Magda Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Ja nie jestem w temacie, więc mówię nieśmiało [B]hej!:loveu:[/B] Dario w końcu Cię złapałam! Co słychać oprócz dylematów lodówkowo - paskowych? Quote
Anusia & Alutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Pegaza']ja wychodze z tych salonow bo te skoki mnie wykoncza. Wroce jak bedzie oki :cool1:[/QUOTE] No ja se skoka zobaczylam i pozniej juz mi dogo nie dzialalo. Tyz jestem za sama klamra na przezroczystym pasku. :grins: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Anusiu świetny pomysł z ta firmą oczywiście że skorzystam bo na samą myśl o tym całym załatwianiu i bieganiu ciarki mi przechodzą najchetniej to bym chciała isc na gotowe ;)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ale ja poprosze narazie tą pierwszą część:evil_lol:[/COLOR][/I] [/CENTER][/QUOTE] Spoko luzik, przecie ze nie 2 czesci naraz :evil_lol: Ale to fajne takie, podobalo mnie sie to szukanie itepe. [quote name='PositiveThought']ŁO KUTWA! u mnie bydziesz, u mnie? :grins: Stettin, miasto portowe zaprasza :razz: może gdzieś to już tutaj leciało, ale ja nie wyłapałam - ile osób będzie, jeśli można spytać? ^^[/QUOTE] No byde, byde. Upieczesz placek powitalny? :loveu: A o ludziach to chiba akurat nie mowilam. No jakos kolo 100. Umowa jest na okolo 100 czyli 80-120 [quote name='Kasia']Dobra. Po M opijamy. To jest pomysł. Czy ktoś kto nie korzystał z usługi pierwszej moze skorzytać ze zniżki przy tej usłudze? :cool1:[/QUOTE] Dobra to musze tacie zapowiedziec coby winiaka utoczyl. Wam to po znajomosci jakby co. Sie dogadamy :razz: Ino i tak musicie odczekac jeszcze jakies 5 lat. [quote name='Magda_Miki']Ja nie jestem w temacie, więc mówię nieśmiało [B]hej!:loveu:[/B] [/QUOTE] Cze Wladka :shake: Quote
madziasto4 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Cze Anusia, przyznaję się bez bicia, że nic nie czytałam, i nie wiem o czym mowa. Wyczytałam tylko coś o opijaniu matury :p Quote
Magda Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 [quote name='madziasto4']Cze Anusia, przyznaję się bez bicia, że nic nie czytałam, i nie wiem o czym mowa. [B]Wyczytałam tylko coś o opijaniu[/B] matury :p[/quote] No tak! To to musiałaś wyczytać:diabloti: Quote
madziasto4 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Magda_Miki']No tak! To to musiałaś wyczytać:diabloti:[/QUOTE] Żebym tylko pamiętała o co to chodziło dokładnie z tymi Twoimi roratami w środku nocy i jakimiś nocnymi alkoholowymi przygodami, to bym Ci przypomniała. Ale nie pamiętam. :p Quote
Kasia Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Anusia & Alutka'] Ino i tak musicie odczekac jeszcze jakies 5 lat. [/quote] Ok. Muszę tylko tyle wytrzymać... [quote name='madziasto4'] Cze Anusia, przyznaję się bez bicia, że nic nie czytałam, i nie wiem o czym mowa. Wyczytałam tylko coś o opijaniu matury :p [/quote] No i po co ta gadka jak nikogo nie ma. :shake: Quote
PositiveThought Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ja jestem :grins: powiem bez cytowania. jak chcesz, to upieke :razz: Quote
madziasto4 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Kasia'] No i po co ta gadka jak nikogo nie ma. :shake:[/QUOTE] I ja też jestem :multi: I już se popijam przez słomkę piwko z soczkiem :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='PositiveThought']ja jestem :grins: powiem bez cytowania. jak chcesz, to upieke :razz:[/QUOTE] ja tez. wiem o co chodzi! wiem o co chodzi!! Nawet bez cytowania :cunao: Jednak Strzecin w weekend. Wina ni mom. Kce ktos zaproszenia zobaczyc? Quote
PositiveThought Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 a ja już transparenty z balonami wywiesiłam!!! w weekend to ja wbywam. JA CHCEEEEE! Quote
Anusia & Alutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='PositiveThought']a ja już transparenty z balonami wywiesiłam!!! w weekend to ja wbywam. JA CHCEEEEE![/QUOTE] Oj... Ale to nic, niech wisza. To jutro. Oj... Quote
Pegaza Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Cze Anusiak:p sie pochwale a co :cool3:moja Niki zostala wyrozniona w konkursie plastycznym i otrzymalo nagrode mp4 :eviltong: aa wczoraj moje "dziecko" bylo w odwiedzinach iii moje dwa male szatany chcialo ja pogryżć :-o jak szybko psy mogą zapomniec...a cioteczka Soma byla jak zwykle goscinna:p.. sie nawet nie nacieszylam buu bo szybko kąpiel- suszenie(psa) i musialam leciec na zebranie w sprawie komunii ale znow kiedys przyjdzie na kawke..:p Quote
Aga76 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Dzień targowy w czwartek... a dziś dopiero wtorek :evil_lol: Quote
Pegaza Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 juz niedlugo dobra wstawie fotki tutaj... sie zgrywają chwila Quote
Pegaza Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 chyba znow posty skaczą taa nawet kokardka musi pokazac moj charakterek [URL]http://images26.fotosik.pl/208/c852c4cfaeed391amed.jpg[/URL] Pipi zgubila gdzies oczy...fotka malo widoczna.. [URL]http://images31.fotosik.pl/242/a5a1462f340cdd1amed.jpg[/URL] Pipi-wiecznie za mną lata wrr Livcia- poczekaj zaraz Cię dogonie:p [URL]http://images28.fotosik.pl/208/8f98cfcc52d8821amed.jpg[/URL] Quote
Aga76 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Cudna niunia :loveu: Jaka minka zadziorna :razz: Rozkoszny wiercipiętek :evil_lol: Dario, super fotki!!! Częściej mogłabyś nas nimi uszczęśliwiać! Quote
Pegaza Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Oj tam Aga..:p to jeszcze dwa wstawie łożkowe...:p rób tą fote bo długo tak nie usiedze..:p [URL]http://images28.fotosik.pl/208/7ce7c1cd311c8b5dmed.jpg[/URL] dobra teraz taka poza no i koniec... chyba ciotkom sie spodoba:cool3: [URL]http://images23.fotosik.pl/207/baf480cdf28de632med.jpg[/URL] Quote
Aga76 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Uwielbiam jak niuńki wietrzą swoje poduszki :evil_lol: Grzeczna dziewczynka, pięknie pozuje :razz: Quote
madziasto4 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Jaki słodziak mały :loveu: Dario, dlaczego Ty jeszcze nie masz własnej galerii :cool1: Quote
PositiveThought Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 jaki skarbuś :loveu: i tak mądrze patrzy, nooooo :loveu: cze Anuś :grins: Quote
tigrunia Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ajj Dario- Ewo .. jakiego masz słodkiego bąbla :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts