgubiła w szkole buu Quote
Kasia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Dobry zonkowy :loveu: Na temat Leosia sie nie wypowiadam. Za bardzo rozlazły jest jak dla mnie...taki ślimakowaty, bleeeee. Quote
madziasto4 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Gdzie to ja jestem? Aaa, u Alutki. Cześć :loveu: Quote
tigrunia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Dziewczyny wiecie co ? Ja tak sobie myśle i .. stwierdzam iż normalnych facetów to już na tej ziemi nie ma :shake: Masakra jakaś ! Wygineli, czy co ?? [COLOR=PaleTurquoise] Chyba będzie come back :roll: On był najbardziej męski z meskich :cool1: [/COLOR] Quote
madziasto4 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='tigrunia']Dziewczyny wiecie co ? Ja tak sobie myśle i .. stwierdzam iż normalnych facetów to już na tej ziemi nie ma :shake: Masakra jakaś ! Wygineli, czy co ?? [COLOR=PaleTurquoise] Chyba będzie come back :roll: On był najbardziej męski z meskich :cool1: [/COLOR][/QUOTE] Wymarły gatunek :cool1: Quote
tigrunia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='madziasto4']Wymarły gatunek :cool1:[/quote] Niestety :cool1: No i wpadłam na pomysł dla Fidlakowej przy tej okazji :multi: DINOZAURY!! Macie Kasiu dzieś tam w tych dołach polski park dinozaurów?? Bo koło mnie są już dwa - jeden na Poznań jak sie jedzie (w Rogowie) jakieś 80 km od Bydg. A drugi otworzyli teraz w Weekend w Solcu (30km) no i słyszałam że gdzieś tam na dole PL jest ponoć największy taki park .. kurde sie rozpisałam. Ale to świetna sprawa dla takich dzieciaczków :loveu: Pospacerować można, zjeść coś, plac zabaw jest of corse ;) No .. koniec :cool3: Quote
Kasia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 A wiesz, że nie mam pojęcia czy cos takiego jest i gdzie dokładnie? Musiałabym poszperać i poszukać bo faktycznie ciekawa to sprawa i obiekt :lol: Quote
Anusia & Alutka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='Aga76'] Potwierdzam Bry [IMG]http://medlem.spray.se/senatn/images/V%20Slider/LSmornincoffee.gif[/IMG][/QUOTE] No, wiedzialam ze Ty sie rozumisz. :loveu: [quote name='Pegaza']Halo:p ciesze sie ze podobala sie:p a co do galeryjki, no Kasia racje ma, nie mam czasu ...:eviltong: Anusia nie wybrzydzaj co Ty myslalas, ze ja tam nago pozowac będe?:eviltong: Leosia znam, dziennie jest molestowany przez Pipi:lol: wlasnie dostala cieczke.. Niki mi złotą tarcze zgubiła w szkole buu[/QUOTE] No tak wlasnie myslalam... Oj buuu i co tera z taka tarcza? Cze D-E. [quote name='Kasia']Dobry zonkowy :loveu: Na temat Leosia sie nie wypowiadam. Za bardzo rozlazły jest jak dla mnie...taki ślimakowaty, bleeeee.[/QUOTE] O, i Ty Kasia sie rozumisz :loveu: [quote name='madziasto4']Gdzie to ja jestem? Aaa, u Alutki. Cześć :loveu:[/QUOTE] Cze Madzka! [quote name='tigrunia']Dziewczyny wiecie co ? Ja tak sobie myśle i .. stwierdzam iż normalnych facetów to już na tej ziemi nie ma :shake: Masakra jakaś ! Wygineli, czy co ?? [COLOR=PaleTurquoise] Chyba będzie come back :roll: On był najbardziej męski z meskich :cool1: [/COLOR][/QUOTE] A idz wez Ty 2B to chyba naczaszke upadlas. On menski? Wiesz kto jest mensi? najbardziej menski z menskich? Domunic Purcell :loveu: Jak nie wiesz ktory to to se w google wpisz. Quote
Kasia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Wiesz kto jest mensi? najbardziej menski z menskich? Domunic Purcell :loveu: Jak nie wiesz ktory to to se w google wpisz. [/quote] raczej na pewno se wpisze....:evil_lol: Cze Anuś :loveu: Ten jego serialowy brat też jest niczego sobie...choć oczywiście TEN jest bardziej fajowy!!!! Quote
Anusia & Alutka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='Kasia']raczej na pewno se wpisze....:evil_lol: Cze Anuś :loveu: Ten jego serialowy brat też jest niczego sobie...choć oczywiście TEN jest bardziej fajowy!!!![/QUOTE] Dominic 2B, tam mi sie literowka wkradla. No Kasia Ty sie rozumisz :loveu: On jest normalnie taki[COLOR="PaleTurquoise"], ze majtki przez glowe[/COLOR] jak to mowi moja kolezanka :evil_lol: Quote
Kasia Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] No Kasia Ty sie rozumisz :loveu: On jest normalnie taki[COLOR=PaleTurquoise], ze majtki przez glowe[/COLOR] jak to mowi moja kolezanka :evil_lol:[/quote] Rozumim :loveu: Ach, sama bym pewnie próbowała aż bym dała radę :evil_lol: Quote
Recommended Posts