Anusia & Alutka Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 [quote name='PositiveThought']Alutka. mniam. :)[/QUOTE] ATka?? Nie wierze!! Quote
Sara_i_Aris Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Cześć Anusia. Hihi, Alutkowy ogon podoba mi się najbardziej :multi: A... gdzie ona mu kitkę? :-? Quote
Anusia & Alutka Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='madziasto4']Tnij kanciasto, później pościnaj kanty i będziesz mieć na okrągło :evil_lol:[/QUOTE] ciocia cenna rada... :cool1: [quote name='Sara_i_Aris']Cześć Anusia. Hihi, Alutkowy ogon podoba mi się najbardziej :multi: A... gdzie ona mu kitkę? :-?[/QUOTE] cze Sarus :loveu: kita jest, jak najbardziej, ino tu luzem puszczona. Quote
Pegaza Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 [IMG]http://www.gifownik.pl/zmienione/image035.gif[/IMG] :loveu::loveu::loveu: Quote
Anusia & Alutka Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Aaaaaaaaaaale lipa! Co za dzien do doopy :roll: Nie moglam sie za nic zabrac. Ino piosenki na 1 tanca sluchalam. Quote
Kasia_zg Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [CENTER][I][COLOR=navy]Anusiu i jak wybrałaś jakąś pioseneczke?? Bo ja jak tak słuchałam to wkońcu zgupiałam i teraz mam dylemat...A kiedy Ty wogóle ślubujesz jeśli można wiedzieć??[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Wyściskaj słodką Alutke:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
Pegaza Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Cze Anusiak:p szczeze to wczoraj na "smykach" bylam u mamy.. Niki im sprzedalam:eviltong: teraz mam cicho w domu ... posprzątane.. Quote
Anusia & Alutka Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Anusiu i jak wybrałaś jakąś pioseneczke?? Bo ja jak tak słuchałam to wkońcu zgupiałam i teraz mam dylemat...A kiedy Ty wogóle ślubujesz jeśli można wiedzieć??[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Wyściskaj słodką Alutke:loveu:[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE] Cze Kasia na salonach :loveu: Alicja spi wiec wytarmosze ja pozniej. Kiedy ja slubuje? Jak sie dwie niedziele w kupie zejda :eviltong: [COLOR="PaleTurquoise"]Siostrze organizuje wszystko na 26 lipca[/COLOR] Dwa typy moje: 1. z kasety [url]http://www.wrzuta.pl/audio/p4GCNCPPoA/kindla_-_z_kims_takim_jak_ty[/url] 2. przerobiona przez orkiestre [url]http://madzia11zwr.wrzuta.pl/audio/8sI9bGm73T/kubus_puchatek-_juz_zawsze_na_zawsze[/url] [quote name='Pegaza']Cze Anusiak:p szczeze to wczoraj na "smykach" bylam u mamy.. Niki im sprzedalam:eviltong: teraz mam cicho w domu ... posprzątane..[/QUOTE] Cze Dario-Ewo! Matko kochana wez Ty mow po polsku jesli łaska. Na czym bylas? Quote
PositiveThought Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 puk puuuuuuuk. jak dla mnie to Kubuś Puchatek :grins: Ty fajną siostrą jesteś wiesz? Quote
Kasia_zg Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 [quote name='Anusia & Alutka']Cze Kasia na salonach :loveu: Alicja spi wiec wytarmosze ja pozniej. Kiedy ja slubuje? Jak sie dwie niedziele w kupie zejda :eviltong: [COLOR=paleturquoise]Siostrze organizuje wszystko na 26 lipca[/COLOR] Dwa typy moje: 1. z kasety [URL]http://www.wrzuta.pl/audio/p4GCNCPPoA/kindla_-_z_kims_takim_jak_ty[/URL] 2. przerobiona przez orkiestre [URL]http://madzia11zwr.wrzuta.pl/audio/8sI9bGm73T/kubus_puchatek-_juz_zawsze_na_zawsze[/URL] [/quote] [CENTER][I][COLOR=navy]Anusia to Ty siostra na medal jesteś takie zaanażowanie super Twojej siostrze zazdroszcze że ma taką siostrzyczke;)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ta pierwsza mi sie podoba ale druga tez ma fajniusi tekst...domyślam sie że też Ci ciezko wybrać:p[/COLOR][/I][/CENTER] Quote
madziasto4 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Na gnacie mie nawiedza, a tutaj to do mnie nie zajrzy :cool1: Quote
Anusia & Alutka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 [quote name='PositiveThought']puk puuuuuuuk. jak dla mnie to Kubuś Puchatek :grins: Ty fajną siostrą jesteś wiesz?[/QUOTE] kto tam? wiem ATka :loveu: [quote name='Kasia_zg'][CENTER][I][COLOR=navy]Anusia to Ty siostra na medal jesteś takie zaanażowanie super Twojej siostrze zazdroszcze że ma taką siostrzyczke;)[/COLOR][/I] [I][COLOR=navy]Ta pierwsza mi sie podoba ale druga tez ma fajniusi tekst...domyślam sie że też Ci ciezko wybrać:p[/COLOR][/I][/CENTER][/QUOTE] No powiem tak, ze siostre juz ubralam ;) Tzn. znalazlam suknie, buty, bolerko, kwiaty, fryzure siotra tylko zatwierdzala, ewentualnie odrzucala /chociaz to rzadziej/. Zaproszenia tyz znalazlam tylko czekamy az ksiadz zaklepie godzine. Teraz co, piosenka na 1 taniec w fazie zatwierdzania. Wieczor panienski bydzie hyhy :razz: Ino problem z welunem mam, bo widzi mi sie ten z reklamy polsatu, ale nigdzie nie moge znalezc jego foty ani tym bardziej czegos w tym stylu. [quote name='madziasto4']Cześć Anusia :bye:[/QUOTE] [quote name='madziasto4']Na gnacie mie nawiedza, a tutaj to do mnie nie zajrzy :cool1:[/QUOTE] Cze. A wez Ty kurde spadaj, bo jak Cie gantem w leb zdziele, to zara pokory nabierzesz.Wlezc nie moglam na dogo wogole. Wczoraj se wzielam i padlam o 22 godzinie. Quote
Anusia & Alutka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 o udalo mi sie wlyzc. cze wino mam. to za Lukaszka <chlup> Quote
Anusia & Alutka Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 [quote name='madziasto4']Wyglada na to, że same będziem pić.[/QUOTE] no chiba. kurde, Kasia nawet urodzinowej nie postawi? Quote
Kasia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Postawi postawi ;) [SIZE=1]Dziś z wieczora...? [SIZE=2]A tak w ogóle to cze siostro na medal :loveu:[/SIZE] [/SIZE] Quote
Anusia & Alutka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 [quote name='Kasia']Postawi postawi ;) [SIZE=1]Dziś z wieczora...? [SIZE=2]A tak w ogóle to cze siostro na medal :loveu:[/SIZE] [/SIZE][/QUOTE] Cze Kasia! Dzis to ja nic nie mam, ale jutro bede miala to po M sie mozemy spotkac i opic tez mature Madzkowa. Quote
Aga76 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Cze Anusia :loveu::loveu::loveu: Stęskniłam się bardzo bardzo... Co będzie na 1 taniec? Quote
Anusia & Alutka Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 [quote name='Aga76']Cze Anusia :loveu::loveu::loveu: Stęskniłam się bardzo bardzo... Co będzie na 1 taniec?[/QUOTE] Ja tyz, ja tyyyz :calus: A jeszcze nie wiadomo do kunca. Jutro jade do Strzecina. Halo ATka! Quote
Recommended Posts